27 Haziran 2022, Pazartesi 16:17:04

İngiltere havalimanlarındaki kaosa çare arıyor

İngiliz hükümeti, havalimanlarında devam edecen kaosu bitirmek için alınacak önlemler üzerinde çalışıyor.
  • TGS’de kaç personel türkçe konuşabiliyor ki ingilizce konuşabilsinler ? TGS’de kadro, personel, insan çok ama nitelikli insan sayısının oranı 15’te 1 anca vardır. Kusura bakmayın, there is no one has a friend at court abicim.
  • Türk işçi alın.
  • İlker Aycı beyefendiyi gönderdikten sonra bu görüntüler çok normal!! Umarım yanlıştan dönülür, bu kaos çözülür
  • Daha ne bekleniyor havacılığın kontrolü bizde olabilir
  • bin kisi isten cikarilmisti. Herseyin ozeti !
  • Avrupanın yada gelişmiş ülkelerdeki bu sorunu tek çözecek kişiler türklerdir. Thy kurumsallığı ve disipliniyle şekillenmiş yerhizmetleri sektörü var. Ve gerçekten bizim milletimiz çalışkan. Umarım oradaki sorunlar bizim ülkeye kaymaz. Bizden adam çalarak, bizim sahaları boşaltarak çözüm bulmazlar. Ahmet bolat çıksın sorunu thy adına devralsın. Toplasın kadroyu gönderein. Biz onun verdiği sözle yerde uçak bırakmayız.

İngiliz hükümeti, havalimanlarında devam edecen kaosu bitirmek için alınacak önlemler üzerinde çalışıyor.

Pandemi sonrasında İngiltere havalimanlarında yaşanan personel sorunu, uçuşlarda iptallere, gecikmelere ve kontrollerde uzun kuyruklara neden oluyor. Söz konusu problemden dolayı İngiltere’de EasyJet dahil, çok sayıda hava yolu bir kısım uçuşlarını iptal etmek zorunda kaldı.

İngiliz hükümeti ise yaşanan personel sıkıntısından kaynaklı kaosu gece uçuşlarında üst sınırı kısa süreliğine gevşeterek aşmayı planlıyor.

Times’ın haberine göre hükümet, acil durum önlemleri kapsamında gece uçuş kısıtlamalarının gevşetilmesine izin verebilir. İngiltere’deki bazı havalimanlarında gürültü kısıtlamalarından dolayı belirli bir saatten sonra uçuş-iniş kalkışına izin verilmiyor.

İngiltere’de havalimanları ve hava yolu şirketleri pandemi döneminde işten attığı personelin yerine yenilerini bulmakta zorlanıyor. Bu nedenle, Garwick Havalimanı, yaz sezonu için planlanan çok sayıda uçuşu iptal etti.

İngiltere’de, pandemi döneminde havalimanlarında ve hava yolu şirketlerinde 60 bin işçi işten çıkarılmıştı.

İngiltere havalimanlarındaki kaosa çare arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Tutmaz ~ 2 yıl önce
TGS’de kaç personel türkçe konuşabiliyor ki ingilizce konuşabilsinler ? TGS’de kadro, personel, insan çok ama nitelikli insan sayısının oranı 15’te 1 anca vardır. Kusura bakmayın, there is no one has a friend at court abicim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basit ~ 2 yıl önce
Türk işçi alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 2 yıl önce
İlker Aycı beyefendiyi gönderdikten sonra bu görüntüler çok normal!! Umarım yanlıştan dönülür, bu kaos çözülür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırsat ~ 2 yıl önce
Daha ne bekleniyor havacılığın kontrolü bizde olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
60 ~ 2 yıl önce
bin kisi isten cikarilmisti. Herseyin ozeti !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupanın sorununu ~ 2 yıl önce
Avrupanın yada gelişmiş ülkelerdeki bu sorunu tek çözecek kişiler türklerdir. Thy kurumsallığı ve disipliniyle şekillenmiş yerhizmetleri sektörü var. Ve gerçekten bizim milletimiz çalışkan. Umarım oradaki sorunlar bizim ülkeye kaymaz. Bizden adam çalarak, bizim sahaları boşaltarak çözüm bulmazlar. Ahmet bolat çıksın sorunu thy adına devralsın. Toplasın kadroyu gönderein. Biz onun verdiği sözle yerde uçak bırakmayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanun korur patron değil. ~ 2 yıl önce
In fact, the average worker across Europe receives 65% of their salary as pay during a week of sick leave - in the UK, we are paid less than 9% of our typical week's salary.
ıptal ~ 2 yıl önce
ondan thy seferlerı ıptal ekıp yok ekıp yok
Once adalet ~ 2 yıl önce
Amelelik ile caliskanligi karsilastirip Turk kelimesine kucuk harfle baslamamak gerekiyor! Onlar bu hizmetlerin yaraticisi. Sorun yasiyorsa insan gibi yasamak icin yasiyordur! Sen yasiyormusun!!!
Hadi ordan ~ 2 yıl önce
Kimsenin hayatı senin kadar ucuz değil orası ingiltere ...
Haydar ~ 2 yıl önce
Ingiltere'ye gelecek her Turk ayni muhabbeti yapiyor. Ingiltere'ye gelip Turkiye'de olmayan sosyal devlet anlayisini gorunce herkes is yapmaz oluyor. Harekatciya ya da yer gorevlisine isveren yilda 30k GBP oduyor. Adam issiz kalirsa devlet yilda 25k sosyal yardim parasi oduyor. Bu kadarcik az bir fark icin de kimse elini belini incitmiyor. Calisanlar da azicik beli agrisa 1 ay ucretli saglik iznine ayriliyor. Turkiye'de yasayanlarin ve devlet'in ne ise yaradigini bilmeyenlerin, devlet yonetenleri reis zannedenlerin kolay kolay anlayabilecegi ve cozebilecegi bir problem yok ortada.
Güzel kafa ~ 2 yıl önce
Aynısından ben de istiyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000