28 Kasım 2011, Pazartesi 13:10:04

KASIM AYINDA HEM DÜŞÜŞ HEM ÇIKIŞ...

IATA Kasım ayının trafik raporlarını yayınladı. Kargo taşımacılığı 2010 kasım ayına oranla %4.6 düşüş gösterirken, yolcu taşımacılığı %3.6 yükselişe geçti...
  • benim anlayamadıgım kargoda nasıl bir düşüş var gelişler çok istanbul çıkışlı transitler çok thy cargo durmadan çalışıyor
  • Görüyorum ki bu haberi 15:50 kadar 1200 havacılıkla ilgili kişi bakmış . Kargo ilgili olan kimse yokmu bir yorumda bulunması için. ( Havayolu yet- kilisi veya kargo ıle ılgılenen veya ihr. veya ith. veya calışan. ) Buyurun .
  • En etkili neden navlun ücretlerinin yanısıra FSC ve SCC. Bazı havayolları 0.2o Eur X Kg navlun verirken 1.15 Eur X GW FSC ve 0.20 Eur SCC almaktadırlar. Bazı havayolları ALL IN uyguluyorlar. Bu yuksek navlunlar karayolu ve denizyoluna ihr. ve ith. yönlendirmiştir. Kişisel görüşümdür.
IATA Genel Müdürü ve CEO'su Tony Tyler, "Ayın sürprizi kargo. Yılın ortasından bu yana pazar neredeye %5 küçüldü. Hava taşımacılığı iş dünyasına güven azalmasına bağlı olarak sıkıntı yaşayacak ilk sektörler arasında yer alabilir" dedi. 

Kargo taşımacılığının yolcu taşımacılığına oranla düşüşte olduğuna dikkat çeken Tykler, 'aslında bu bir sürpriz' dedi. Yolcu taşımacılığında ise dünyanın birçok noktasında yaşanan krize rağmen artışta olduğunu sözlerine ekleyen Tyler, havayolu şirketlerinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Yolcu ve kargo taşımacılığında geçen yılın aynı dönemlerine ilişkin olarak düşüş ve artışların incelenmesi gerektiğini belirten CEO Tony Tyler, 'Kriz döneminde bu durumlar dikkat edilmeli' dedi.
KASIM AYINDA HEM DÜŞÜŞ HEM ÇIKIŞ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
benim anlayamadıgım kargoda nasıl bir düşüş var gelişler çok istanbul çıkışlı transitler çok thy cargo durmadan çalışıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Görüyorum ki bu haberi 15:50 kadar 1200 havacılıkla ilgili kişi bakmış . Kargo ilgili olan kimse yokmu bir yorumda bulunması için. ( Havayolu yet- kilisi veya kargo ıle ılgılenen veya ihr. veya ith. veya calışan. ) Buyurun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
En etkili neden navlun ücretlerinin yanısıra FSC ve SCC. Bazı havayolları 0.2o Eur X Kg navlun verirken 1.15 Eur X GW FSC ve 0.20 Eur SCC almaktadırlar. Bazı havayolları ALL IN uyguluyorlar. Bu yuksek navlunlar karayolu ve denizyoluna ihr. ve ith. yönlendirmiştir. Kişisel görüşümdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000