18 Aralık 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Dhmi de 200 den fazla hülle atama mahkeme kararları ile iptal ediliyor. Bu işlemleri yapan bayan hâlâ orada oturuyor. Utanma yok, başörtüsü de ayıpları örtmüyor artık. Bi el at Ali abi bu pis kokuluya
  • Kurumsal dönüşüm modeli ülkenin en vizyoner millî ve yerli projesidir. Bu projenin diğer ülkelerle paylaşılmasi ile belki milyar dolarin ülkeye girişi olacaktır. Shgm havacılik endüstrisinde söz sahibi olacaktır. icao bu konuda şimdiden Türkiye'yi komite üyeliğine dahil etme çalışmalarina başlamıştır. Diğer taraftan eurocontrol gibi bir örgütlenme türk asya ulkelerinde Türkiyenin önderliğinde organizasyonel gerçekleştirme adımını atacaktır. Bu modeldir. Bunun için Türk mühendisler görev almış ve yatırım yapılmıştır. Bu projeden geri dönüş yoktur. Olmamalıdır. Genel müdür daha üst bir göreve atansa bile, kurum personelinin tamamı tarafından icsellestirilmis olması nedeniyle daha ileri bir noktaya götürulecektir.
  • Yüzde elli zam bekliyoruz geçinemiyoruz
  • Ali bey biz sendikasız ve biçare TGS çalışanları olarak bilgi alabilecegimiz tek yer airport haber Ayrıca yıl sonu gelmiş iken ve zam görüşmeleri varken Üstüne maaş olarak bi kira veremeyecek durumda iken Affedersiniz ama size gelen bilmem nerenin arabulucusu bizler için çokta wiwi Kendi reklamını değilde havacılık personellerinin hakları için kulis yapıp bilgi alsanız üst yönetime bizim çektiğimiz sıkıntıları anlatmayan alt seviye yoneticiklerin yerine sesimizi duyursaniz buradan bize güzel haberler verseniz olmaz mi
  • Açıklanacak olan prim ilave 1 maaş:( Çok beklentiye girmeyin.
  • Çiğ yemiş ki karnı ağrıyor o yüzden de aracı gönderiyor. Bu milletin akapeye oy vermesi yüzünden böyleleri mevki sahibi oldu maalesef.
  • TGS de çalışıyorum sadece evimin kirası 15000 geçinemiyoruz
  • Müjde TGS tss geçiyor Teşekkürler Ahmet Baba
  • Arkadaşlar hayırlı olsun TGS tss geçiyor
  • Tgs deki alkol hırsızlığını araştırın !!! Kadı ne yaptı ? İ ümit arkadaşının oğlu !!!

SHGM Genel Müdürü Yazmamam İçin Arabulucu Gönderdi

Şu Etik Kurul yazısı ile başlayan süreçte SHGM’deki olumsuzlukları yazdıkça sinirleri kabardı Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek beyin. Bilemiyorum belki de tansiyonu yükselmiştir. Ama bugün yazacaklarım kimyasını bozacak. Zira olumsuzlukları yazmamam için aracı üstüne aracı koydu.

Yazımızın başında soralım; Kemal Bey yazmamam için neden aracı gönderiyorsunuz?

Hatırlarsanız eski yazılarımda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne Türksat üzerinden personel getirildiğini, bu kişilerin de TÜGVA üyesi olduklarını yazıp; doğru olmadığını ifade etmiştim.

Ancak uyarılara rağmen bu tutum değişmemiş, artarak devam etmişti.

Sivil Havacılık Genel Müdürü kime hizmet ediyor bilinmez ama bizim kaygımız havacılık sektörü ve sadece oraya hizmet etmesinden yanaydık. Ama maalesef koltuk kaygısı, birilerine yaranma içgüdüsü havacılığın emniyet sübabı olması gerekirken birilerinin iş sübabı olması kabul edilemezdi.

Solvera ve Pusula adlı şirketler üzerinden yapılan usulsüzlükler alıp başını giderken, yaptıklarını doğru kabul eden SHGM Genel Müdürü sektörün işiyle ilgilenmesi gerekirken, kendi beyliğinin peşinden koştu.

Ne zamana kadar? Ta ki sistemi de devlet memuru olmayanların idaresine bırakıncaya kadar.

Devlet memuru olmayanların, sorumluluk sahibi olmayanların sorumlu gibi ulaşılması zor bilgilere ulaşmasına yol açan uygulamalar, devletin etik kurulu tarafından sorgulanmaya başlanınca Kemal Yüksek beyi korku sardı.

Etik Kurulu’nun SHGM’ye adeta “Siz ne yapıyorsunuz” şeklindeki sorusunu içeren yazı AirportHaber’de haberleştirilince de kızılca kıyamet koptu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde resmen bir bilgi sızdıran avı başladı. Bu çok inançlı arkadaşlar milletin günahına girip, sorgu odaları kurup; tek gayesi bu devlete hizmet eden, sektörün doğru dürüst hizmetinde olan kişilere türlü iftiralar, baskılar ve mobbingler yapıldı.

