02 Şubat 2015, Pazartesi 08:15:42

ICAO KONFERANSINDA TÜRKİYE SUNUM YAPACAK

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) Yüksek Seviye Güvenlik Konferansı, 2-5 Şubat'ta Kanada'nın Montreal kentinde yapılacak.
  • Konferansın konusu 'Güvenlik' değil ' Emniyet' ve dolayısı ile de Uçuş Emniyeti. Yüksek Seviye Emniyet Konferansı olmalıydı. Çeviri hatası olmuş.
  • ICAO da sunum yapmadan tüm havacılık sektörü üst düzey yöneticileri ve dernek yönetimlerine yapmanızı öneriyorum.THY nin ''ÇİFCİ''QUİNTARY ÜRETİCİ ANLAMINDA KULLANILMIŞTIR yöneticiler ICAO yu bildinizmi ?2016 da çalışma saatlerini 35 saate düşürürse hesabınızı siz yapın.
  • Dhmi nin elektronik kismi o kadar yetersiz ve yetismemis insanlardan olusuyorki eurocontrol para veriyor yap diye yinede hava trafik frekanslari cok kotu cok emniyetsiz istikrarsiz bi sekilde calisiyor montrealde keske bize firsat verilsede biz konussak pilotlar konussa bu yetersizligi an ve an anlatsak dhmi elektornik artik kendini gelistir seneler gecti siz yapamadiniz bu smart projesini italyanlar degil simdi montreal de istatistik veriler anlatilsa ne olucak icraat yok elimizdeki sistem kotu curudu bi RAM bile koymuyosunz bilgisayarlara iki saat bekletiyoruz pilotlari sistem bitmis smart daha kullanmadan curumus durumda Montrealde anlatin ama gercek ihtayaclari anlatin hava sahasi emniyetsiz bunuda anlatin

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) Yüksek Seviye Güvenlik Konferansı, 2-5 Şubat'ta Kanada'nın Montreal kentinde yapılacak.

ICAO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, çatışma bölgeleri başta olmak üzere küresel uçuşlardaki güvenlik konularının ele alınacağı Yüksek Seviye Güvenlik Konferansı'na, dünyadan 800'ün üzerinde delege katılacak. Konferansa en fazla katılım bir uçağı kaybolan, biri Ukrayna üzerinde düşürülen ve diğeri de geçen günlerde düşen Malezya ile Hollanda, ABD ve Avustralya'dan olacak.

Türkiye'nin ICAO nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Çağatay Erciyes, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ICAO'nun Montreal'deki merkezinde 2-5 Şubat'ta gerçekleştirilecek konferansa, Türkiye'nin 2 çalışma ve 4 bilgi kağıdı sunarak aktif katılım sağlayacağını bildirdi.

Türkiye, konferansta, "güvenlik performansı göstergeleri", "kablosuz veri transferinde otomasyon verimliliğini artıcı güvenlik önlemleri", "yorgunluk riski yönetim uygulamaları" ve "güvenlik yönetim sisteminde uygulama sorunları" konuları başta olmak üzere 6 sunum yapacak.

Havacılık güvenliğinin geleceği ve bölgesel işbirliğini arttırma konularının da ele alınacağı konferansın en önemli gündem maddesini ise çatışma bölgelerindeki sivil havacılık riskleri ve bunlarla nasıl başa çıkılacağı oluşturacak.

ICAO KONFERANSINDA TÜRKİYE SUNUM YAPACAK

Yorumlar

Engin Aksüt ~ 9 yıl önce
Konferansın konusu 'Güvenlik' değil ' Emniyet' ve dolayısı ile de Uçuş Emniyeti. Yüksek Seviye Emniyet Konferansı olmalıydı. Çeviri hatası olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağlar ~ 9 yıl önce
ICAO da sunum yapmadan tüm havacılık sektörü üst düzey yöneticileri ve dernek yönetimlerine yapmanızı öneriyorum.THY nin ''ÇİFCİ''QUİNTARY ÜRETİCİ ANLAMINDA KULLANILMIŞTIR yöneticiler ICAO yu bildinizmi ?2016 da çalışma saatlerini 35 saate düşürürse hesabınızı siz yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dhmi nin elektronik kismi o kadar yetersiz ve yetismemis insanlardan olusuyorki eurocontrol para veriyor yap diye yinede hava trafik frekanslari cok kotu cok emniyetsiz istikrarsiz bi sekilde calisiyor montrealde keske bize firsat verilsede biz konussak pilotlar konussa bu yetersizligi an ve an anlatsak dhmi elektornik artik kendini gelistir seneler gecti siz yapamadiniz bu smart projesini italyanlar degil simdi montreal de istatistik veriler anlatilsa ne olucak icraat yok elimizdeki sistem kotu curudu bi RAM bile koymuyosunz bilgisayarlara iki saat bekletiyoruz pilotlari sistem bitmis smart daha kullanmadan curumus durumda Montrealde anlatin ama gercek ihtayaclari anlatin hava sahasi emniyetsiz bunuda anlatin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000