24 Şubat 2009, Salı 08:14:18

Tunus Havalimanı Çuhadaroğlu'na emanet

TAV İnşaat, yapımını üstlendiği Tunus'un Enfidha Zine El Abidine Ben Ali Uluslararası Havalimanı'ndaki alüminyum sistemlerini, Çuhadaroğlu yapıyor.

Tunus Enfidha Zine El Abidine Ben Ali Uluslararası Havalimanı'nda toplam 35 bin metrekare cephe alanı üzerinde Çuhadaroğlu sistemleri uygulanacak. İnşasına 2008 yılının Ekim ayında başlanan ve Ekim 2009'da tamamlanması planlanan projede, Çuhadaroğlu Holding şirketlerinden olan Çuhadaroğlu Alüminyum San. Ve Tic. A.Ş. tarafından geliştirilen dış cephe kaplama ve alüminyum sistemleri uygulanıyor.

Kapaklı asma cepheler, genişletilmiş levhalar, Alucobond kompozit levhalar ve planar cephelerle şekillendirilecek olan Tunus Enfidha Zine El Abidine Ben Ali Uluslararası Havalimanı, Avrupa başkentlerine 1-2 saatlik uzaklığıyla önemli bir merkez olacak. Kuzey Afrika'nın turizm merkezi Tunus'ta TAV İnşaat'ın inşaa edip TAV Havalimanları'nın 40 yıl süre ile işleteceği Enfidha Zine El Abidine Ben Ali Uluslararası Havalimanı toplam 400 milyon euroluk bir yatırımla tamamlanacak.

Tunus Havalimanı Çuhadaroğlu'na emanet

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000