13 Kasım 2009, Cuma 07:27:04

Alitalia İstanbul'u boş geçmiyor!

Alitalia Genel Müdürü Ali Tümay, İstanbul'dan Torino'ya direkt uçuş gerçekleştiren tek şirket olduklarını belirterek "Daha önce Roma üzerinden aktarmalı uçuşlarımız vardı. Direkt uçuş başlatınca Torino'ya olan talep yüzde 200 arttı" dedi...
  • alitalia merak etmesin yakında THY de oraya uçacak. rahat olsun.hatta ispanyada malaga sevilla,bilbao, amerikada loseangles , washington dc ve miami'ye direk uçuş konulacak torinoyu tek sana bırakırılır mı alitalia?
  • Alitalia olurda Türkiye reklam afişi yapar veya tv reklamı yaparsa Torinolu Şabanı oynatmalarını öneriyorum

Torino uçuşlarının 15 Aralık'ta başlayacaklarını ifade eden Tümay, başlangıç için kampanya fiyatlarının vergiler dahil 149 Euro olduğunu bildirdi. Alitalia'nın Torino uçuşlarının başlamasını duyurmak amacıyla acentelerin de katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Alitalia Genel Müdürü Ali Tümay, günde iki sefer Roma bir sefer de

Milano olmak üzere İstanbul'dan iki İtalyan şehrine uçuş gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye ile ciddi ticari ilişkileri bulunan Torino şehrine direkt uçuş gerçekleştirmeleri konusunda uzun süredir talep aldıklarını kaydeden Tümay, aldıkları stratejik bir kararla 15 Aralık 2009 tarihinden itibaren haftada iki sefer olmak üzere Torino'ya direkt uçuş başlattıklarını dile getirdi. Tümay, 18 Ocak'tan itibaren ise sefer sayısını haftada üçe çıkaracaklarını ifade ederek "Biz Alitalia olarak Türkiye'den yılda 120 bin yolcu taşıyoruz. Torino seferlerimizin de eklenmesi ile bunda yüzde 10'luk bir artış sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Alitalia İstanbul'u boş geçmiyor!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
alitalia merak etmesin yakında THY de oraya uçacak. rahat olsun.hatta ispanyada malaga sevilla,bilbao, amerikada loseangles , washington dc ve miami'ye direk uçuş konulacak torinoyu tek sana bırakırılır mı alitalia?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alitalia olurda Türkiye reklam afişi yapar veya tv reklamı yaparsa Torinolu Şabanı oynatmalarını öneriyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000