28 Mayıs 2021, Cuma 13:20:33

Qantas'tan senatöre ceza; "Ben bu cezayı hak ettim"

Avustralya eyaleti Tasmanya'nın senatörlerinden Jacqui Lambie'ye, ülkenin ulusal hava yolu Qantas'a ait tüm hizmetlerden 6 ay boyunca faydalanamama cezası verildi.
  • Ve akepenin Türkiye’si karşılaştırması. Bi bitemediler bi gidemedler. Yargı vakti yaklaşıyor tik tak tik tak
  • Yardimseverlik harici,Her konuda maalesef ejnebilerden 50 sene gerideyiz..
  • Senatör hırsız değilmiş demek ki. Hırsız takımı hesap vermemek için dokunulmazlık zırhına bürünüyor.
  • Aynısı burada olsa ne o görevli yerinde dururdu ne de üstleri. Ankara'da yıllar önce bir thy personeli bir vekile fazla bagajı olduğunu söyleyince işten atılmıştı. Şimdilerde Türkiye gelişti bilmem ne oldu masalları anlatıyorlar. Gelişmişlik sadece betonla,makamla,parayla,siyasi gücü kendi çıkarı için kullanmakla,arabayla,gösterişle vs olmuyor o yüzden de her konuda geriye gitmeye devam ediyoruz da kimin umurunda?
  • The mayor, who could not pass the VIP, called the governor as dog in Turkey. Can the worker now defend his rights without time excess?

Avustralya eyaleti Tasmanya'nın senatörlerinden Jacqui Lambie'ye, ülkenin ulusal hava yolu Qantas'a ait tüm hizmetlerden 6 ay boyunca faydalanamama cezası verildi.

Ülke medyasında yer alan bilgilere göre; Geçtiğimiz Mart ayında Avustralya'nın Melbourne Havalimanı'nda bir Qantas personeli ile tartışan ve personele hakaret ederek aşağıladığı ifade edilen Jacqui Lambie, 6 ay boyunca Qantas uçaklarına binemeyecek.

Qantas'ın yaptığı inceleme sonucu böyle bir karar alındığı ve senatörün uçakların yanı sıra Qantas'a ait salonları da kullanamayacağı ifade edildi.

Senatör Jacqui Lambie ise yaptığı açıklamada; 'Ne diyebilirim bilmiyorum. Bu kararı ve cezayı hak ettim. Personelden özür diledim ancak yine özür dileyebilirim. Benim açımdan tamamen gereksiz bir davranıştı. Bunu yapmamam gerektiğini biliyorum. Bu cezayı kabul ettiğimi ifade ediyorum' dedi.

Qantas'tan senatöre ceza; "Ben bu cezayı hak ettim"

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Medeni ülke ~ 3 yıl önce
Ve akepenin Türkiye’si karşılaştırması. Bi bitemediler bi gidemedler. Yargı vakti yaklaşıyor tik tak tik tak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siz ~ 3 yıl önce
de bitmediniz ama tüm ittifaklarınız yine kurtaramayacak yine böyle söylenir durursun. Zaten aktroll diye yayınlamazlarda bu yazıyı...
Siz: aktrol ~ 3 yıl önce
Ya bi gidin şu ülkeden IQ su 30 olan cahil yobazlar
Akepeli Siz ~ 3 yıl önce
Yallah arabistana. Atatürk Türkiyesi burası sizin arap seviciliğinizle bile bozulmaz. Önce TÜRK’üz TÜRK. Beyniniz alırmı idrak varmı ?
Ali ~ 3 yıl önce
Yardimseverlik harici,Her konuda maalesef ejnebilerden 50 sene gerideyiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali yazana ~ 3 yıl önce
O konuda da geriyiz artık ve her konuda makas daha da açılıyor.
Yalaza ~ 3 yıl önce
Senatör hırsız değilmiş demek ki. Hırsız takımı hesap vermemek için dokunulmazlık zırhına bürünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SGK ~ 3 yıl önce
Nın hesabını verin önce bir....
Sgk rumuzuna ~ 3 yıl önce
Sgk bir devlet kurumu ve o dönemin iktidar partisini yönetenlere bu soruyu sor ve şu anki mevcut iktidarın yediği haltlara mesela buhar olan 128 milyar dolara bir bak öyle olmayan aklınla ahkam kes.
Aussie ~ 3 yıl önce
Aynısı burada olsa ne o görevli yerinde dururdu ne de üstleri. Ankara'da yıllar önce bir thy personeli bir vekile fazla bagajı olduğunu söyleyince işten atılmıştı. Şimdilerde Türkiye gelişti bilmem ne oldu masalları anlatıyorlar. Gelişmişlik sadece betonla,makamla,parayla,siyasi gücü kendi çıkarı için kullanmakla,arabayla,gösterişle vs olmuyor o yüzden de her konuda geriye gitmeye devam ediyoruz da kimin umurunda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adli Kolluk ~ 3 yıl önce
The mayor, who could not pass the VIP, called the governor as dog in Turkey. Can the worker now defend his rights without time excess?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelisme var ~ 3 yıl önce
Ingilizce bilen bir troll, gelisme var
Karşı taraf ~ 3 yıl önce
Troll yandaş peki siz!!! Bırak bu ayakları, gez gel...
Ak ~ 3 yıl önce
Hiç bir zaman bizi kendinizden gormediniz ki. Cumhuriyetin kurucu değerlerini babalarımız bu millete şefkatli ogretmedi ki abilio vasfında hep sınıfta kaldınız. Şimdi ise yapamadiklariniz zengin olmakta dahil gerçekleşince patliyorsunuz. Merak etmeyin millet yine yolsuzluklara karşı emanetini almayı bilir.
Mayor ~ 3 yıl önce
He was not elected at that time, even though he wanted to fly from VIP.. Correction

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000