16 Şubat 2010, Salı 13:57:17

ONUR AIR PİLOT ARIYOR

Filosunu Airbus tipi uçaklarla yenileyeceğini açıklayan Onur Havayolları, Nisan ayında getireceği üç adet Airbus 330 tipi uçak için pilot arayışına başladı.
  • Saygideger okurlar, Onur hava yollarinin bu atilimi Turkiye ekonomisi icin bir katkidir. Oyle degerlendirin lutfen. Sirketten memnun olmayan zaten cekip gidiyor. kalanlar icinde tesekkur ediyorum.Sartlar kolay degil. Tum sirketler ayni pozisyonda.Bu girisiminden dolayi Onur hava yollarini kutluyor basarilarinin devamini diliyorum.Yapici tenkitlere herzaman acik olan Onur hava yollarina basarilar. misafir
  • pardon ama madem entrıka,torpıl ve sındırme olayları var sızı oraya yıllarca baglayan neydı.sakın yanlıs anlamayın sadece merakımdan.kıyaslamak amacıyla demıyorum:bınlerce euro maas ve yedıgınız ıctıgınız kaldıgınız aynı olan kabınden daha fazla harcırah alıpta begenmedıgınız ama yıllarca ekmek yedıgınız bu sayede evınızı gecındırıp cocugunuzu okuttugunuz yada sevgılınızle yedıgınız paranın kaynagına neden camur atıyosunuz.bu sırket Türkiye' nın en buyuk havayolu sırketıdır.benım de ekmek kapımdır ama sadece ekmek ıcın orda degılım.gunes balcıkla sıvanmaz,sıvanmasınada ben ızın vermem.sürç-i lisan ettimse af ola.saygılar
  • Onurda uzun yıllar çalıştım,entrikalarla,torpille,sindirmeyle yürüyen bir çalışma düzeni var.Çalışanlar ırgat gibi görülür.A-330 lar araplara gönderilecek orada uçurulacak.
  • Sayın güri sizden kesinlikle izin alınacaktır. Ya bu şirketler 20-30 uçak uçururken izin alınmadan uçuş mu varki böyle soru soruluyor. Jandarma mısın okur mu? Yoksa denetimini haber sitelerinden yapan OTORİTE Mİ? Git sorunu resmi makamlara sor buysa merak ettiğin. İşletme ruhsatı falan da görmek ister misin bu siteden. Airwortheness, gürültü sertifikası falan.
  • Onur o zaman Berline\'de ucar mi acaba?
  • sanane kardeşim?? şirketi satın mı alıcaksın sorguya çekiyosun? uçaklar arabistan dan uçucak hac amaçlı uçacağı için uçacakları yerler afrika ülkeleri pakistan vs. yılda 180 gün cidde kalanında tr die duydum. başvurup alınacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun . internetten başvurup cevap alamadık diyen arkadaşlara da gidip bizzat ciddi ciddi konuşmalarını tavsiye ederim. en azından cin ali gibi 15 ytl para almıolar.
  • ONUR AIR ÖNCELİKLE KURUMSAL KİMLİK KAZANMALI İNTERNET İLANINA BAŞVURAN HİÇ KİMSEYE OLUMLU VE YA OLUMSUZ DÖNMÜYORLAR. İNSAN USULEN BİR BAŞVURUNUZ ALINMIŞTIR MAİL'İ YOLLAR. MALESEF KURUMSALLIĞI BU KADAR. MUHAKKAK İŞLETME İLE TEMASA GEÇİN. YOKSA ARAYAN SORAN OLMUYOR...
  • Acaba uzun menzil DUSSELDORF,LONDRA,ve PARIS mi ben hiç Onuru uzun menzilde görmedim, Belki de Suudi Arabistan?????
  • A330'lar Arabistan'a mı kiralanacak ya da Onur Air kendi operasyonlarında mı kullanacak? Kullanacaksa hangi noktalara uçacak? Şahabettin Bolukçu'nun daha önce yaptığı açıklamada Uzakdoğu'ya uçmak istediklerini söylemişti. Uçacaksa izinler alındı mı? Hangi plana göre bu uçaklar getiriliyor?
  • Atlas'a gel diyen arkadaş, 3 sen önce Onur Air'den Atlasa gidenleri gördük. Ya Onur'a döndüler ,ya da dost toplantısında pişmanlıklarını dile getiriyorlar. Herkes mutlu olduğu yerde devam etsin en iyisi. Kazasız, belasız uçuşlar.

2009 yılının son çeyreğinde, filosunu Airbus serisi uçaklarla yenileyeceğini açıklayan Onur Air, bu karar çerçevesinde A321 tipi yolcu uçağını filosuna katarak uçak sayısını 26’ya yükseltmişti. Şirket Nisan ayı itibariyle de 3 adet büyük gövdeli Airbus A330’u filosuna ekleyeceğini açıklamıştı.

 Türkiye’nin en fazla uçak ve koltuk kapasitesine sahip özel havayolu şirketi Onur Havayolları, henüz Airbus 330-300 tipi uçakları filosuna katmasa da bu uçaklar için pilot arayışlarına başladı.

