26 Ekim 2009, Pazartesi 07:39:58

KTHY'de derbi bereketi

Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda dün akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi nedeniyle, fanatik KKTC’li taraftarlar İstanbul’a akın etti.
  • neden herkese göndermediler mi yoksa? onda da mı adam seçtiler?
  • Tüm kapsam dışı personel olarak kastedilenin ne olduğunu öğrenebilirmiyiz ?
  • kthy tüm kapsam dışı personeline sözleşmelerinin yenilenmeyeceğine dair bildirim göndermeye başladı.
  • GS-FB maçları hiçbir zaman dünyanın sayılı derbilerinden olmamıştır.Sadece bize göre öyle.Hiçbir zaman R.Madrid-Barcelona,R.Plate-B.Juniors,Roma-Lazio,Inter-AC.Milan maçları kadar izlenmemiştir,ilgi çekmemiştir.GS-FB maçları sadece Türkiye'de izleniyor.Türkiye dışına yayın olmadığı için bizlerden başka kimsenin haberi yok.Biz kendimizi kandırıyoruz.
  • GS-FB dünyanın sayılı derbilerinden olamaz, baksanıza İngiliz derbisini 2,5 milyar izleyen var. Bizimki 100 milyonda kalmış, zaten biz 72 milyon nüfusa sahibiz. Zaten kıytırık bir ispanyol kanalı bizim maçı yayınlamış. Nasıl sayılı derbi oluyor ki ?

Fenerbahçe taraftarları, KTHY’den 3 uçak kiralarken, Galatasaray taraftarlarının ferdi organizasyon yaptıkları bildirildi

Turkcell Süper Ligi’nin 10’uncu haftasın en önemli maçı olan ve dünyanın da sayılı derbilerinden biri olarak kabul edilen Fenerbahçe-Galatasaray maçını izlemek için KKTC’den de yaklaşık bin kişilik bir taraftar grubu bugün İstanbul’a geldi.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, taraftarları için Kıbrıs Türk Hava Yolları’ndan (KTHY) bir özel uçak kiraladı, şirketin taraftarlar için ek sefer de düzenlediği iki uçaktan da büyük oranda yer ayırttı.

KKTC Galatasaray Taraftar Derneği özel bir organizasyon yapmadı ancak KKTC’li Galatasaray taraftarları da kendi imkanlarıyla KTHY’nin ek seferleriyle İstanbul’a uçtuğu öğrenildi.

Çoğunluğunu Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu yaklaşık bin kişi, dün akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan maçı izlemek için KTHY’nin üç uçağı ile İstanbul’a geldiği öğrenildi.

KTHY'de derbi bereketi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
neden herkese göndermediler mi yoksa? onda da mı adam seçtiler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tüm kapsam dışı personel olarak kastedilenin ne olduğunu öğrenebilirmiyiz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kthy tüm kapsam dışı personeline sözleşmelerinin yenilenmeyeceğine dair bildirim göndermeye başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GS-FB maçları hiçbir zaman dünyanın sayılı derbilerinden olmamıştır.Sadece bize göre öyle.Hiçbir zaman R.Madrid-Barcelona,R.Plate-B.Juniors,Roma-Lazio,Inter-AC.Milan maçları kadar izlenmemiştir,ilgi çekmemiştir.GS-FB maçları sadece Türkiye'de izleniyor.Türkiye dışına yayın olmadığı için bizlerden başka kimsenin haberi yok.Biz kendimizi kandırıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GS-FB dünyanın sayılı derbilerinden olamaz, baksanıza İngiliz derbisini 2,5 milyar izleyen var. Bizimki 100 milyonda kalmış, zaten biz 72 milyon nüfusa sahibiz. Zaten kıytırık bir ispanyol kanalı bizim maçı yayınlamış. Nasıl sayılı derbi oluyor ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000