29 Temmuz 2019, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • 67-70 puan aralığındaki kpss puanları ile geçen hafta 2019/1 atamalarında işe giren çiçeği burnunda arff ci arkadaşların yeni meslekleri hayırlı olsun.Çok yakında onlar da bizim hava trafikçiden ne farkımız var demeye başlarlar..
  • Merhaba ben Air clinic hasta yolcu taşıma hizmetlerine iskurlu olarak başladım çok güzel bir şekilde çalışmaya devam ediyordum herkes memnundu ama 3 ay işkur süresi bugün bitti ve beni işten çıkardılar ve benimle beraber iskurlu diğer arkadaşlarımızda çıkardılar.sebepsiz yere bu bizim magduriyetimiz söz konusu iskura 3 ay para odedip bittiğinde çıkarıyorlar bu büyük hkasizlik bunun paylaşılmasını devamının olmamasını istyoruz kimse mağdur olmasın istiyoruz lütfen bunu dikkate alin
  • Yürü ya kulum ! 10 yıldır aprondayım sürekli yürüyorum merdiven in çıkta cabası! Yürü ya kulum yürümekle yollar aşınmazda dizler ve bacaklar aşındı
  • Ayrılma sevdalısı kurum aidiyeti oluşmamiş pek zeki atcler, ortakçı istemedikleri havacılık tazminatına Shgm ye tam bağlanarak yeni ortaklar geleceğinin farkında değiller. Dhmi deki özerkliği mumla arayacaksiniz.
  • Hayatin da ates nedir bilmeyen arff ile munakasa etmek nekadar esit olunca maaslar gorursun tepeden bakmayi
  • Yorumları işinize geldiği gibi yayınlıyorsunuz. Ben memurum, kurum arffden ibaret değil atc yi kalite göstermeye çalışıyorsunuz. Amacınız dhmi çalışanlarını huzursuz edip, personeli birbirine düşürmek. Kurumu ayırma alt gündemi olsa da olmasa da oyun kurucu olma hevesini bırakın, yayıncisiniz madem tarafsız yayıncılık ilkelerine uyun. Işini doğru dürüst yapmayanlari eleştirmeye yüzünüz olsun.
  • Arff de bizle gelsin, getir götürümüzü kim yapacak yoksa?
  • arff düşmanı olsa yazılan yorumlar yayınlanmazdı. Arff rumuzlu bir arkadaş başka başlıkta yorumlarda milletin anasına avradına küfretti yayınladı.
  • Ayrılık madem işinize geliyor bu zamana kadar aklınız neredeydi?
  • "DHMİ seyrüsefer ve işletme olarak ikiye ayrılacak- Ali KIDIK"

Yürü Ya Kulum…

İnsan doğuştan şanslı olacak. Biraz bilgi, çokça da çevren olunca devamı gelmemesi gibi bir şey söz konusu olamaz. Ha bir de istemeyi bileceksin. Hüseyin Keskin’den bahsediyorum. Çiçeği burnunda DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Keskin.

Tüm samimiyetimle alkışlıyorum, tebrik ediyorum ve takdir ediyorum. Nedenlerini, niçinlerini sıralayacağım.

Bir defa tevekkül sahibi. Verilen göreve “hayır” demeyen yapıya sahip. Küçük, büyük ayırt etmiyor. Doymaz bir tavrı yok. Tabi bunlar benim gördüklerim.

Hüseyin Keskin’i THY Yer İşletme Başkanlığı’ndan fazla tanımam. Hatta selam vermişliğim dahi yok. Biz onu asıl TGS’nin kuruluşunda tanıdık. Öyle ki; hiç havacılıktan anlamazken THY Yer İşletme Başkanı oluyorsunuz ve THY yer işletme şirketi kurulurken ona emanet ediliyor.

Kim ne derse desin bugün onun önderliğinde kurulan TGS devasa bir şirkete dönüştü. Sanırım o da bununla gurur duyuyordur.

Benden hiç böyle yazılar beklemiyorsunuz ama bu yazım güzelleme yazısı.

Hüseyin Keskin’in TGS’den ayrılışını bugün daha iyi anlayabiliyorum. Bana göre onun TGS serüvenine son veren ya da verdiren FETÖ kumpasıdır. Zira daha sonra duyduklarımdan çıkarımım bu yöndedir. Sanırım kendisi ile bu konuda hemfikirimdir. Ne dediğimi, kimi kastettiğimi gayet iyi anlıyor.

Hiç ummadığınız, konduramadığınız kişiler hakkında duyduklarınız sizi hayal kırıklığı değil hayata küstürecek öğürtüler hissettiriyor.

Hüseyin Keskin bir ara ortalardan kayboldu. TAV’da danışmanlık gibi bir makama bile tevekkül etti. Sonra İDO Genel Sekreterliği.