Uzun menzilli operasyonlarda kullanılacak 350 yolcu kapasiteli Airbus 330 uçaklarında görev almaları için pilot ve öğretmenler arayan Onur Havayolları, başvurularda şu kriterleri dikkate alacağını duyurdu:

- Minimum 5000 Toplam Uçuş Saati ,
- Tipte Minimum 1000 PIC ,
- Geçerli JAA / ICAO* ATPL lisansı ve Birinci sınıf sağlık sertifikası

Onur Havayolları, diğer tipteki uçaklar için de pilot alımı yapıyor. Onlarda aranan koşullar ise şöyle:

- Minimum 2000 Toplam Uçuş Saati,
- Tipte Minimum 500 Uçuş Saati,
- Geçerli JAA / ICAO* ATPL lisansı olan ve Birinci sınıf sağlık sertifikası.

 Her iki ilan için son başvuru tarihi ise 10 Nisan 2010.

ONUR AIR PİLOT ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
Saygideger okurlar, Onur hava yollarinin bu atilimi Turkiye ekonomisi icin bir katkidir. Oyle degerlendirin lutfen. Sirketten memnun olmayan zaten cekip gidiyor. kalanlar icinde tesekkur ediyorum.Sartlar kolay degil. Tum sirketler ayni pozisyonda.Bu girisiminden dolayi Onur hava yollarini kutluyor basarilarinin devamini diliyorum.Yapici tenkitlere herzaman acik olan Onur hava yollarina basarilar. misafir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pardon ama madem entrıka,torpıl ve sındırme olayları var sızı oraya yıllarca baglayan neydı.sakın yanlıs anlamayın sadece merakımdan.kıyaslamak amacıyla demıyorum:bınlerce euro maas ve yedıgınız ıctıgınız kaldıgınız aynı olan kabınden daha fazla harcırah alıpta begenmedıgınız ama yıllarca ekmek yedıgınız bu sayede evınızı gecındırıp cocugunuzu okuttugunuz yada sevgılınızle yedıgınız paranın kaynagına neden camur atıyosunuz.bu sırket Türkiye' nın en buyuk havayolu sırketıdır.benım de ekmek kapımdır ama sadece ekmek ıcın orda degılım.gunes balcıkla sıvanmaz,sıvanmasınada ben ızın vermem.sürç-i lisan ettimse af ola.saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onurda uzun yıllar çalıştım,entrikalarla,torpille,sindirmeyle yürüyen bir çalışma düzeni var.Çalışanlar ırgat gibi görülür.A-330 lar araplara gönderilecek orada uçurulacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın güri sizden kesinlikle izin alınacaktır. Ya bu şirketler 20-30 uçak uçururken izin alınmadan uçuş mu varki böyle soru soruluyor. Jandarma mısın okur mu? Yoksa denetimini haber sitelerinden yapan OTORİTE Mİ? Git sorunu resmi makamlara sor buysa merak ettiğin. İşletme ruhsatı falan da görmek ister misin bu siteden. Airwortheness, gürültü sertifikası falan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onur o zaman Berline\'de ucar mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanane kardeşim?? şirketi satın mı alıcaksın sorguya çekiyosun? uçaklar arabistan dan uçucak hac amaçlı uçacağı için uçacakları yerler afrika ülkeleri pakistan vs. yılda 180 gün cidde kalanında tr die duydum. başvurup alınacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun . internetten başvurup cevap alamadık diyen arkadaşlara da gidip bizzat ciddi ciddi konuşmalarını tavsiye ederim. en azından cin ali gibi 15 ytl para almıolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ONUR AIR ÖNCELİKLE KURUMSAL KİMLİK KAZANMALI İNTERNET İLANINA BAŞVURAN HİÇ KİMSEYE OLUMLU VE YA OLUMSUZ DÖNMÜYORLAR. İNSAN USULEN BİR BAŞVURUNUZ ALINMIŞTIR MAİL'İ YOLLAR. MALESEF KURUMSALLIĞI BU KADAR. MUHAKKAK İŞLETME İLE TEMASA GEÇİN. YOKSA ARAYAN SORAN OLMUYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Acaba uzun menzil DUSSELDORF,LONDRA,ve PARIS mi ben hiç Onuru uzun menzilde görmedim, Belki de Suudi Arabistan?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
A330'lar Arabistan'a mı kiralanacak ya da Onur Air kendi operasyonlarında mı kullanacak? Kullanacaksa hangi noktalara uçacak? Şahabettin Bolukçu'nun daha önce yaptığı açıklamada Uzakdoğu'ya uçmak istediklerini söylemişti. Uçacaksa izinler alındı mı? Hangi plana göre bu uçaklar getiriliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlas'a gel diyen arkadaş, 3 sen önce Onur Air'den Atlasa gidenleri gördük. Ya Onur'a döndüler ,ya da dost toplantısında pişmanlıklarını dile getiriyorlar. Herkes mutlu olduğu yerde devam etsin en iyisi. Kazasız, belasız uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000