15 Mart 2020, Pazar 14:45:31

Hava İş Kooperatifi'nde gergin genel kurul

Hava İş Kıbrıs Caddesi Kooperatifi'nde olağan genel kurul başladı.
  • Alma mazlumun ahını ....
  • Bu kooperatif haberleri çıktığı zaman müteahhit dayıma sormuştum 3 yılda biter mi diye. El cevap 3 yılda temel atamazlar. Sonuç ortada kooperatif zaman kaybı..
  • Zamaninda dansimanligi ve muhasebe islemlerini takip ettigim bir koparatif mükellef’im vardi.. Hirsizligin, yolsuzlugun en kolay yapildigi bir is... Bir cok arkadasima Buradan ev almamasi icin uyarmistim Ne yazik ki bu Olay 10 yil daha surecek cozumlenmesi cok guc Hele yeni yonetim eski yonetimi dava ederse ki edecek mevzu cok uzar Her sey Bitti daireye oturduk dersiniz bir 10 senede iskan Sorunu yasanir Kimseyi uzmek istemem ama bu koparatif hep Boyle olagelmistir Akli olan umut baglamasin birdaha
  • Uzatmalar oynaniyor.Saltanat bitiyor S.U Allah buyuk herkes yaptiginin hesabini verecek
  • Serdar uygur saltanati bitiyor insallah
  • Serdar bey 1 ve 2 kooperatifte kaybettimi
  • Bu insanlar başka ülkede mi yaşıyor acaba tüm etkinlik toplantılar iptal olacak denildi ne yapmaya çalışıyorsunuz siz!? Kooperatifiniz batsın inşallah
  • İşçinin hakkını gasp edilmesine göz yumanlar yiyin birbirinizi. 3 - 4 evi olup dur şurdanda ev alayım. %55 başlayan km ye iki üç eşya koyar piyasa üstüne veririm zihniyet yiyin birbirinizi. Gerçekten ihtiyaçı olanlara sözüm yok.

Hava İş Kıbrıs Caddesi Kooperatifi'nde olağan genel kurul başladı.

Dün yapılan Hava İş Konut Yapı kooperatifinde olduğu gibi bugün de iki liste yarışacak. Holiday Inn Otel'de yapılan genel kurul saat 11:00'de açıldı. Divan Kurulu seçimini mevcut yönetime karşı oluşturulan liste 177 oyla kazandı. Divanın seçiminde sonra Genel Kurul gündemine geçildi. Şerefiye bedelleri ve metrekare ölçüleri sırasında üyelerin yoğun şekilde itiraz ettiği genel kurulda gündem görüşmeleri sık sık kesilmek zorunda kaldı.

İlk etap inşaatı tamamlanan ve dairelerin teslim aşamasına geçilen koopratifte hesap hatasından kaynaklandığı belirtilen yüksek maliyetin üyeler arasında yarattığı rahatsızlık salona da yansıdı. 

Mevcut yönetim harcama hesaplarının açıklanması için divandan izin istedi. Ancak bu sırada her iki liste temsilcileri arasında sık sık tartışma yaşandı. THY eski genel müdür yardımcısı Ömer Faruk Öztürk'ün de üye olarak söz aldığı kurulda kendisinin görüntüsünü çeken genel kurul kameramanına 'beni çekemezsin' diyerek tepki gösterdi ve konuşmaktan vazgeçti.

Bu arada yeni oluşturulan muhalif listesindeki bazı isimler de tartışma konusu oldu. 

Genel Kurul'da kura çekiminin yapılıp yapılmacağı ise henüz netlik kazanmadı. Yönetimin ibra edilmesi sırasındaki tartışmalardan dolayı genel kurul gündeminin oldukça yavaş ilerlediği kaydedildi.

(Güncellendi) Mevcut yönetim genel kurulda ibraya sunuldu ve 118 kabule karşı 172 red oy ile reddedildi ve böylece mevcut yönetimin liste çıkarma şansı kalmadı. 

Az sonra yeni yönetim kurulu aday listesi için oylamaya geçilecek.
 



 



 



 

Hava İş Kooperatifi'nde gergin genel kurul

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Dörtgöz ~ 4 yıl önce
Alma mazlumun ahını ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 4 yıl önce
Bu kooperatif haberleri çıktığı zaman müteahhit dayıma sormuştum 3 yılda biter mi diye. El cevap 3 yılda temel atamazlar. Sonuç ortada kooperatif zaman kaybı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MALI MUSAVIR ~ 4 yıl önce
Zamaninda dansimanligi ve muhasebe islemlerini takip ettigim bir koparatif mükellef’im vardi.. Hirsizligin, yolsuzlugun en kolay yapildigi bir is... Bir cok arkadasima Buradan ev almamasi icin uyarmistim Ne yazik ki bu Olay 10 yil daha surecek cozumlenmesi cok guc Hele yeni yonetim eski yonetimi dava ederse ki edecek mevzu cok uzar Her sey Bitti daireye oturduk dersiniz bir 10 senede iskan Sorunu yasanir Kimseyi uzmek istemem ama bu koparatif hep Boyle olagelmistir Akli olan umut baglamasin birdaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul hakki ~ 4 yıl önce
Uzatmalar oynaniyor.Saltanat bitiyor S.U Allah buyuk herkes yaptiginin hesabini verecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koop ~ 4 yıl önce
Serdar uygur saltanati bitiyor insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uye ~ 4 yıl önce
Serdar bey 1 ve 2 kooperatifte kaybettimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 4 yıl önce
Bu insanlar başka ülkede mi yaşıyor acaba tüm etkinlik toplantılar iptal olacak denildi ne yapmaya çalışıyorsunuz siz!? Kooperatifiniz batsın inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OSMAN ~ 4 yıl önce
Kes be
İsimsiz ~ 4 yıl önce
Emek hırsızları çıkarınız için birbirinizi yiyorsunuz bu insanları düşünen kim kimin parasıyla hizmet ediyorlar verilen sözler niçin tutulmuyor ulan şerefli ve namuslu insanlar nezaman bu iscinin yanında olacak bu nasıl bir çalışma kaç yıl oldu hala daireler teslim edilecek bu fiyat farkı nerden çıkıyor size ödenen paralarla bu fiyatlara istediğimiz yerden ev alınırdı bu paraların faizleri nerelere gitti hayat şartlarından bahsetmeyin çünkü tuzunuz kuru üyeleri düşünün biran evvel herkesin dairelerini teslim edin bu insanları daha fazla üzmeyin bu insanlar ödemelerini zamanında yaptimi yaptı ne bahanesi arıyorsunuz daha
Üye ~ 4 yıl önce
Tüm toplantılar 16 Mart itibariyle iptal edildi. Bakanlık bu sebeple toplanın yapılmasına karar verdi. Bilmediğiniz konular hakkında atıp tutmayın, kooperatif batınca siz ölümsüz mü olacaksınız, nasıl bir tepki bu ya, Allah akıl fikir versin.
Km1 ~ 4 yıl önce
İşçinin hakkını gasp edilmesine göz yumanlar yiyin birbirinizi. 3 - 4 evi olup dur şurdanda ev alayım. %55 başlayan km ye iki üç eşya koyar piyasa üstüne veririm zihniyet yiyin birbirinizi. Gerçekten ihtiyaçı olanlara sözüm yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daire istifleyenler ~ 4 yıl önce
Haklisn bence 1 evden fazla olana extra vergi gelsin.anva adalet ozaman olur.gerci ya dadı ya gelini yiyecek:))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000