20 Kasım 2015, Cuma 12:47:45

Ercan Havalimanı Tam Zamanlı Uçuşa Geçiyor

KKTC’nin çiçeği burnunda Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Ercan Havalimanı için tüm engelleri aştıklarını belirterek, “Çıkar peşinde olanların aksine ülkemize çok faydalı olacak havalimanımızın yapılması için bugün start veriyoruz” dedi.
  • Pasaport kontrol işi hızlanmaz ise herşey boş..
  • Bu kadar tarafli ve yanli yorum yayapanlar acaba ercan a yapilanlari goremiyorlar mi. Mevzuat geregi insaat baslamamasinin suclusu taş yapimi.birde isletmedeki insanlara bir bakinda nerelerde eskiden yoneticilik yaptiklarini gorun.
  • Bunlardan bir cacık olmaz
  • Kktc nin yüz karası. Çalışanlar kıbrıslıları sevmediği gibi bir de iş bilmiyorlar. Hangi havalimanını işletmiş bunlar. Yazık oldu ercana. Tav veya fraport gelecekti de görecektik kaliteyi. Hakkaten rezillik
  • Oncelıkle orada donen olaylara baksınlar..Sevkı Turanlı ıs muracaatlarında Rızelı olup olmamaya bakıyor..Kıbrıslı ısen iş yok..hangı ıs ımkanından bahsedılıyor..calısanların yuzde doksanı dıger ulke vatandası ve calısma ıznı ıle burda..Kıbrıs hukumetı ne mı yapıyor..onlar kendılerını bıle yonetemeyecek kadar becerıksız oldukları ıcın hıcbırseye bakmıyorlar...
  • Çok taraflı bir yazı olmuş. Ercan mahkemelik. Taşyapının havalimanı yapma ve işletme tecrübesi yok. T &T ayrıldı. Bu havalimanı yapılıyor lafı 4 senedir var ama hikaye. Yakında ercanı hükümet geri alacak. Ercanda çalışsaydınız işletme rezilliğini götür ve böyle bir yazı yazılmazdı.

KKTC’nin çiçeği burnunda Ulaştırma Bakanı Tahsin  Ertuğruloğlu, Ercan Havalimanı için tüm engelleri aştıklarını belirterek, “Çıkar peşinde olanların aksine ülkemize çok faydalı olacak havalimanımızın yapılması için bugün start veriyoruz” dedi.

Yaklaşık dört ay önce KKTC’de kurulan yeni hükumetin ulaştırma bakanı olan Tahsin Ertuğruloğlu bugün Ercan Havalimanı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Basın Toplantısına KKTC Ekonomi Bakanı Sunat Atun,Taş Yapı’nın sahibi Emrullah Turanlı, T&T Ercan Havalimanı Genel Müdürü Serhat Özçelik ile bazı bürokratlar katıldı.

Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu basın toplantısında yaptığı konuşmada; “Çok spekülasyonları olan bir proje idi. Sıkıntılar vardı, göreve gelir gelmez projenin ne kadar önemli olduğunu bildiğim için ne gerekiyorsa yapılması için uğraş verdim. Bugün geldiğimiz noktada  bütün sıkıntıları aşmış bulunuyoruz. Bu yatırım çok faydalı bir yatırım. Projeyi engellemeye veya tökezletmeye çalışanlara, özel çıkarları uğruna projeye sekte vurmak isteyenlere izin vermeyeceğiz” dedi.

Taş Yapı firmasının “Açın önümüzü gecikmeye rağmen 20 ayda biz bütün inşaatı tamamlarız ve hizmete açarız” sözünün kendileri açısından çok önem olduğunu kaydeden bakan Ertuğruloğlu, “T&T ülkemiz adına bir şanstır. Havalimanımızı da süratle yapacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Taş Yapı Sahibi Emrullah Turanlı da havalimanının hizmete açılmasından sonra T&T olarak 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını, alış veriş merkezleri ile birlikte toplam 2 bin kişiden fazla istihdam sağlanacağını belirterek, havalimanının binlerce kişinin ekmek kapısı olacağını kaydetti.  Turanlı, “KKTC havalimanının hizmete girmesi ile birlikte büyük bir ekonomik canlılığa kavuşacak. Yaklaşık 5.5 milyon yolcu kapasitesi ile hizmet vereceğiz” dedi.