Ve İGA İcra Kurulu Başkanlığı. “Bu maya tutmaz” demiştim ve öyle de oldu. Çok fazla detaya girmek istemiyorum. O da biliyor, tüm İGA’da biliyor.

Hüseyin Keskin’in DHMİ’ye atanma kararı önümüze geldiğinde aklıma ilk gelen “İGA işten çıkarttı adam geldi onların başına patron oldu” şeklinde bir kurgu oldu. Hatta bu minvalde de bir twit attım. Sonra beni arayanlar “Yanılıyorsun onu oraya İGA lobisi atattı” görüşünü ifade ettiler.

Gerçekten anlamadım, bağdaştıramadım.

Ama benim kafamda başka kurgular var ve cuk oturuyor gibi geliyor bana.

Ben kendi düşüncelerimi aktarayım. Kanımca DHMİ bölünme süreci Hüseyin Keskin ile gerçekleşecek. Daha önce Airporthaber vasıtası ile öğrenmiştiniz ve ben bir kez daha hatırlatayım.

DHMİ seyrüsefer ve işletme olarak ikiye ayrılacak. Seyrüsefer için bir genel müdürlük veya daire başkanlığı kurulacak. Bu yeni genel müdürlük veya daire başkanlığı bağımsız olacak. İşletme ise sadece kira gelirleri ile iştigal edecek. Yatırımlar alt yapı genel müdürlüğüne devredilecek. Kira gelirlerini takip edecek olan DHMİ, bu gelirleri Varlık Fonu’na devredecek.

Atamanın özü bu olabilir.

Ama şu bir gerçek ki ben Hüseyin Keskin’i bir kez daha takdir ediyorum ve alkışlıyorum. Havacılık sektöründe en zorundan başlayarak en tepeye tırmanmak kolay olmasa gerek. Ya Allah vergisi yetileri var, ya alternatifsiz ya da hiç kimsede olmayan bir sadakat anlayışına sahip.

Allah’ın  “Yürü ya kulum” dediği bu olsa gerek.

Yürü Ya Kulum…

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

Atc ~ 5 yıl önce
67-70 puan aralığındaki kpss puanları ile geçen hafta 2019/1 atamalarında işe giren çiçeği burnunda arff ci arkadaşların yeni meslekleri hayırlı olsun.Çok yakında onlar da bizim hava trafikçiden ne farkımız var demeye başlarlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağrı nakay ~ 5 yıl önce
Merhaba ben Air clinic hasta yolcu taşıma hizmetlerine iskurlu olarak başladım çok güzel bir şekilde çalışmaya devam ediyordum herkes memnundu ama 3 ay işkur süresi bugün bitti ve beni işten çıkardılar ve benimle beraber iskurlu diğer arkadaşlarımızda çıkardılar.sebepsiz yere bu bizim magduriyetimiz söz konusu iskura 3 ay para odedip bittiğinde çıkarıyorlar bu büyük hkasizlik bunun paylaşılmasını devamının olmamasını istyoruz kimse mağdur olmasın istiyoruz lütfen bunu dikkate alin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs harekat ~ 5 yıl önce
Yürü ya kulum ! 10 yıldır aprondayım sürekli yürüyorum merdiven in çıkta cabası! Yürü ya kulum yürümekle yollar aşınmazda dizler ve bacaklar aşındı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeka ~ 5 yıl önce
Ayrılma sevdalısı kurum aidiyeti oluşmamiş pek zeki atcler, ortakçı istemedikleri havacılık tazminatına Shgm ye tam bağlanarak yeni ortaklar geleceğinin farkında değiller. Dhmi deki özerkliği mumla arayacaksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tazecikti ~ 5 yıl önce
Hayatin da ates nedir bilmeyen arff ile munakasa etmek nekadar esit olunca maaslar gorursun tepeden bakmayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşinize geldiği gibi ~ 5 yıl önce
Yorumları işinize geldiği gibi yayınlıyorsunuz. Ben memurum, kurum arffden ibaret değil atc yi kalite göstermeye çalışıyorsunuz. Amacınız dhmi çalışanlarını huzursuz edip, personeli birbirine düşürmek. Kurumu ayırma alt gündemi olsa da olmasa da oyun kurucu olma hevesini bırakın, yayıncisiniz madem tarafsız yayıncılık ilkelerine uyun. Işini doğru dürüst yapmayanlari eleştirmeye yüzünüz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 5 yıl önce
Arff de bizle gelsin, getir götürümüzü kim yapacak yoksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İst atc ~ 5 yıl önce
arff düşmanı olsa yazılan yorumlar yayınlanmazdı. Arff rumuzlu bir arkadaş başka başlıkta yorumlarda milletin anasına avradına küfretti yayınladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISt atc ~ 5 yıl önce
Ayrılık madem işinize geliyor bu zamana kadar aklınız neredeydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne zaman ? ~ 5 yıl önce
"DHMİ seyrüsefer ve işletme olarak ikiye ayrılacak- Ali KIDIK"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000