28 Ekim 2009, Çarşamba 07:43:59

Ercan Havalimanı'ndaki grev ertelendi

Sendikaların Ercan Havalimanı'nda yapacağı grev 60 gün süreyle ertelendi...
  • EY KIPRIZLILAR , MADEM ÇOK ÇALIŞKANSINIZ ? DAHA DÜN NİYE 350 TRİLYON ALDINIZ " GARASAKAL" DİYE AŞAĞILADIĞINIZ TÜRKİYE'DEN ?.. ASIRLARDIR CENEVİZLİLER , OSMANLILAR , İNGİLİZLER , YUNANLAR ve TÜRKLERDEN VER GELSİN , SORMA GERİSİN DİYE BESLENENLER ? AYIP, AYIP.. ÇOCUK BİLE , HARÇLIK ALDIĞI BABASINA SAYGILI .
  • Ercana ve KTHY ye ne olduysa son dönemde olmuştur. Yeni hükümet ve yeni bakan maalesef bu işlere çok uzak olduklarından olayların vehametini anlayamamış ve iş bu hale gelmiştir. Sn Taçoy yolculuk haricinde hiç ercan havalimanına gittin mi ? Bence bir git handling şirketlerinin haline bak.
  • ALLAHIN VERDİĞİ CANI TAMİR ETTİKLERİ İÇİN BU HALKTA ONLARIN HERŞEYİ HALLEDER YAPAR BAK BENİ BİLE İYİLEŞTİRDİ DÜŞÜNCESİ İLE SEÇİM ZAMANLARI DEVREYE GİRERLER..EĞER O DOKTOR SEÇİM BÖLGESİNDE SEÇİMDEN GALİP ÇIKMADIĞI ZAMAN HASTAHANEYE GELEN HASTALARA DAVRANIŞLARI HEP ZORLAYICI VE KENDİSİNE YAPILAN HAKSIZLIĞIN BİR ANLAMDA RÖVANŞINI ALMAK ADINA SERT DAVRANIRLAR..ONUN İÇİN DOKTORLAR SULTASI DEVAM EDER..YANİ HALA YEĞENCİLİK ANLAYIŞI DEVAM EDER..BEN GİRNEDE BİR KLUBÜN TEK DİREKTÖERLÜĞÜNÜ YAPTIĞIM ZAMANLARDA ŞÖYLE OLDU.BİR FUTBOLCUYU OYNATMADIM TAKIMDAKİ DİĞER 3 YEĞENİ SAHAYA ÇIKMADI İŞTE BU MEMLEKETİN HASTALIĞI..İŞE GÖRE ADAM DEĞİLADAMA GÖRE İŞ MANTIĞI
  • Pek de yeni sayılmam 16 yıllık personelim ve şirketin eskiden ne durumda olduğunu da çok iyi biliyorum. değişen hiçbirşey yok.kendimizi kandırmayalım. Bence bir an önce özelleştirilmeli bu şirket yoksa gidişat hiç iyi değil.Bu hükümetle bu şirket kesin batar. Hükümet doktorlardan ibaret, yöneticilikle alakaları yok. Bir de havacılık sektörüne el atarlarsa sonucu düşünmek bile istemiyorum..
  • BEN ZATEN SEN SN SERDAR DENKTAŞ VE SİYASİ BİR YAZI YAZDIN DEMEDİM..Kİ...ONUN BU İŞLERDEKİ BAŞARILI OLDUĞUNDAN BAHSETTİM..KKTHY ONUN DÖNEMİ DIŞINDA HEP BU DURUMLARA DÜŞMÜŞTÜR..SEN BELKİ YENİ OLABİLİRSİN VEDE GEÇMİŞİ BİLMEYEBİLRSİN ..LÜTFEN SEN ÜZÜLME ANCAK ÇOK KALİFİYE DEDİĞİN ELEMAN SAYISINI BEN BİLİRİM..DOĞRU YAZDIĞIN ZAMAN SENLE OLURUM..AMA ŞARTLAR ONU GÖSTERMİYOR..BAŞARISIZLIK VAR..
  • kardeşim sen iyice politikaya dökmüşsün işi.serdar denktaştan hiç bahsetmiyorum bile.. zaten o ve onun gibiler yüzünden bu tartışmalar oluyor. biz bu işin politik olarak değil bir havacı gibi düşünülmesini istiyoruz..
