25 Şubat 2015, Çarşamba 11:40:41

SHELL HAVACILIK'A IATA'DAN 'STRATEJİK ORTAK ÖDÜLÜ'

Shell Havacılık, 1994’ten itibaren sektöre sağladığı önemli katkıları ve birliğe üye havayolları ile güçlü işbirlikleri nedeniyle, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA)’nın “20 Yıllık Stratejik Ortak” ödülüne layık görüldü.
  • Boşuna dememişler yakıtı shell den alacaksın . Kelim diye söylemiyorum :)

Shell Havacılık, 1994’ten itibaren sektöre sağladığı önemli katkıları ve birliğe üye havayolları ile güçlü işbirlikleri nedeniyle, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA)’nın “20 Yıllık Stratejik Ortak” ödülüne layık görüldü. Shell Havacılık Küresel Başkan Yardımcısı Anne Anderson ve Shell Havacılık Küresel Müşteriler Genel Müdürü Adam Harrison, ödülü Dubai’de düzenlenen IATA Yakıt Forumu’nda, IATA Stratejik Ortaklıklar Direktörü Louise Denis, Havaalanları ve Yakıt Direktörü Hemant Mistry ve Yakıt Hizmetleri Operasyonları Başkanı Michel Baljet’ten aldı.

Shell Havacılık Küresel Başkan Yardımcısı Anne Anderson ödül ile ilgili olarak, “Sektör standartlarını yükseltmek ve sektörle ilgili kritik sorunlara, özel çözümler üretmek konusundaki uzun dönemli çalışmalarımızla gurur duyuyor, bu alanda gerçekleşen işbirliklerinin faydalarına inanıyoruz. IATA’nın stratejik ortaklık programı, sektördeki emniyet ve operasyonel etkinlik seviyesini yükseltmek amacıyla deneyim ve uzmanlığımızı ortaklaşa kullanmamız için bize çok önemli bir fırsat sundu. IATA’nın, 20 yıllık stratejik ortaklığımızı bu ödülle taçlandırması, çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettirmemiz için bize ilham veriyor” dedi.

IATA Havaalanları ve Yakıt Direktörü Hemant Mistry, Shell’e verilen ödül  ile ilgili olarak şunları söyledi: “IATA Yakıt Hizmetleri olarak, yakıtla ilgili tüm önemli aşamalarda stratejik ortaklarımızla çalışmaktan gurur duyuyoruz. Shell Havacılık, 20 yıldır sektörde saygı duyulan, kilit oyunculardan birisi olmuştur. Shell Havacılık ile işbirliğimizi  güçlendirmekten dolayı mutluyuz'


 

SHELL HAVACILIK'A IATA'DAN 'STRATEJİK ORTAK ÖDÜLÜ'

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Boşuna dememişler yakıtı shell den alacaksın . Kelim diye söylemiyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000