23 Ekim 2021, Cumartesi 09:22:24

Havada işler yolunda; Qantas'ta talep patlaması

Qantas Havayolları, pandemi etkisinin azalmasıyla birlikte uçuşların artacağını bildirdi.
  • Kadir Bey Alan Joyce gecenlerde yaptigi aciklamada Daha once Darwin den Istanbula tahliye icin uctuklarini ve menzil problemi olmadigini soyledi. Su anda hukumet burada sinirlari aciyor. Avustralya vatandaslari ve oturum sahipleri 2020 den beri yurtdisina cikamadaklari icin bu acilimi dort gozle bekliyorlar. Alan Joyce ile temasa gecin gelsinler ISTada. Ikili anlasmalar buna musaade ediyor. Firsati ve Avustralyalilarin yurtdisina cikmayi isteme firsatlarini degerlendirin.

Qantas Havayolları, pandemi etkisinin azalmasıyla birlikte uçuşların artacağını bildirdi.

Reuters'ta yer alan habere göre; Qantas Havayolları, artan taleplerle uçuşların artacağı bilgisini verdi. Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte ciddi talep artışı olduğunu ifade eden Qantas CEO'su Alan Joyce, rezervasyon taleplerinde yüzde 50'nin üzerinde bir artış olduğunu kaydetti.

Bu kapsamda eskiye dönüşün hızlandığını ifade eden Joyce, iki Airbus A380'in tekrar operasyonlara dahil edileceğini ve Boeing'e verilen 787-9'lerden 3'ünün de yakında filoya katılacağını duyurdu.

Pandemi sürecini oldukça sıkıntılı geçiren havayolu şirketlerinden olan Qantas Havayolları, 11 bin çalışanını ücretsiz izne göndermişti.

Havada işler yolunda; Qantas'ta talep patlaması

Yorumlar

Kadir Samsumluya ~ 2 yıl önce
Kadir Bey Alan Joyce gecenlerde yaptigi aciklamada Daha once Darwin den Istanbula tahliye icin uctuklarini ve menzil problemi olmadigini soyledi. Su anda hukumet burada sinirlari aciyor. Avustralya vatandaslari ve oturum sahipleri 2020 den beri yurtdisina cikamadaklari icin bu acilimi dort gozle bekliyorlar. Alan Joyce ile temasa gecin gelsinler ISTada. Ikili anlasmalar buna musaade ediyor. Firsati ve Avustralyalilarin yurtdisina cikmayi isteme firsatlarini degerlendirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000