21 Eylül 2008, Pazar 08:45:42

Ve Berlusconi Alitalia için konuştu

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, iflasın eşiğindeki Alitalia’nın kurtuluşu için çözüm reçetesini açıkladı...
  • Belki Komik gelebilir ama duyduğum bir haber benide şaşırttı,duydugma göre Sn.A.S italyan Başkanı Sn.Silvio BERLUSCONI den randevu talep etmişler ALİTALİA ortaklık konusunda ama berlisconi başkandan henüz cevap gelmemiş !!! Kuşlar söyledi ;).

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, iflasın eşiğindeki Alitalia’nın kurtuluşu için, müzakerelerin tıkanması nedeniyle şirket için sunduğu teklifi geri çekmek durumunda kalmış olan CAI adlı kartel dışında bir seçenek bulunmadığını belirterek "Alitalia’da durum çok kötü. Karteldeki ortakların bir bölümü, duyarlılıklarını halen koruyor ve ülkeye karşı yükümlülüklerinin de farkında" dedi. 

Tümüyle vazgeçmedi

Berlusconi’nin bu sözleri, CAI adlı kartelin Alitalia’yı satın almaktan tümüyle vazgeçmemiş olduğunun, uygun koşulların sağlanması durumunda kartelin geri çekmiş olduğu teklifi tekrar gündeme alabileceğinin sinyali olarak yorumlandı. CAI ile müzakerelerin olumsuz sonuçlanmasından sol eğilimli CGIL sendikasını ve pilotları sorumlu tutmaya devam eden Berlusconi şöyle devam etti:

"Yabancı büyük hava yolu şirketlerinin Alitalia’yı kurtarmak gibi bir dertleri yok. Başka alternatif olmadığını pilotlar ve hostesler de yakında anlayacaklar. Dünyanın hiç bir yerinde pilotların ve hostesler bir şirketin geleceğini belirleyebilecek konumda olamaz. CAI seçeneği kaçırılırsa, tek çare iflasın ilanıdır."

Ve Berlusconi Alitalia için konuştu

Yorumlar

Trousers FISH ~ 16 yıl önce
Belki Komik gelebilir ama duyduğum bir haber benide şaşırttı,duydugma göre Sn.A.S italyan Başkanı Sn.Silvio BERLUSCONI den randevu talep etmişler ALİTALİA ortaklık konusunda ama berlisconi başkandan henüz cevap gelmemiş !!! Kuşlar söyledi ;).

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000