08 Mayıs 2013, Çarşamba 09:04:55

"KTHY'NİN KAPATILMASININ CEZASINI HALK ÇEKİYOR"

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, BRT’de katıldığı bir programda KTHY'nin kapatılmasına adeta isyan etti.
  • Nerdeydin o zaman talat bey şimdi geldi aklınıza hepsiniz aynisiniz....
  • Sayın TELAT Kıbrıs Türk Hava Kurumu Hükümet kararı ile kapatılırken neredeydiniz
  • Bir Özel Havayolu (İsmini yazmıyorum, herkes biliyor) Kaptanı olarak, KTHY'nın kapatılmasından sonra, sahibinden çaycısına kadar tüm personelimiz olaya "milli dava" gibi bakıp, KKTC'nin çarkları durmasın diye, tüm imkan ve kaabiliyetlerimizi seferber edip KKTC'nin yolcusunu taşıdık. Ondan sonra muhtalif komplo teorilerinde şirketimizin isminin geçmesi bizi çok kırdı. Bunu hem KKTC halkının hem de politikacılarının bilmesini istiyorum. Önce bir aynaya baksınlar, sebep olanları göreceklerdir.
  • KTHY nin batmasına tek neden sendikanın anlamsız maaş talepleridir. Göz göre göre batırdılar. Doymadılar astronomik maaşlara. Hep bana hep bana diyen bir sendikanın eseridir bu.
  • Siyasilerin ve bürokratların yakınlarını torpille doldurursanız, bir kişinin yapacağı işi 5 kişi yaparsa olacağı budur. Zamanında THY yönetimi şirketi yönetmek için bir ekip gönderdi, şirketi kurtaracak radikal kararlar aldılar ama, seçim arifesinde onları da istemediniz, sonuç olarak kendi ettiğinizin cezasını çekiyorsunuz...
  • Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın Uçakları, Hostesleri, Kaptanları Süperdi. KTHY Varken Biletler Pahalı Değildi.. KTHY Bugün Yaşatılabilseydi Şuan Daha Büyük Bir Havayolu Olacaktı.. En Son Benim Arkadaşım İstanbula Giderken Koskoca Boeing Uçağında Sadece 3 Yolcu Vardı.. Nerelerden Nerelere Geldi :(.. Eroğlu Kendi Başını Yer İnşallah.. KTHY Keşke Yeniden Açılabilse, Yeniden Havayolumuza Kavuşabilsek.. THY Yardım Ederse Herşey Olur Ama Batık Bir Şirketi Yeniden Faaliyete Geçirmek Çok Güç Güle Güle KTHY Unutulmadın..
  • Aynern öyle Eroğlu seçimi kazanmak pahasına kendi aldığı bencil kararlarla KTHY'yi kurtarma projesinin ölümüne sebep oldu. Ama KTHY çalışanlarının kendisinin ve sendikanın da bu yıkıma katkısı yadsınamaz

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Talat, KKTC Ulaştırma Bakanı'nın Ankara’ya gittiğini, özel havayolu şirketleri ile konuştuğunu ve bir açıklama yaparak “çözümü buldum” dediğini söyleyerek, bulduğu çözümün de Değirmenlik Belediyesine aktarılan 5 liraların kesilmesi olduğunu anlattı.

Talat, “Böyle bir şey olamaz” diyerek, bir bakanın buna hakkı olmadığını, dünyanın hiçbir yerinde merkezi hükümetlerin yerel yönetimlerin gelirleriyle böyle pervasızca oynayamayacaklarını söyledi.

KTHY’NİN KAPATILMASI

Havayolu şirketlerinin de halkla resmen dalga geçtiğini, havaalanında fahiş artışlar yapıldığını iddia ettiklerini, ama sonra Değirmenlik Belediyesinin bilet başı 5 lirasının kesilmesiyle sorunun çözüldüğünü kabul ettiklerini söyleyen Talat, “Bu nasıl olur, en ucuzu 300 lira civarında olan biletlerden 5 TL vergi düşümü ile fahiş artışlar nasıl geri çekilmiş olur?” diye sordu.

Bütün bu başımıza gelenlerin, Eroğlu seçim kazansın diye kapatılan KTHY’nin belası olduğunu söyledi ve bunu da halkın çektiğini vurguladı.

"KTHY'NİN KAPATILMASININ CEZASINI HALK ÇEKİYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Casper ~ 11 yıl önce
Nerdeydin o zaman talat bey şimdi geldi aklınıza hepsiniz aynisiniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türker ~ 11 yıl önce
Sayın TELAT Kıbrıs Türk Hava Kurumu Hükümet kararı ile kapatılırken neredeydiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biline ~ 11 yıl önce
Bir Özel Havayolu (İsmini yazmıyorum, herkes biliyor) Kaptanı olarak, KTHY'nın kapatılmasından sonra, sahibinden çaycısına kadar tüm personelimiz olaya "milli dava" gibi bakıp, KKTC'nin çarkları durmasın diye, tüm imkan ve kaabiliyetlerimizi seferber edip KKTC'nin yolcusunu taşıdık. Ondan sonra muhtalif komplo teorilerinde şirketimizin isminin geçmesi bizi çok kırdı. Bunu hem KKTC halkının hem de politikacılarının bilmesini istiyorum. Önce bir aynaya baksınlar, sebep olanları göreceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek sebep ~ 11 yıl önce
KTHY nin batmasına tek neden sendikanın anlamsız maaş talepleridir. Göz göre göre batırdılar. Doymadılar astronomik maaşlara. Hep bana hep bana diyen bir sendikanın eseridir bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KTHY ~ 11 yıl önce
Siyasilerin ve bürokratların yakınlarını torpille doldurursanız, bir kişinin yapacağı işi 5 kişi yaparsa olacağı budur. Zamanında THY yönetimi şirketi yönetmek için bir ekip gönderdi, şirketi kurtaracak radikal kararlar aldılar ama, seçim arifesinde onları da istemediniz, sonuç olarak kendi ettiğinizin cezasını çekiyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KTHY ~ 11 yıl önce
Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın Uçakları, Hostesleri, Kaptanları Süperdi. KTHY Varken Biletler Pahalı Değildi.. KTHY Bugün Yaşatılabilseydi Şuan Daha Büyük Bir Havayolu Olacaktı.. En Son Benim Arkadaşım İstanbula Giderken Koskoca Boeing Uçağında Sadece 3 Yolcu Vardı.. Nerelerden Nerelere Geldi :(.. Eroğlu Kendi Başını Yer İnşallah.. KTHY Keşke Yeniden Açılabilse, Yeniden Havayolumuza Kavuşabilsek.. THY Yardım Ederse Herşey Olur Ama Batık Bir Şirketi Yeniden Faaliyete Geçirmek Çok Güç Güle Güle KTHY Unutulmadın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 11 yıl önce
Aynern öyle Eroğlu seçimi kazanmak pahasına kendi aldığı bencil kararlarla KTHY'yi kurtarma projesinin ölümüne sebep oldu. Ama KTHY çalışanlarının kendisinin ve sendikanın da bu yıkıma katkısı yadsınamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000