Bütün bu gelişmeler Kemal Yüksek’in tahmin edemeyeceği kaynaklarımızdan bize aktarıldı ve biz de gerekli uyarıları yazılarımız aracılığı ile yaptık.

Sonuçta birilerinin canı yanmıştır ama en çok canı yanan Kemal Yüksek oldu. Zira canı yanmasaydı araya ta Antalya Bilim Üniversitesi’nde rektörlük yapan ve benim de saygı duyduğum abisi İsmail Yüksek aracılığı ile haber gönderdi.

İsmail Yüksek, Kemal Yüksek’in benle görüşmek istediğini, onunla ilgili yazı yazmamam gerektiğini ve kardeşinin çok huzursuz olduğu yönünde bana bilgi gönderdi.

Sorarım size şimdi!

Bir insan neden aracı gönderir?

Bir genel müdür abisinin hatırı kırılmayacak düşüncesi ile hareket eder?

Sorarım size Kemal Yüksek kendisi arayamayacak kadar cesaretsiz mi?

Ve sorarım size hem aracı gönderip hem de mahkemeye vermek hangi aklı evvelin işi olabilir?

SHGM Genel Müdürü Yazmamam İçin Arabulucu Gönderdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (83)

TEMİZLİK ~ 5 ay önce
Dhmi de 200 den fazla hülle atama mahkeme kararları ile iptal ediliyor. Bu işlemleri yapan bayan hâlâ orada oturuyor. Utanma yok, başörtüsü de ayıpları örtmüyor artık. Bi el at Ali abi bu pis kokuluya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kır Saçlı Prens ~ 5 ay önce
Kurumsal dönüşüm modeli ülkenin en vizyoner millî ve yerli projesidir. Bu projenin diğer ülkelerle paylaşılmasi ile belki milyar dolarin ülkeye girişi olacaktır. Shgm havacılik endüstrisinde söz sahibi olacaktır. icao bu konuda şimdiden Türkiye'yi komite üyeliğine dahil etme çalışmalarina başlamıştır. Diğer taraftan eurocontrol gibi bir örgütlenme türk asya ulkelerinde Türkiyenin önderliğinde organizasyonel gerçekleştirme adımını atacaktır. Bu modeldir. Bunun için Türk mühendisler görev almış ve yatırım yapılmıştır. Bu projeden geri dönüş yoktur. Olmamalıdır. Genel müdür daha üst bir göreve atansa bile, kurum personelinin tamamı tarafından icsellestirilmis olması nedeniyle daha ileri bir noktaya götürulecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 ay önce
Yüzde elli zam bekliyoruz geçinemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali KIDIK a ~ 5 ay önce
Ali bey biz sendikasız ve biçare TGS çalışanları olarak bilgi alabilecegimiz tek yer airport haber Ayrıca yıl sonu gelmiş iken ve zam görüşmeleri varken Üstüne maaş olarak bi kira veremeyecek durumda iken Affedersiniz ama size gelen bilmem nerenin arabulucusu bizler için çokta wiwi Kendi reklamını değilde havacılık personellerinin hakları için kulis yapıp bilgi alsanız üst yönetime bizim çektiğimiz sıkıntıları anlatmayan alt seviye yoneticiklerin yerine sesimizi duyursaniz buradan bize güzel haberler verseniz olmaz mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 5 ay önce
Açıklanacak olan prim ilave 1 maaş:( Çok beklentiye girmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgsye ~ 5 ay önce
Nerden 1 maaş Dion vahiymi geldi kardas en az 100 bin vercekler görürsün bu cuma açıklama yapar Ahmet baskan
Kardeş ~ 5 ay önce
Dostum tk festte ne kadar yer görevlisi varsa şakşaklamaya sıraya girdiniz 3 kuruş para için kendi aranızda birlik olsanız da uçucuların maaşları neden yüksek diyeceğinize bizimkisi neden düşük diyerek sendikanızı eleştirseniz
:)) ~ 5 ay önce
Yaw he he..
KY ~ 5 ay önce
Çiğ yemiş ki karnı ağrıyor o yüzden de aracı gönderiyor. Bu milletin akapeye oy vermesi yüzünden böyleleri mevki sahibi oldu maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeki ~ 5 ay önce
TGS de çalışıyorum sadece evimin kirası 15000 geçinemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 5 ay önce
Müjde TGS tss geçiyor Teşekkürler Ahmet Baba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK li ~ 5 ay önce
Arkadaşlar hayırlı olsun TGS tss geçiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İü ~ 5 ay önce
Tgs deki alkol hırsızlığını araştırın !!! Kadı ne yaptı ? İ ümit arkadaşının oğlu !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepsi aynı gemide ~ 5 ay önce
Yav cemaat tayfası ortalığı yedi bitirdi . Bagaj hizmetleri de harekattan adamlarla yönetiliyor. Şefler müdürler hepsi aynı terane. Yedikleri naneler örtülüyor her zaman . Güçsüz çalışanlara çöker anca bu iş bilmezler
Olamaz ~ 5 ay önce
Ordakilerin hepsi müslüman,içmez,satmaz,taşımaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000