24 Eylül 2008, Çarşamba 16:19:31

Alitalia’nın satışı alay konusu oldu

İflas etme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Alitalia Havayolları, alıcı bulmak için gazetelere ilan verirken şirkete okyanus ötesinden teklif geldi. Ancak, teklif de teklifin sahibi de hayal ürünü çıktı.
  • [email protected] olacak. pardon..
  • ben kolombiya-turkiye gidis donus aralik-ocak ucak bileti aliyorum. sirket batarsa ne olur ? [email protected] a mail atar misiniz ?
  • ARKADASLAR PANIK YAPMAYIN SAKIN OLUN CIN ALI SABANCI ALITALIYAYIDA ALIR ONUR DA ALDIYA .......

İtalyan haber ajansı ANSA, skandal niteliğinde bir haberi abonelerine duyurdu. Bir süredir satışına ilişkin spekülasyonlar yapılan ve hemen her gün birilerinin talip olduğu İtalyan milli havayolu şirketi Alitalia’ya müşteri olduğunu ifade eden bir kişi ANSA’yı yanılttı. Bilgiyi doğrulatmadan üyelerine geçen İtalyan haber ajansı, büyük bir skandala da imza atmış oldu.

Venezüella’nın Aserca Havayolları’nın,  Italya’nın ulusal havayolu şirketi Alitalia’nın tamamını ya da bir bölümünü almak için teklif vermek istediğini duyuran ajansın, Aserca Genel Direktörü Hugo Santoro’ya dayandırdığı haber asılsız çıktı. Haberin ardından bir açıklama yapan havayolu şirketinin sözcüsü, Hugo Santoro’nun şirketle ilgisi olmadığını açıkladı. Sözcü, “Bildiri bizden gelmedi. Nasıl ortaya çıktığı hakkında bir fikrimiz yok” diyerek hem müşteri oldukları haberini yalanladı hem de Santoro adında bir yetkilileri bulunmadığını açıkladı.

Alitalia’nın satışı alay konusu oldu

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
[email protected] olacak. pardon..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
ben kolombiya-turkiye gidis donus aralik-ocak ucak bileti aliyorum. sirket batarsa ne olur ? [email protected] a mail atar misiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 16 yıl önce
ARKADASLAR PANIK YAPMAYIN SAKIN OLUN CIN ALI SABANCI ALITALIYAYIDA ALIR ONUR DA ALDIYA .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000