28 Kasım 2011, Pazartesi 12:36:48

ICAO BAŞKANI TÜRKİYE'YE GELECEK

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) Konsey Başkanı Roberto Kobeh Gonzalez, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım’ın konuğu olarak 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısı ile Türkiye'yi ziyaret edecek.
  • UMARIM ATATURKE INER UCAGI YOKSA SABIHADAKI HURDA UCAKLARI BLACKLISTTEKI UCAKLARI GORUNCE ADAM PASAPORTTAN GECMEDEN ULKESINE GERI DONER
Uluslararası alanda sivil havacılığın kurallarını belirleyerek dünya genelinde emin ve düzenli bir şekilde yürütülmesi amacıyla kurulan ICAO, 1994 yılında aldığı genel kurul kararı ile, kuruluş tarihi olan 7 Aralık’ı “Uluslararası Sivil Havacılık Günü” olarak ilan etti.

Bu çerçevede 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü her yıl belirlenen tema çerçevesinde Türkiye de dahil ICAO’ya üye 190 ülkede düzenlenen çeşitli etkinlik ve programlarla kutlanıyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde 4-8 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek konferans, panel, resmi ve teknik ziyaretlerden oluşan program çerçevesinde ICAO Başkanı Gonzalez, Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu ile de görüşmelerde bulunacak.

Kutlama programı, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile sivil havacılık sektöründen çok sayıda davetlinin katılacağı Dünya Sivil Havacılık Günü Resepsiyonu ile sona erecek.
ICAO BAŞKANI TÜRKİYE'YE GELECEK

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
UMARIM ATATURKE INER UCAGI YOKSA SABIHADAKI HURDA UCAKLARI BLACKLISTTEKI UCAKLARI GORUNCE ADAM PASAPORTTAN GECMEDEN ULKESINE GERI DONER

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000