04 Haziran 2010, Cuma 12:49:11

Toplu İş Sözleşmesi'nin ayrıntılarında neler var?

Haftanın havacılık olaylarının değerlendirildiği Fikir Fırtınası’nda bu akşam neler var?
  • herkes tgsde calısabılır ama herkes thyde calısamaz bızde hakkımızı alıyoruz emegımıze saygı duyun gozunuz olmasın kazandıgımızda. bız tasıdık bu sırketı bu gunlere gecemızle gunduzumuzle daha dun ıs hayatına baslamıs ınsanlar burda atıp tutmasın.arkadaslar paralarınızı gule gule ıyı gunlerde harcayınn allah thy e onlarda bıze daha cok versın..
  • benim kardeşim de thy de çalışıyor. aldığı ücret tr şartlarına göre iyi mi iyi. ama bazı çalışanlar duyumlarıma göre hakkını vermiyor. hakknı vererek kazanana hayırlı uğurlu olsun Allah olmayana da versin. boşuna didişip durmayın. Bu arada dalga geçen arkadaş ytl diye bişey yok tl geçen gün kıvanç tatlıtuğ da ytl ytl diyodu daha ülkenizin para birimini bilmiyosunuz ona buna hava atmaya çalışıyosunuz.
  • fikir fırtınası güzel ve değişik bir program ancak sefa bey sorunun çözülmesi lazım. Konuları bilemediği için her şeye gereksiz müdahale ediyor. özelliklede sık sık oktay beyin sözünü kesmesi programı çorbaya çeviriyor. ali beyin müdahale etmemeside ayrı bir sorun
  • boşlarımda parise aliışverişe gidiyorum napayim param çok 3500 ytl artıyor bile
  • herakşam kaşıbeyazda yemek yiyorum paramı koycak yer bulamıyorum:)
  • en kral maaşı alıyorum kıskananlar çatlasın
  • normal bir taksicinin kazancı 3000 ytl iken bizim aldığımız ücret nasıl cok oluryor sevgili kedicikler açıklarmısınız sevgiler
  • THY personeline 'son kuruşuna kadar helal' olan maaşı ve kazanılan hakları üzerinden hakaret eden 'arpacı' kınıyor, hakkına sahip çıkanları da saygıyla selamlıyorum. THY personeli (kaideyi bozmayan istisnalar hariç) şirketini sever, daha iyiye götürmek için var gücüyle çalışır, bir sonraki toplu iş sözleşmesinde de hak ettiğini alacaktır. Kimileri de hala burada çamur atmaya çalışıyor olacaktır.
  • arkadaşım sadece sosyal yardım yasal faizi ile beraber 1 maaş yapıyor. esas sen nasıl hesaPlıyorsun anlamadım.
  • 2 yıllık alacağın maaş farkı yaklaşık bir aylık maaşa denk düşüyor. Biraz abartmışsınız arkadaşlar:) Şunu diyorum ve hep diyeceğim... THY'de haketmedikleri halde bir şekilde müdür veya şef olan bir sürü iktidar yalakası var. TGS'liler THY ile kendilerini kıyaslamasın. TGS maliyet düşürmek için kurulmuş bir taşerondur, asla THY maaşına yakın alamazlar çünkü patronları THY'dir.

İşte Fikir Fırtınası’ndan bu haftaki bazı konu başlıkları:

*THY ile Hava-İş arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi’nin ayrıntılarında neler var?

*Sivil Havacılık Akademisi ve HAVAK’ın toplantılarında neler konuşuldu?

*Gazipaşa Havaalanı’na uçuşlar ne zaman başlayacak?

*Uçuş okullarında sıkıntılar bitmiyor. Sindel’in İstanbul’daki yetkisi neden alındı?

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 21:00’de Sefa İnan, Oktay Erdağı, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katıldığı Fikir Fırtınası’nda…

Toplu İş Sözleşmesi'nin ayrıntılarında neler var?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
herkes tgsde calısabılır ama herkes thyde calısamaz bızde hakkımızı alıyoruz emegımıze saygı duyun gozunuz olmasın kazandıgımızda. bız tasıdık bu sırketı bu gunlere gecemızle gunduzumuzle daha dun ıs hayatına baslamıs ınsanlar burda atıp tutmasın.arkadaslar paralarınızı gule gule ıyı gunlerde harcayınn allah thy e onlarda bıze daha cok versın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benim kardeşim de thy de çalışıyor. aldığı ücret tr şartlarına göre iyi mi iyi. ama bazı çalışanlar duyumlarıma göre hakkını vermiyor. hakknı vererek kazanana hayırlı uğurlu olsun Allah olmayana da versin. boşuna didişip durmayın. Bu arada dalga geçen arkadaş ytl diye bişey yok tl geçen gün kıvanç tatlıtuğ da ytl ytl diyodu daha ülkenizin para birimini bilmiyosunuz ona buna hava atmaya çalışıyosunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fikir fırtınası güzel ve değişik bir program ancak sefa bey sorunun çözülmesi lazım. Konuları bilemediği için her şeye gereksiz müdahale ediyor. özelliklede sık sık oktay beyin sözünü kesmesi programı çorbaya çeviriyor. ali beyin müdahale etmemeside ayrı bir sorun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
boşlarımda parise aliışverişe gidiyorum napayim param çok 3500 ytl artıyor bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herakşam kaşıbeyazda yemek yiyorum paramı koycak yer bulamıyorum:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
en kral maaşı alıyorum kıskananlar çatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
normal bir taksicinin kazancı 3000 ytl iken bizim aldığımız ücret nasıl cok oluryor sevgili kedicikler açıklarmısınız sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY personeline 'son kuruşuna kadar helal' olan maaşı ve kazanılan hakları üzerinden hakaret eden 'arpacı' kınıyor, hakkına sahip çıkanları da saygıyla selamlıyorum. THY personeli (kaideyi bozmayan istisnalar hariç) şirketini sever, daha iyiye götürmek için var gücüyle çalışır, bir sonraki toplu iş sözleşmesinde de hak ettiğini alacaktır. Kimileri de hala burada çamur atmaya çalışıyor olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım sadece sosyal yardım yasal faizi ile beraber 1 maaş yapıyor. esas sen nasıl hesaPlıyorsun anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2 yıllık alacağın maaş farkı yaklaşık bir aylık maaşa denk düşüyor. Biraz abartmışsınız arkadaşlar:) Şunu diyorum ve hep diyeceğim... THY'de haketmedikleri halde bir şekilde müdür veya şef olan bir sürü iktidar yalakası var. TGS'liler THY ile kendilerini kıyaslamasın. TGS maliyet düşürmek için kurulmuş bir taşerondur, asla THY maaşına yakın alamazlar çünkü patronları THY'dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000