28 Nisan 2012, Cumartesi 08:21:19

ERCAN HAVALİMANI ATAĞA GEÇTİ

Ercan Havalimanı uçak firmalarının seferlerini yaz nedeniyle arttırmasının ardından atağa geçti.
  • bildiğim kadarıyla yakın zamanda ihaleye çıkacak zaten ercan havalimanı. YİD modeli ile türkiyedeki havalimanları gibi yenilenecek.
  • ercan havalimanı için artık birşeyler yapmanın vakti geldi.havalimanı yetersiz kalıyor.amerikan pazarındaki dükkanlara benzeyen küçüklükte 3 5 tane freeshop mağazası dışında vakit geçirecek hiçbir mekan yok.hadi onu geçtim oturacak yer bile yok neredeyse.online check in yapıp uçuştan hemen önce gelenler için problem olmuyor ama biraz erken gelip bir de rötara denk gelirseniz vay halinize.

 Ercan Havalimanı, geride bıraktığımız mart ayında 810 gelen ve 807 giden olmak üzere toplam 1617 uçağa hizmet verdi. Bu uçaklarla 97 bin 703 yolcu ülkeye gelirken, 90 bin 207 yolcu da yurt dışına gitti. Havalimanı mart ayında toplam 187 bin 910 yolcu kullandı.

Toplam uçak sayısı şubat ayına göre yüzde 13 artarken, gelen yolcu sayısı yüzde 2 azaldı, giden yolcu sayısı ise yüzde 12 arttı.

Mart ayı geçen yılın aynı ayıyla kıyaslandığında hem uçak hem de yolcu sayılarında artış görüldü. İnen ve kalkan uçak sayıları yüzde 26; toplam yolcu sayısı ise yüzde 25 yükseldi.

ERCAN HAVALİMANI ATAĞA GEÇTİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bildiğim kadarıyla yakın zamanda ihaleye çıkacak zaten ercan havalimanı. YİD modeli ile türkiyedeki havalimanları gibi yenilenecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ercan havalimanı için artık birşeyler yapmanın vakti geldi.havalimanı yetersiz kalıyor.amerikan pazarındaki dükkanlara benzeyen küçüklükte 3 5 tane freeshop mağazası dışında vakit geçirecek hiçbir mekan yok.hadi onu geçtim oturacak yer bile yok neredeyse.online check in yapıp uçuştan hemen önce gelenler için problem olmuyor ama biraz erken gelip bir de rötara denk gelirseniz vay halinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000