15 Eylül 2015, Salı 07:50:05

Ercan Havalimanı'nda kriz!

KAMU-SEN Genel Sekreteri Metin Atan, özelleştirilen Ercan Havalimanı’nda dertlerin bitmediğine vurgu yaparak, “Ercan Havalimanı ayrı bir Cumhuriyet gibi yönetiliyor. Bu duruma kim dur diyecek merak ediyoruz” ifadelerini kullandı.
  • ECN Gelmiş ve geçmiş en kötü idare edilen havalimanıdır. Eski hali çok daha iyidi. Derhal bu firmadan alınıp bu işlerde profesyonel olan bir şirkete devredilmelidir. Aksi takdirde bu memnuniyetsizlik bitmeyecektir. Ülkenin en büyük sorunu da budur. İş bilmeyen kişilerin amatörce işletmeye çalıştıkları işletmelerdir. TAV, IC Fraport veya Limak gibi dev şirketler dururken hayatında hiç havalimanı işletmemiş bir şirkete böyle bir iş verilmesi ayrıca çok büyük bir soru işaretidir.
  • Sendika KTHY'i bitirdi. Tayyip'in kankası Taşyapı'da Ercan'ı. Yazıklar olsun.
  • Yahu AJ nin arizasiyla Ercan ne alaka! Kthy yi batirdiniz sendikalar ecn dan uzak durun! !!! Bu aradA Maldivlerde de uçağa yuruyerek Aprondan biniliyor bilgnize!
  • Ercan havalimanı diye bir yer yok. Ercan rezilliği var. Sadece free shoplar var. Başka bir şey yok. Ve içkiler KKTC içindeki marketlerin iki katı daha pahalı.
  • Hiç bitmiyor sorunlar bu havaalanında
  • Yıl 2015 Ercan'da hala yolcular aprona salınıp uçakların önüne otobüs gibi İstanbul - Ankara - İzmir yazılarak uçak buldurtuluyor. Check-in bankları yetersiz. Havaalanı yetersiz. Taşra havaalnından hiç farkı yok.
  • Önce KKTC nin en kötü sendikası Havasen KTHY nı bitirdi şimdi de taşyapı terminali bitiriyor. Hiç bir şey yapmadan para kazanıyorlar. Ne ala memleket
  • Bitirdiniz Caaaanım KTHY'nı. Bitirdiniz caaaanım Ercan havalimanını.

KAMU-SEN Genel Sekreteri Metin Atan, özelleştirilen Ercan Havalimanı’nda dertlerin bitmediğine vurgu yaparak, “Ercan Havalimanı ayrı bir Cumhuriyet gibi yönetiliyor. Bu duruma kim dur diyecek merak ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Yıllardır özelleştirilen ve sermayeye peşkeş çekilen Ercan Havalimanında dertler bitmiyor.

Anadolu jet'e ait uçak arıza yapmış yerine uçak kalkmıyor bütün yolcular mağdur durumda bunların sorumlusu kim olacak vatandaşlar perişan, klimalar çalışmıyor, elektrik kesildiği zaman devreye giren jeneratörler yetersiz uçaklarda sürekli rötar ve gecikmeler oluyor, herhangi bir yetkiliden konu ile ilgili muhatap alıp bilgi alamıyorsunuz.

Ercan Havalimanı ayrı bir Cumhuriyet gibi yönetiliyor. Bu duruma kim dur diyecek merak ediyoruz.

Biz Kamu-Sen olarak bu durumla ilgili olarak Hükümeti ve Ulaştırma Bakanlığını göreve çağırıyoruz.

Sorunların giderilmesi konusunda çalışma yapılmasını bekliyor ve bu durumu kınadığımızı kamuoyunun bilmesini istiyoruz.” (Kıbrıs Postası)

Ercan Havalimanı'nda kriz!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Tarih ~ 9 yıl önce
ECN Gelmiş ve geçmiş en kötü idare edilen havalimanıdır. Eski hali çok daha iyidi. Derhal bu firmadan alınıp bu işlerde profesyonel olan bir şirkete devredilmelidir. Aksi takdirde bu memnuniyetsizlik bitmeyecektir. Ülkenin en büyük sorunu da budur. İş bilmeyen kişilerin amatörce işletmeye çalıştıkları işletmelerdir. TAV, IC Fraport veya Limak gibi dev şirketler dururken hayatında hiç havalimanı işletmemiş bir şirkete böyle bir iş verilmesi ayrıca çok büyük bir soru işaretidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC ~ 9 yıl önce
Sendika KTHY'i bitirdi. Tayyip'in kankası Taşyapı'da Ercan'ı. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yahu AJ nin arizasiyla Ercan ne alaka! Kthy yi batirdiniz sendikalar ecn dan uzak durun! !!! Bu aradA Maldivlerde de uçağa yuruyerek Aprondan biniliyor bilgnize!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daş ~ 9 yıl önce
Ercan havalimanı diye bir yer yok. Ercan rezilliği var. Sadece free shoplar var. Başka bir şey yok. Ve içkiler KKTC içindeki marketlerin iki katı daha pahalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmezzz ~ 9 yıl önce
Hiç bitmiyor sorunlar bu havaalanında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 9 yıl önce
Yıl 2015 Ercan'da hala yolcular aprona salınıp uçakların önüne otobüs gibi İstanbul - Ankara - İzmir yazılarak uçak buldurtuluyor. Check-in bankları yetersiz. Havaalanı yetersiz. Taşra havaalnından hiç farkı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşra ~ 9 yıl önce
Taşra havalimanları daha iyi yönetiliyordur
Bitirdiler ~ 9 yıl önce
Önce KKTC nin en kötü sendikası Havasen KTHY nı bitirdi şimdi de taşyapı terminali bitiriyor. Hiç bir şey yapmadan para kazanıyorlar. Ne ala memleket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeşil ~ 9 yıl önce
Bitirdiniz Caaaanım KTHY'nı. Bitirdiniz caaaanım Ercan havalimanını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havasen ~ 9 yıl önce
Kendi sendikanız doymadı maaşlara. Zam zam diye bitirdi şirketi. Sonra da CAS şirketini perişan etti.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000