  • ben sözleşmeli personellerin hepsi çalışıyor demedim zaten. %80ni çalışmıyor evet. ama bir genelleme yapman çok yanlış. kthyde çalışan çok kalifiye elemanlar da var. neden kapsamiçi personele böyle bir bildirim yapılmadı. ya da sözleşmeli personelden geri çağıracak olanları neye göre çağıracaklar??? mühendislikte işi bilenleri gönderdiler zaten.. araştırın bir uçak mühendisi ya da havacılık okullarından mezun bir arkadaş bile kalmadı.şimdiki yönetimin havacılık anlayışı bu mu!!
  • BUNU MUTLAKA SN SERDAR DENKTAŞA İLETİNİZ..BU KURUMUN VE BU ÜLKENİN KURTULMASI VEDE ADALET ANLAYIŞI VEDE SIRA DIŞI İŞLER YAPARAK YÜKSELMESİNİ SN SERDAR DENKTAŞ İLE OLABİLECEĞİNİ GÖRMESİ GEREKEN HALKIN KKTC HALKI OLMASI LAZIMDIR..ÇÜNKÜ KKTHY ONUN ZAMANINDA MİLLET MALI OLDU..O HARVURUP HARMAN SAVURMAZ..ÇOK AKILLI VE ZEKİ BİR İNSANDIR..KISACA HEM ÜLKEYİ HEMDE KKTHY YAŞATMAK ONUN BİRİNCİ GÖREVİ OLDUĞU BİLİNMELİDİR..İYİ BİR TÜRK VATANDAŞIDIR..(KKTKIBRISLI BİR TÜRKTÜR...ONA GÜVENİN
  • ANLADIĞIM KADARI İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL..VE KADROLU PERSONELİ SUÇLUYOR..OTURAN DİYE BAHSEDİYOR..ARKADAŞLAR BEN YÖNETİMİN YERİNDE OLSAM SİZİN TAMAMINIZI GÖNDERİRİM..SEBEBİ İSE DAHA BİR PARÇA NUMARASINI OKUYAMAZ VEDE SİPARİŞ VEREMEYEN EKİBİ HİÇ TUTMAM..HEPİNİZE ALLAH BAŞKA KAPIDA İŞ VERSİN DERİM...HİÇ AYIRMADAN ....2 UÇAKTAN BİR UÇAK YAPAMAYAN VE UÇURAMAYAN TEKNİK NE İŞE YARAR..BUNA MÜHENDİSLIK GURUBUDA DAHİLL BUNLAR MÜHENDİS OLMAZLAR GALİBA ZORLA BİTİRDİLER .OKULU..
  • ŞİMDİ KKTC HALKININ BİR SİGORTA ANLAYIŞI VARDIR...HER AİLEDEN BİR KİŞİ MEVCUT SİYASİ İKTİDARDA GÜÇLÜ PARTİLERDEN BİRİNİN ÜYESİDİR..ONUN İÇİN HİÇ BİR ZAMAN EV AKACAK SU MUSLUKLARI KESİLMEZ..ONUN İÇİNDE RENK FARKETMEZ..AKILLIDIRLAR..ŞUANDA KKTHY ÇALIŞAN TÜRKİYEDEN GELEN BAZI TEKNİSYEN VEYA GELEN GÖREVLİLERLE ÖZEL SÖZLEŞMELER YAPTIKLARI İÇİN ONLARIN İÇİNDEN AYRACAKLARI TİPLERİ SEÇERLER VE ONLARI GÖNDERİRLER..İLK AYAK TEK MÜD İ.ÖZGENDİ ISLIKLA GİTTİ ..HAYIRLISI OLSUN ..SIRA HERHALDE BAKIM MÜDÜRÜNDEDİR DİYORUM..ÇÜNKÜ KADROLU PERSONEL İSTEMESSE KALMASI ZOR..İŞTE KIBRISLININ SİGORTASI BUDUR..YANİ HANGİ YÖNETİM VARSA MUTLAK BİR KİŞİ VARDIR..ASLA KAYBOLMAZLAR..

