14 Temmuz 2021, Çarşamba 15:15:13

İngiltere'de Terminal 3 heyecanı; Yeniden açılıyor

Covid-19 pandemisinin etkileri nedeniyle Heathrow Havalimanı'nda kapatılan Terminal 3, yeniden hizmete giriyor.
  • Neden 3. Terminal yapmışlar ki fakirler. Küçükse hemen yapsalarmış yeni bir havalimanı. Biz yaptık. Bedava geliyor. devletimizin cebinden hiç para çıkmıyor. Gelsinler de öğretelim.

Covid-19 pandemisinin etkileri nedeniyle Heathrow Havalimanı'nda kapatılan Terminal 3, yeniden hizmete giriyor.

2020 yılının başından itibaren tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınından 1.5 yıl sonra havacılıktaki olumlu gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz yıl uçuşların neredeyse durma noktasına gelmesi, yolcu sayısının dip yapması ve çeşitli krizler nedeniyle kapatılan İngilterenin başkentindeki Heathrow Havalimanı Terminal 3, 15 Temmuz'da yeniden açılıyor.

Terminal 3'ü en çok kullanan şirketlerden Virgin Atlantic'te bu karar büyük bir sevinçle karşılandı.

Virgin Atlantic'ten konuyla ilgili yapılan açıklama:

"Sonunda kendi alanımızı kullanacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Ekiplerimizle siz yolcularımıza buradan yeniden hizmet verecek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Gökyüzü buradan bakmaya hazır mısınız? Biz sabırsızlanıyoruz"

İngiltere'de Terminal 3'ün yeniden hizmete girecek olması havacılık sektörünün normale dönmesi açısından kritik bir eşik olarak görülüyor.

İngiltere'de Terminal 3 heyecanı; Yeniden açılıyor

Yorumlar

Neden böyle yapmışlar ~ 3 yıl önce
Neden 3. Terminal yapmışlar ki fakirler. Küçükse hemen yapsalarmış yeni bir havalimanı. Biz yaptık. Bedava geliyor. devletimizin cebinden hiç para çıkmıyor. Gelsinler de öğretelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin ~ 3 yıl önce
Cahilliyinde buladari pes, once arastir sonra yorum yap, zaten var olan bir terminaldi haberin iceriginide okumamissin covidden dolayi kapaliydi diyor, Akp secmenide boyle iste:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000