19 Eylül 2008, Cuma 08:28:50

ÖLÜMÜ BEKLEYEN HASTALAR GİBİ...

İtalya'nın milli havayolu şirketi Alitalia'da işler bir türlü yolunda gitmiyor. Şirket günden güne eriyor...
  • ULEN BOB MARLEY SENİ ESEFLE KINIYORUM.SEN Mİ HAVACILIK İÇİN ÖLÜME GİDECEKSİN?SENİ ŞU DÜNYADAKİ TÜM LOST&FOUND ÇULAR İYİ BİLİR.
  • BATSIN,BATSIN DA GÖRSÜNLER BAKALIM.BEN ZATEN BÜTÜN MİLLİ HAVAYOLLARINA GICIĞIM.ONLAR ÇUVALLA PARA GÖTÜRSÜNLER BİDE ZIRT PIRT GREVE GİTSİNLER AMA BİZLER,YANİ HAVACILIĞA SONUNA KADAR BAĞLI,BU UĞURDA İCABINDA ÖLÜME GİTMEYİ GÖZE ALMIŞ GÖNÜL İNSANLARI ÜÇ KURUŞ PARAYA EŞŞEK GİBİ ÇALIŞALIM.NEYSE KARDEŞLER YİYİN YİYİN BAKALIM BU DÜNYANIN ÖTEKİ TARAFIDA VAR.YÜCE ALLAHIM HERKEZİ GÖRÜYO,BİLİYO...

İtalyan Hükümetiyle sendikalar şartlar üzerine anlaşamayınca hükümet adına müzakereleri yürüten CAI (İtalyan Havayolları Şirketi) Alitalia’ya sunduğu yeni anlaşmayı geri çekti.

Verilen süre içerisinde 9 ayrı sendika’dan sekizinin oluruna karşın solcu İtalya Genel İşçi Konfederasyonu CGİL’in direnci kırılamayınca CAI önerisini geri çektiğini açıkladı. Böylece Alitalia 20 bin çalışanı ve milyarlarca Euro borcu ile kaderine terk edilirken uçakların bugün yere inmesi bekleniyor. 
 
"ÇOK YAZIK, UÇURUMA SÜRÜKLENDİK"

Ayrıca 831 pilot ve 1383 kabin memuru dün itibarı ile 12 gün ücretsiz izne çıkartıldı. Olayı yakından izleyen Başbakan Silvio Berlusconi " Çok yazık uçuruma sürüklendik. Durum çok dramatik. Bunda siyasetinde suçu var" dedi.

Alitalia adına konuşan UİL ( İtalyan İşçiler Birliği sendikası lideri Luigi Angeletti ise " Tam bir felakete sürükleniyoruz. Bunun tamiri yok" şeklinde konuştu.

Diğer sendikalar da suçu siyasetçilere attı.

 

ÖLÜMÜ BEKLEYEN HASTALAR GİBİ...

Yorumlar

BOB SINCLAIR ~ 16 yıl önce
ULEN BOB MARLEY SENİ ESEFLE KINIYORUM.SEN Mİ HAVACILIK İÇİN ÖLÜME GİDECEKSİN?SENİ ŞU DÜNYADAKİ TÜM LOST&FOUND ÇULAR İYİ BİLİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOBMARLEY ~ 16 yıl önce
BATSIN,BATSIN DA GÖRSÜNLER BAKALIM.BEN ZATEN BÜTÜN MİLLİ HAVAYOLLARINA GICIĞIM.ONLAR ÇUVALLA PARA GÖTÜRSÜNLER BİDE ZIRT PIRT GREVE GİTSİNLER AMA BİZLER,YANİ HAVACILIĞA SONUNA KADAR BAĞLI,BU UĞURDA İCABINDA ÖLÜME GİTMEYİ GÖZE ALMIŞ GÖNÜL İNSANLARI ÜÇ KURUŞ PARAYA EŞŞEK GİBİ ÇALIŞALIM.NEYSE KARDEŞLER YİYİN YİYİN BAKALIM BU DÜNYANIN ÖTEKİ TARAFIDA VAR.YÜCE ALLAHIM HERKEZİ GÖRÜYO,BİLİYO...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000