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bakanlar Kurulu yaptığı olağanüstü toplantıda, sendikaların bugün (28.10.2009) Ercan Havalimanı'nda yapacağı grevi 60 gün süreyle erteledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, söz konusu grevin ''düzeni bozucu niteliği olduğu'' gerekçesiyle ertelendiği belirtildi.

Kamuda örgütlü 27 sendika, "Kamu Çalışanlarının Aylık Maaş, Ücret ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasa Tasarısı"na karşı bir günlük genel grev ile miting yapacaktı.

Ercan Havalimanı'ndaki grev ertelendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 15 yıl önce
EY KIPRIZLILAR , MADEM ÇOK ÇALIŞKANSINIZ ? DAHA DÜN NİYE 350 TRİLYON ALDINIZ " GARASAKAL" DİYE AŞAĞILADIĞINIZ TÜRKİYE'DEN ?.. ASIRLARDIR CENEVİZLİLER , OSMANLILAR , İNGİLİZLER , YUNANLAR ve TÜRKLERDEN VER GELSİN , SORMA GERİSİN DİYE BESLENENLER ? AYIP, AYIP.. ÇOCUK BİLE , HARÇLIK ALDIĞI BABASINA SAYGILI .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ercana ve KTHY ye ne olduysa son dönemde olmuştur. Yeni hükümet ve yeni bakan maalesef bu işlere çok uzak olduklarından olayların vehametini anlayamamış ve iş bu hale gelmiştir. Sn Taçoy yolculuk haricinde hiç ercan havalimanına gittin mi ? Bence bir git handling şirketlerinin haline bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ALLAHIN VERDİĞİ CANI TAMİR ETTİKLERİ İÇİN BU HALKTA ONLARIN HERŞEYİ HALLEDER YAPAR BAK BENİ BİLE İYİLEŞTİRDİ DÜŞÜNCESİ İLE SEÇİM ZAMANLARI DEVREYE GİRERLER..EĞER O DOKTOR SEÇİM BÖLGESİNDE SEÇİMDEN GALİP ÇIKMADIĞI ZAMAN HASTAHANEYE GELEN HASTALARA DAVRANIŞLARI HEP ZORLAYICI VE KENDİSİNE YAPILAN HAKSIZLIĞIN BİR ANLAMDA RÖVANŞINI ALMAK ADINA SERT DAVRANIRLAR..ONUN İÇİN DOKTORLAR SULTASI DEVAM EDER..YANİ HALA YEĞENCİLİK ANLAYIŞI DEVAM EDER..BEN GİRNEDE BİR KLUBÜN TEK DİREKTÖERLÜĞÜNÜ YAPTIĞIM ZAMANLARDA ŞÖYLE OLDU.BİR FUTBOLCUYU OYNATMADIM TAKIMDAKİ DİĞER 3 YEĞENİ SAHAYA ÇIKMADI İŞTE BU MEMLEKETİN HASTALIĞI..İŞE GÖRE ADAM DEĞİLADAMA GÖRE İŞ MANTIĞI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pek de yeni sayılmam 16 yıllık personelim ve şirketin eskiden ne durumda olduğunu da çok iyi biliyorum. değişen hiçbirşey yok.kendimizi kandırmayalım. Bence bir an önce özelleştirilmeli bu şirket yoksa gidişat hiç iyi değil.Bu hükümetle bu şirket kesin batar. Hükümet doktorlardan ibaret, yöneticilikle alakaları yok. Bir de havacılık sektörüne el atarlarsa sonucu düşünmek bile istemiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BEN ZATEN SEN SN SERDAR DENKTAŞ VE SİYASİ BİR YAZI YAZDIN DEMEDİM..Kİ...ONUN BU İŞLERDEKİ BAŞARILI OLDUĞUNDAN BAHSETTİM..KKTHY ONUN DÖNEMİ DIŞINDA HEP BU DURUMLARA DÜŞMÜŞTÜR..SEN BELKİ YENİ OLABİLİRSİN VEDE GEÇMİŞİ BİLMEYEBİLRSİN ..LÜTFEN SEN ÜZÜLME ANCAK ÇOK KALİFİYE DEDİĞİN ELEMAN