09 Ocak 2012, Pazartesi 11:40:00

İŞTE DÜNYANIN EN GÜVENLİ ŞİRKETLERİ...

JACDEC dünyanın en güvenli havayolu şirketlerini açıkladı...
  • takunya ve torpil havayolları için yemek güvenlik ve uçuş emniyettinden daha önemli..bu zihniyetler bu şirketi yönetiyor ya bravo!!!!
  • http://www.aerointernational.de/service/sicherheitsranking/Aero-0212-Sicherheitranking-2011.pdf orjinalini arayan arkadaşlar için... sanırım bu olsa gerek...
  • www.jactec.de sitesinde bu listeyi bulamadım !! sanki biraz yorum varmış gibi geldi de !
  • Bizde bu teknisyenler oldugu sürece ilk 50ye giremeyiz. Cakma takoz teknisyneler...
  • ben bu listeye cok fazla inanmiyorum neden kendim biliyorum bazi havayolu sirketlerinin kazalarini ucaklari dusmustu net olarak, bu gibi listeleri yapanlara yemek ismarlarsaniz, tatile gonderirseniz, ceplerine harclik koyarsaniz sizin havayolunuz en guvenli olur o zaman listede tipki Turkiye de ki bazi gazeteciler gibi thy hakaret ediyorlar, elestirsinler ama hakaret ediyorlar gercekleri yazmiyorlar malsef ama al elemani gonder bir yere bedava ucur business class da bak bakalim o zaman en oluyor bu is boyle malsef..
  • Kim yapmis bu Listeyi ????? ELAL niye yok 20 sene evvel bir 747 Cargo kazasi yapmis 3 pilot ölmüs. Egyptair niye var 12 sene evvel 767 kazasinda 250 kisi ölmüs. Olympic ve Aegean niye yok ??? Olympic 70lerden beri bir tane kaza yapmamis ve Aegean 15 senedir hiç kaza yapmamis. Bos bir Liste.!!!!!!!!
  • hani THY ilk siralardaydin okadar kendilerini met ediyorlardin yazik cok yazik okadar reklam okadar sponzorluk hep bosuna
  • Listede bir sirket var cunku belli bir buyukluge ulasmis sirketler baz alinmis. orta buyukluktekiler degil. ayrica safety en onemli konudur, hizmet kalitesi v.b konular ile kiyaslanamaz bile.safety kulturun yoksa, altin tabakta havyar sun yolcuya anlasizdir. umariz sirket cok daha iyi yerlere gelir, ovunc kaynagiiz olur.
  • Cok sukur bir sirketimiz girmis baska da listeye giren yok zaten pegasus atlas onur hep hikayede kalmis
  • Qantas dolu dolu 51 yıl... kuruluş 1933 . Bu adamlar başka bir şey... Helal olsun.
2011 yılında hazırlanan listeye göre dünyanın en güvenli 60 şirketi belirlendi. Kazasız havayollarının da olduğu listede Türk Hava Yolları en güvenli 60 şirket arasında kendine yer buldu.

Kuruluş tarihi ve kazasız geçirdiği yıl gibi detayların da yer aldığı listeyi hazırlayan JACDEC'in (Kaza Araştırma Merkezi) raporuna IATA da onay verdi.

İşte o liste:


İŞTE DÜNYANIN EN GÜVENLİ ŞİRKETLERİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 12 yıl önce
takunya ve torpil havayolları için yemek güvenlik ve uçuş emniyettinden daha önemli..bu zihniyetler bu şirketi yönetiyor ya bravo!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
http://www.aerointernational.de/service/sicherheitsranking/Aero-0212-Sicherheitranking-2011.pdf orjinalini arayan arkadaşlar için... sanırım bu olsa gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
www.jactec.de sitesinde bu listeyi bulamadım !! sanki biraz yorum varmış gibi geldi de !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bizde bu teknisyenler oldugu sürece ilk 50ye giremeyiz. Cakma takoz teknisyneler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben bu listeye cok fazla inanmiyorum neden kendim biliyorum bazi havayolu sirketlerinin kazalarini ucaklari dusmustu net olarak, bu gibi listeleri yapanlara yemek ismarlarsaniz, tatile gonderirseniz, ceplerine harclik koyarsaniz sizin havayolunuz en guvenli olur o zaman listede tipki Turkiye de ki bazi gazeteciler gibi thy hakaret ediyorlar, elestirsinler ama hakaret ediyorlar gercekleri yazmiyorlar malsef ama al elemani gonder bir yere bedava ucur business class da bak bakalim o zaman en oluyor bu is boyle malsef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kim yapmis bu Listeyi ????? ELAL niye yok 20 sene evvel bir 747 Cargo kazasi yapmis 3 pilot ölmüs. Egyptair niye var 12 sene evvel 767 kazasinda 250 kisi ölmüs. Olympic ve Aegean niye yok ??? Olympic 70lerden beri bir tane kaza yapmamis ve Aegean 15 senedir hiç kaza yapmamis. Bos bir Liste.!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hani THY ilk siralardaydin okadar kendilerini met ediyorlardin yazik cok yazik okadar reklam okadar sponzorluk hep bosuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Listede bir sirket var cunku belli bir buyukluge ulasmis sirketler baz alinmis. orta buyukluktekiler degil. ayrica safety en onemli konudur, hizmet kalitesi v.b konular ile kiyaslanamaz bile.safety kulturun yoksa, altin tabakta havyar sun yolcuya anlasizdir. umariz sirket cok daha iyi yerlere gelir, ovunc kaynagiiz olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cok sukur bir sirketimiz girmis baska da listeye giren yok zaten pegasus atlas onur hep hikayede kalmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Qantas dolu dolu 51 yıl... kuruluş 1933 . Bu adamlar başka bir şey... Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000