Proje mimarı Tunç Adanır ise havalimanına yapılacak pistin altından 530 metre uzunluğunda bir tünel yol yapılacağını, tünelin yapımına hızla devam edildiğini, 3200 metre uzunluğunda yeni bir pist yapılacağını, 7 yolcu köprüsü olacağını, eski pistin de uzatılacağı bilgisini verdi.

Projenin yirmi ayda tamamlanması öngörülüyor.

©Airporthaber.com












 

Ercan Havalimanı Tam Zamanlı Uçuşa Geçiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Türker ~ 8 yıl önce
Pasaport kontrol işi hızlanmaz ise herşey boş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 8 yıl önce
Bu kadar tarafli ve yanli yorum yayapanlar acaba ercan a yapilanlari goremiyorlar mi. Mevzuat geregi insaat baslamamasinin suclusu taş yapimi.birde isletmedeki insanlara bir bakinda nerelerde eskiden yoneticilik yaptiklarini gorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yöneticiler ~ 8 yıl önce
Çalışanların yarısı Türkiyede işten çıkarılan kişiler. Baktık ne oldu ? İsim de verelim mi ?
Cacıklar ~ 8 yıl önce
Bunlardan bir cacık olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 8 yıl önce
Tek bildiginiz hakaret etmek.git sende elini tasin altina sok sende calis
Ecn ~ 8 yıl önce
Kktc nin yüz karası. Çalışanlar kıbrıslıları sevmediği gibi bir de iş bilmiyorlar. Hangi havalimanını işletmiş bunlar. Yazık oldu ercana. Tav veya fraport gelecekti de görecektik kaliteyi. Hakkaten rezillik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 8 yıl önce
boş konuşmalarla gemi yol almaz.
Tarafsızzzzz ~ 8 yıl önce
Oncelıkle orada donen olaylara baksınlar..Sevkı Turanlı ıs muracaatlarında Rızelı olup olmamaya bakıyor..Kıbrıslı ısen iş yok..hangı ıs ımkanından bahsedılıyor..calısanların yuzde doksanı dıger ulke vatandası ve calısma ıznı ıle burda..Kıbrıs hukumetı ne mı yapıyor..onlar kendılerını bıle yonetemeyecek kadar becerıksız oldukları ıcın hıcbırseye bakmıyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 8 yıl önce
Tarafli yorum yapilirda bu kadar mi yapilir.sen orada isletme yapacaklari taniyormusunda bu tarz yanlis yorum yapjyorsun
Taraf ~ 8 yıl önce
Çok taraflı bir yazı olmuş. Ercan mahkemelik. Taşyapının havalimanı yapma ve işletme tecrübesi yok. T &T ayrıldı. Bu havalimanı yapılıyor lafı 4 senedir var ama hikaye. Yakında ercanı hükümet geri alacak. Ercanda çalışsaydınız işletme rezilliğini götür ve böyle bir yazı yazılmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal ~ 8 yıl önce
Asil tarafli ve yanlis bilvi veren sensin.tas yapinin tecrubesi olmayabilir ama yoneticileri orayi isletecek.tav da anasinin karnindan isletmeci olarak dogmadi.yeni havaalanina baslayamamalearin sebebi tamamen siyasi.ercanda calisan benim ama rezilligi calismayanlar konusuyor hayret
Yöneticiler ~ 8 yıl önce
Taşyapı çalışanları Türkiyede iş bulamayan amatörler. Bu insanların ne kadar tecrübesi var ki, havalimanı işletecekler. Ancak bu kadar oluyor. Zaten daha kötüsü de olamazdı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000