23 Ağustos 2019, Cuma 12:07:52

Qantas 19 saatlik kesintisiz uçuşa hazırlanıyor

Avustralya'nın hava yolu şirketi Qantas'ın, uzun mesafeli seyahatlerin yolcular ve mürettebat üzerindeki etkilerini belirlemek üzere planlanan 19 saatlik uçuşlar için deneme seferleri yapacağı açıklandı.
  • Airbus A350-1000(ULUR) Cansuyu Olacak Adeta.
  • Sayın Dışişleri Bakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanı yardımcımız 19 saat 36 dakika ile İstanbul- Yeni Zellanda uçuşunu yaparak denemeyi zaten yaptılar. Adamlar bize sorsunlar, test ettik denedik, bir sıkıntı yok
  • Bunu adını herkesin tahmin edebileceği bir havayolunda sürekli yapıyoruz. Bir problem yok. Üzerine rest yapıp aynısını tekrar yapıyoruz. Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte:)
  • Darısı istanbul - Sidney’in başına..
  • Aykırı bi durum
  • Cancun'a kadar sanırım? cancunda dur kalk yapıyor
  • 787 de kabin ekibi nasıl rahat edebilir ki :)) bu uçaklar sadece hat yapmalı.
  • Qantas Istanbula baslasin iyi olur!
  • Kaç saat ki
  • Ayni Turk Hava Yollari gibi. Ozellikle Afrika'ya hat acmadan evvel ucucu ekip icin gerekli her turlu ozeni gosterip, ucakta min 3 bulasici Dr bulundurup, ozel giysiler imal edip, ucucu personelin max konforunu dusunuyorlar. Yeni uzun hatlari ile birlikte ucucu ekibin dinlenmesi icin gerekli her turlu onlemi alip "mutlu ekip, mutlu yolcu, huzurlu sirket" politikasindan hic taviz vermeyen, sonsuza kadar huzurlu ve mutlu calismayi sevenler toplulugu. QANTAS; Kiskanma ne olur, cok calis seninde olur!..

Avustralya'nın hava yolu şirketi Qantas'ın, uzun mesafeli seyahatlerin yolcular ve mürettebat üzerindeki etkilerini belirlemek üzere planlanan 19 saatlik uçuşlar için deneme seferleri yapacağı açıklandı.

BBC'nin haberine göre, Boeing 787-9 uçaklarıyla 19 saatlik yolculuklar gerçekleştirmeyi planlayan Avustralya'nın hava yolu şirketi Qantas, bu yılın sonunda kesintisiz uçuşları test etmeye başlayacak ve her bir uçuşta yolcuların seyahat sırasındaki sağlık durumları izlenecek.

Hava yolu şirketinden yapılan açıklamada, New York ve Londra'dan Sidney'e kesintisiz uçuşun her birinin, rüzgar ve hava koşullarına bağlı olarak yaklaşık 19 saat süreceği kaydedilerek, 3 deneme uçuşu gerçekleştirileceği bildirildi.

Her uçuşta çoğu Qantas çalışanı mürettebat dahil maksimum 40 kişi olacağı aktarılan açıklamada, giyilebilir teknolojik cihazlar takılacak bu kişilerin takriben 19 saat sürecek yolculuğun farklı aşamalarındaki belirli deneyimlerde yer alacakları belirtildi.

Açıklamada, kesintisiz uçuşların insan sağlığı üzerindeki etkisini belirlemek için yolcuların yiyecek ve içecek tüketiminin yanı sıra uyku düzenlerinin de izleneceği kaydedildi.

Qantas Üst Yöneticisi Alan Joyce, Avustralya'nın doğu kıyısından Londra ve New York'a yapılacak direkt uçuşları "havacılıkta son sınır" olarak nitelendirdi.

Joyce, ultra uzun mesafeli uçuşun, yolcular ve mürettebatın rahatı ve refahına ilişkin birçok sağduyulu soruyu akla getirdiğini belirtti.

Qantas, geçen yıl Avustralya'nın Perth kentinden İngiltere'nin başkenti Londra'ya hiç duraklama yapmaksızın ilk tarifeli direkt uçuşunu 17 saatte tamamlamıştı.

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliğine göre, Qantas Hava Yollarının Perth-Londra seferi, Katar Hava Yollarının 14 bin 529 kilometre mesafeli Doha-Auckland seferinden sonra dünyanın en uzun ikinci uçuşu olmuştu.

Söz konusu seferlerin başlaması halinde dünyanın en uzun kesintisiz uçuşu olacağı ifade ediliyor.

Qantas 19 saatlik kesintisiz uçuşa hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

1000ULR ~ 5 yıl önce
Airbus A350-1000(ULUR) Cansuyu Olacak Adeta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor bizde ~ 5 yıl önce
Sayın Dışişleri Bakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanı yardımcımız 19 saat 36 dakika ile İstanbul- Yeni Zellanda uçuşunu yaparak denemeyi zaten yaptılar. Adamlar bize sorsunlar, test ettik denedik, bir sıkıntı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haftada minumum 2 defa yapıyoruz bir problem yok ~ 5 yıl önce
Bunu adını herkesin tahmin edebileceği bir havayolunda sürekli yapıyoruz. Bir problem yok. Üzerine rest yapıp aynısını tekrar yapıyoruz. Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 5 yıl önce
Darısı istanbul - Sidney’in başına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ftl e ~ 5 yıl önce
Aykırı bi durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mex ~ 5 yıl önce
Cancun'a kadar sanırım? cancunda dur kalk yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 5 yıl önce
787 de kabin ekibi nasıl rahat edebilir ki :)) bu uçaklar sadece hat yapmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul ~ 5 yıl önce
Qantas Istanbula baslasin iyi olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY nin Mexico uçuşu ~ 5 yıl önce
Kaç saat ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süre ~ 5 yıl önce
Yaklaşık 13,5 saat
Qantas ~ 5 yıl önce
19 Saat :)
Ranger ~ 5 yıl önce
Ayni Turk Hava Yollari gibi. Ozellikle Afrika'ya hat acmadan evvel ucucu ekip icin gerekli her turlu ozeni gosterip, ucakta min 3 bulasici Dr bulundurup, ozel giysiler imal edip, ucucu personelin max konforunu dusunuyorlar. Yeni uzun hatlari ile birlikte ucucu ekibin dinlenmesi icin gerekli her turlu onlemi alip "mutlu ekip, mutlu yolcu, huzurlu sirket" politikasindan hic taviz vermeyen, sonsuza kadar huzurlu ve mutlu calismayi sevenler toplulugu. QANTAS; Kiskanma ne olur, cok calis seninde olur!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000