08 Nisan 2017, Cumartesi 10:17:36

Alitalia çalışanları tepkili; Greve çıktılar

İtalyan ulusal havayolu firması Alitalia'da çalışanlar firmanın yeni eylem planını protesto amacıyla greve gitti.
  • Darısı bizim başımıza .
  • italyan bahari whahhaa
  • onur aırde de maaslar dustu kımse de ses yok
  • Daha beter ol Alitalia, Apoyu istedigimizde top cevirmistiniz, sonra topu disari attiniz, biz de gidip Kenya'dan topladik. Basbakanin Dallama'yi unutmadik hic.
  • Onur?
  • italyan hukumerinin desteğine rağmen hala kurtulamadi iflasdan sahibi devlettir..ama çittlik gibi idare edildiği için şişirme insanlar çok..devam araplara sattilar yuzde 40 para geldi gene olmadi..tamamen özellesmeden vr binlerce insan işten çikacak yoksa olmaz pompala parayi nereye kadar

İtalyan ulusal havayolu firması Alitalia'da çalışanlar firmanın yeni eylem planını protesto amacıyla greve gitti. İtalyan Rainews kanalının haberine göre, Alitalia'nın 2 bin çalışanın işten çıkarılması ve mevcut personelin maaşlarında yüzde 20'den yüzde 30'a varan kesintiler öngören eylem planı protesto edildi.

Firma çalışanları dün 24 saatlik grev kararını uyguladı. Sadece 07.00-10.00 ile 18.00-21.00 saatlerinde sınırlı hizmet verildi.

Grev nedeniyle Alitalia'nın ulusal ve uluslararası pek çok operasyonunda iptaller yaşandı. İç ve dış hatlarda uçuşların yüzde 60'ı iptal edildi, yolcuların yüzde 92'si alternatif uçuşlara yönlendirildi.

Bu arada, İtalyan firmasından yapılan açıklamada, grev dolayısıyla bugün erken saatlerdeki bazı uçuşların ya iptal edileceği ya da saat değişikline gideceği bildirildi.

İtalya'nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi olan Alitalia'nın yüzde 49'u 2014 yılında yapılan anlaşmayla Abu Dabi merkezli Etihad Havayollarına geçse de bu ortaklıktan gelen yatırım ve kaynaklara rağmen firma halen istenilen ekonomik performansı tam olarak gösteremedi.

Alitalia çalışanları tepkili; Greve çıktılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

TGS işçi ~ 7 yıl önce
Darısı bizim başımıza .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
Amin
h ~ 7 yıl önce
italyan bahari whahhaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
craft ~ 7 yıl önce
onur aırde de maaslar dustu kımse de ses yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu hic bir sey ~ 7 yıl önce
Daha beter ol Alitalia, Apoyu istedigimizde top cevirmistiniz, sonra topu disari attiniz, biz de gidip Kenya'dan topladik. Basbakanin Dallama'yi unutmadik hic.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alaka ???? ~ 7 yıl önce
Ne alakası var bunla?.salakca bir yorum....
Darısı başımıza:)) ~ 7 yıl önce
Katar'a satılan THY de böyle olacak.... daha uyu Türkiye.....
ONUR ~ 7 yıl önce
Onur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
italyanlar. ~ 7 yıl önce
italyan hukumerinin desteğine rağmen hala kurtulamadi iflasdan sahibi devlettir..ama çittlik gibi idare edildiği için şişirme insanlar çok..devam araplara sattilar yuzde 40 para geldi gene olmadi..tamamen özellesmeden vr binlerce insan işten çikacak yoksa olmaz pompala parayi nereye kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000