13 Temmuz 2015, Pazartesi 16:18:22

Heathrow'a protestocular piste girdi

Londra'nın Heathrow Havaalanı'nda bir çiti kesen protestocuların piste çıkması üzerine uçuşlar sekteye uğradı.
  • Ingiltere biz Turklerin bildiğinin aksine yüksek demokrasiye sahip bir ülke, özellikle Corner Speakers gibi insanların çıkıp konuşma ve protesto yapmasına büyük tolerans gösteriyor. Yorum yapmadan neden protesto etmişler bunu tekrar bir okuyun, öyle polis haddini bildirsin gibi şeyler ancak gelişmemiş ülkelerde olur..
  • Sanki iyi bisey yapiyorsunuz havacilikla saka olmaz bir ucak sizin yuzunuzden tehlikeye dusebilirdi ve icindeki yolcularin hayatlarida tehlikeye dusuceklerdi bence direk hapis yatmalilar uzun yillar icerde kalmali bu insanlar haklarini baska insanlarin can larini tehlikeye atmadan aramalilardi
  • Adamlar gürültü kirliliği ve hava limanın genişleme tahribatına karşı eylem yapmışlar. Bizim her fırsatta ingiltereye küfreden faşistler de ordaki devletin bekçiliğine soyunmuş. Demek ki faşizm her yerde aynı zihniyet bozuk.
  • yanık tenliye ayar oldum kesin hindistanlıdır...yollayacaksın ülkesine kara listeye alıp sonra öyle sırıtsın kendi ülkesinde bol bol...
  • Aç susuz öyle bırakıcan bunları, kendileri gider nasıl olsa...
  • Hiçkimse askeri veya sivil bir havalimanına izinsiz giremez ve dahi protesto sebebiyle bu denli büyük bir uluslararası havalimanını işgal edemez. Polis yetkisini kullanmalı ve fark ettiği ilk anda hadlerini bildirmeli ve tutuklamalıydı olayların bu raddeye gelmesini birleşik krallık gibi asil bir ülkenin kolluk kuvvetlerine yakıştıramadım
  • Adamlar içeri telleri kesip girmiş o kadar polis ve kolluk kuvvetleri var ama herifler rahat bide öyle selfie çekmiş.Bizde olsa özellikle SAW da asker kurşuna dizerdi görse.
  • Kedidir kedi
  • Gezici tayfa La Bunlar ....

Eylem grubu Plane Stupid, havaalanındaki genişleme planlarına karşı olan 13 göstericinin yerel saatle 03:30'da kuzey pistine girdiklerini bildirdi. Pist yaklaşık üç saat boyunca kapatıldı ve 13 uçuş iptal edildi.

Havaalanı yönetimi aksamalar için özür diledi ve yolculara seyahat öncesinde son durumu havayollarını arayarak teyid etmelerini tavsiye etti.

Pist işgali
Bazı protestocular hala pistten çıkarılamadı. Polis, tüm göstericiler çıkarılana kadar görevlilerin olay yerinde kalacağını söyledi. İnternete yüklenen bir videoda, birbirine zincirlenmiş birkaç aktivist ve onlarla konuşan polis memurları görülüyor.

Yeni pist inşası
İngiltere'de 1 Temmuz'da yayınlanan bir resmi raporda, yeni pistin Gatwick yerine Heathrow Havaalanı'nda inşa edilmesi önerilmişti. Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Havaalanları Komisyonu, Heathrow'un "acilen gerekli" ek kapasiteyi sağlamak için en iyi seçenek olduğunu bildirdi.

Rapor, yıllardır Heathrow'da yeni bir pist açılmasına karşı olduğunu söyleyen muhafazakar hükümetin politika değişikliği olarak yorumlandı. Ancak çevreciler, yeni bir pist inşasının hava kirliliği ve sera etkisi yaratan gaz emisyonlarının azaltılmasını daha da zorlaştıracağı kanısında.

Heathrow'a protestocular piste girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Yüksek tolerans ~ 9 yıl önce
Ingiltere biz Turklerin bildiğinin aksine yüksek demokrasiye sahip bir ülke, özellikle Corner Speakers gibi insanların çıkıp konuşma ve protesto yapmasına büyük tolerans gösteriyor. Yorum yapmadan neden protesto etmişler bunu tekrar bir okuyun, öyle polis haddini bildirsin gibi şeyler ancak gelişmemiş ülkelerde olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülüyoo yaa ~ 9 yıl önce
Sanki iyi bisey yapiyorsunuz havacilikla saka olmaz bir ucak sizin yuzunuzden tehlikeye dusebilirdi ve icindeki yolcularin hayatlarida tehlikeye dusuceklerdi bence direk hapis yatmalilar uzun yillar icerde kalmali bu insanlar haklarini baska insanlarin can larini tehlikeye atmadan aramalilardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adamlar gürültü kirliliği ve hava limanın genişleme tahribatına karşı eylem yapmışlar. Bizim her fırsatta ingiltereye küfreden faşistler de ordaki devletin bekçiliğine soyunmuş. Demek ki faşizm her yerde aynı zihniyet bozuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 9 yıl önce
yanık tenliye ayar oldum kesin hindistanlıdır...yollayacaksın ülkesine kara listeye alıp sonra öyle sırıtsın kendi ülkesinde bol bol...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin ~ 9 yıl önce
Aç susuz öyle bırakıcan bunları, kendileri gider nasıl olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LHR ~ 9 yıl önce
Hiçkimse askeri veya sivil bir havalimanına izinsiz giremez ve dahi protesto sebebiyle bu denli büyük bir uluslararası havalimanını işgal edemez. Polis yetkisini kullanmalı ve fark ettiği ilk anda hadlerini bildirmeli ve tutuklamalıydı olayların bu raddeye gelmesini birleşik krallık gibi asil bir ülkenin kolluk kuvvetlerine yakıştıramadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlarda.Bizde ~ 9 yıl önce
Adamlar içeri telleri kesip girmiş o kadar polis ve kolluk kuvvetleri var ama herifler rahat bide öyle selfie çekmiş.Bizde olsa özellikle SAW da asker kurşuna dizerdi görse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav hehe ~ 9 yıl önce
Kedidir kedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abov ~ 9 yıl önce
Gezici tayfa La Bunlar ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000