SAYISINI BEN BİLİRİM..DOĞRU YAZDIĞIN ZAMAN SENLE OLURUM..AMA ŞARTLAR ONU GÖSTERMİYOR..BAŞARISIZLIK VAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kardeşim sen iyice politikaya dökmüşsün işi.serdar denktaştan hiç bahsetmiyorum bile.. zaten o ve onun gibiler yüzünden bu tartışmalar oluyor. biz bu işin politik olarak değil bir havacı gibi düşünülmesini istiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben sözleşmeli personellerin hepsi çalışıyor demedim zaten. %80ni çalışmıyor evet. ama bir genelleme yapman çok yanlış. kthyde çalışan çok kalifiye elemanlar da var. neden kapsamiçi personele böyle bir bildirim yapılmadı. ya da sözleşmeli personelden geri çağıracak olanları neye göre çağıracaklar??? mühendislikte işi bilenleri gönderdiler zaten.. araştırın bir uçak mühendisi ya da havacılık okullarından mezun bir arkadaş bile kalmadı.şimdiki yönetimin havacılık anlayışı bu mu!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BUNU MUTLAKA SN SERDAR DENKTAŞA İLETİNİZ..BU KURUMUN VE BU ÜLKENİN KURTULMASI VEDE ADALET ANLAYIŞI VEDE SIRA DIŞI İŞLER YAPARAK YÜKSELMESİNİ SN SERDAR DENKTAŞ İLE OLABİLECEĞİNİ GÖRMESİ GEREKEN HALKIN KKTC HALKI OLMASI LAZIMDIR..ÇÜNKÜ KKTHY ONUN ZAMANINDA MİLLET MALI OLDU..O HARVURUP HARMAN SAVURMAZ..ÇOK AKILLI VE ZEKİ BİR İNSANDIR..KISACA HEM ÜLKEYİ HEMDE KKTHY YAŞATMAK ONUN BİRİNCİ GÖREVİ OLDUĞU BİLİNMELİDİR..İYİ BİR TÜRK VATANDAŞIDIR..(KKTKIBRISLI BİR TÜRKTÜR...ONA GÜVENİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ANLADIĞIM KADARI İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL..VE KADROLU PERSONELİ SUÇLUYOR..OTURAN DİYE BAHSEDİYOR..ARKADAŞLAR BEN YÖNETİMİN YERİNDE OLSAM SİZİN TAMAMINIZI GÖNDERİRİM..SEBEBİ İSE DAHA BİR PARÇA NUMARASINI OKUYAMAZ VEDE SİPARİŞ VEREMEYEN EKİBİ HİÇ TUTMAM..HEPİNİZE ALLAH BAŞKA KAPIDA İŞ VERSİN DERİM...HİÇ AYIRMADAN ....2 UÇAKTAN BİR UÇAK YAPAMAYAN VE UÇURAMAYAN TEKNİK NE İŞE YARAR..BUNA MÜHENDİSLIK GURUBUDA DAHİLL BUNLAR MÜHENDİS OLMAZLAR GALİBA ZORLA BİTİRDİLER .OKULU..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ŞİMDİ KKTC HALKININ BİR SİGORTA ANLAYIŞI VARDIR...HER AİLEDEN BİR KİŞİ MEVCUT SİYASİ İKTİDARDA GÜÇLÜ PARTİLERDEN BİRİNİN ÜYESİDİR..ONUN İÇİN HİÇ BİR ZAMAN EV AKACAK SU MUSLUKLARI KESİLMEZ..ONUN İÇİNDE RENK FARKETMEZ..AKILLIDIRLAR..ŞUANDA KKTHY ÇALIŞAN TÜRKİYEDEN GELEN BAZI TEKNİSYEN VEYA GELEN GÖREVLİLERLE ÖZEL SÖZLEŞMELER YAPTIKLARI İÇİN ONLARIN İÇİNDEN AYRACAKLARI TİPLERİ SEÇERLER VE ONLARI GÖNDERİRLER..İLK AYAK TEK MÜD İ.ÖZGENDİ ISLIKLA GİTTİ ..HAYIRLISI OLSUN ..SIRA HERHALDE BAKIM MÜDÜRÜNDEDİR DİYORUM..ÇÜNKÜ KADROLU PERSONEL İSTEMESSE KALMASI ZOR..İŞTE KIBRISLININ SİGORTASI BUDUR..YANİ HANGİ YÖNETİM VARSA MUTLAK BİR KİŞİ VARDIR..ASLA KAYBOLMAZLAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000