26 Kasım 2015, Perşembe 11:46:48

Yeni pisti protesto ettiler, yolu kapattılar

Heathrow Havalimanı'nın genişletme çalışmalarını protesto eden bir grup, havalimanına giden yolu kapattı.
  • Bir seyyah aynen AK-Trol felsefesi;eski eserler çanak,çömlek, AVM için kes ağaçları, asfalt yollar olsun, gerisi ne olursa olsun, sonuçta ne hava kalsın ne de toprak, yalandan vatan millet edebiyatı.
  • ya nedir bu ülkelerdeki yapılan projelere yeniliklere baş kaldırmak protesto yapmak gerizekalı aciz zayıf insanlarrr yapılan şeyler insanlıga hizmet ulan akıllı olun bee hep bi isyan bi başkaldırı sen kanuna kurala uymadıgın müddetçe acı çekmeye mahkumsun kurallar sert olacak birader uymayanın başı indirilsin !
  • Yeni pist için yüzlerce evi yıkacaklar, heatrow u büyütmeye çalışıyorlar çünkü bizim 3. Havaalanı karşısında küçük kalacak.evlerinden polis zoruyla çıkarılmak istemeyenler bu protestoları büyütecekler çünkü evlerin kamulaştırılması için yasa meclise geldi..
  • neden yeni piste karsi olsunlar ya zarari nedir?
  • Bu tip insanları anlamıyorum bu protestolar kesin bizden gitmişlerdir. Dünyadaki en büyük protestosu kitlesi bizdedir, aman Havalimanı yapılmasın, köprü yapılmasın, baraj yapılmasın, vatan haini bunlar ne olacak ulkenin gelişmesini istemeyen asalaklar arkalarında tabiki bazı destekleyiciler var tabiki..
  • Ben sadece bizim ulkemizde var zannediyordum
  • Türkiye den gitmiş olabilirler

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı'nın genişletme çalışmaları protesto edildi. Bir grup eylemci havalimanındaki çalışmalar nedeniyle yolu kapattı.

Havalimanının genişletilmesi ve yeni pist yapılmasına karşı toplanan bir grup eylemci, havalimanına giden bağlantı yolundaki tüneli araç trafğine kapattı. Üzerinde 'Yeni piste hayır' yazılı bir minibüsü tünelin önünde durduran eylemcilerden bazıları da kendilerini minibüse kilitleyerek yola yattı.

Olay yerine gelen polis, bir süre mücadele ettikleri eylemcilerden 5'ini gözaltına aldı.

Eylemcilerin iklim değişikliğine dikkat çekmek için bu eylemi planladıkları öğrenildi.

Yeni pisti protesto ettiler, yolu kapattılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Zor dostum ~ 8 yıl önce
Bir seyyah aynen AK-Trol felsefesi;eski eserler çanak,çömlek, AVM için kes ağaçları, asfalt yollar olsun, gerisi ne olursa olsun, sonuçta ne hava kalsın ne de toprak, yalandan vatan millet edebiyatı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir seyyah.. ~ 8 yıl önce
ya nedir bu ülkelerdeki yapılan projelere yeniliklere baş kaldırmak protesto yapmak gerizekalı aciz zayıf insanlarrr yapılan şeyler insanlıga hizmet ulan akıllı olun bee hep bi isyan bi başkaldırı sen kanuna kurala uymadıgın müddetçe acı çekmeye mahkumsun kurallar sert olacak birader uymayanın başı indirilsin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaş ~ 8 yıl önce
Arkadaş sen öyle diyorsun ama sen ve senin kafanda olanların kafalarının almadığı ve asla alamayacağı noktalar var. Bir örnek: Gelişmiş ülkelerin neredeyse bir çoğundaki havalimanlarında (Frankfurt, Londra vs önce aklıma gelenler..) gece saat 23 den sabah saatlerine kadar uçuş yapılması yasak.. neden? çünkü insanlar sesten rahatsız oluyor uyuyamıyor diye.. oralarda her şey insan için.. Yatırım demek her şey değildir kardeş. Bu cümledeki kinayeyi anlayabileceğini ummuyorum ama gene de söylemek istedim.
46 max ~ 8 yıl önce
Yeni pist için yüzlerce evi yıkacaklar, heatrow u büyütmeye çalışıyorlar çünkü bizim 3. Havaalanı karşısında küçük kalacak.evlerinden polis zoruyla çıkarılmak istemeyenler bu protestoları büyütecekler çünkü evlerin kamulaştırılması için yasa meclise geldi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
l ~ 8 yıl önce
neden yeni piste karsi olsunlar ya zarari nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 8 yıl önce
Bu tip insanları anlamıyorum bu protestolar kesin bizden gitmişlerdir. Dünyadaki en büyük protestosu kitlesi bizdedir, aman Havalimanı yapılmasın, köprü yapılmasın, baraj yapılmasın, vatan haini bunlar ne olacak ulkenin gelişmesini istemeyen asalaklar arkalarında tabiki bazı destekleyiciler var tabiki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iga ~ 8 yıl önce
Ben sadece bizim ulkemizde var zannediyordum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydaaa ~ 8 yıl önce
Bizdekiller creme de la creme! Bunlar fisek tas atmiyorlar ve polis in sinrini cikartmiyorlar
Ercan ~ 8 yıl önce
Türkiye den gitmiş olabilirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAS ~ 8 yıl önce
SIMDI BU YORUMLA NEYI KAST ETTIGINI ACIKCA SOYLESENE IKI YUZLU HEM VATAN HAINLIGI YAPIYORSUNUZ HEMDE GUEZLIM ULKENIN EKMEGINI YIYORSUNUZ EGER TURKIYEDEN GITMISSELER KESIN SENIN AKRABALARINDIR

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000