16 Kasım 2017, Perşembe 10:33:02

Hava İş terör destekçisi ITF'den ayrıldı

Hava İş Sendikası, terörist başı Abdullah Öcalan’a özgürlük kampanyasına destek çıkan Uluslar arası Taşımacılık Sendikası ITF’den ayrıldı.
  • YAPILMASI GEREKEN BUYDU. TEBRİKLER.
  • Hakimleri teröristlerin ayaklarına yollayanlar için de tepki verdin mi sendika ağası ?
  • bu küresel güçlerin oyuncağı olmuş kuruluşların işleri o güçlerin dediklerini yeri ve zamanı gelince yapmaktan başka bişey yapmadıkları bir kez daha deşifre olmuş,
  • Yaban domuzu tutuklandigi gun idam edilmeliydi ardindan yilanlara yem olmaliydi. O.c
  • Bebek katillerine destek olanın yanında bizi temsil edenlerin olmaması güzel bir karar.
  • Dışarıdakilerden kolay ayrılırsınız da içerdekileri ne yapacaksınız orası meçhul. Kurumlardan bahsetmiyorum birey bazında konuşuyorum. Evinde çocuğuna pkklıların kahraman olduklarını anlatarak yetiştiren milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede. Öcalan'a sayın öcalan deme marifetiyle resmileştirdiğiniz politikalarınızla bu kişileri de ihya ettiniz. Neyse ben susayım Allah soracak nasılsa garibanın çoluğunun çocuğunun canını alıp hayatını zehir edenlerle elele verdiğiniz günleri sizden. Hak elbet tecelli eder.

Hava İş Sendikası, terörist başı Abdullah Öcalan’a özgürlük kampanyasına destek çıkan Uluslar arası Taşımacılık Sendikası ITF’den ayrıldı.

Hava İş Sendikası, Merkezi Londra'da bulunan Uluslar arası Taşımacılık Sendikası ITF’den çıkma kararı aldı. 28. Olağan Genel Kurul’da ITF’den ayrılma kararı alan Hava İş Sendikası, genel kurulda alınan karar sonrası ITF’den resmen ayrılmak için girişimlere başladı. Özellikle internetten pkk elebaşı Abdullah Öcalan lehine kampanyalar düzenleyerek Türk kamuoyunun tepkisini çeken ITF’ye, uzun süredir aidat ödenmediği de öğrenildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Tatlıbal "Geçtiğimiz yıl ITF'ten bir mail aldık. Bu mailde 'Öcalan'a Özgürlük' adı altında bir kampanya başlattıklarını ve bu kampanyaya tüm sendikaların destek vermesini istediklerini öğrenince şoke olduk. Kendilerini arayıp tepkimizi ilettik ve asli işi tüm dünya işçilerinin haklarını savunmak olan bir sendika üst kuruluşunun bölücü terör örgütü elebaşına destek veremeyeceğini bu durumu düzeltmelerini söyledik ancak uyarılarımızı dikkate almadılar. Bize de bu birlikten çıkmaktan başka çare kalmadı. Zira bu sendika bizim ödediğimiz aidatlarla ülkemizde faaliyet gösteren eli kanlı terör örgütü lideri lehine kampanya düzenliyordu. Ancak bu kuruluştan ayrılmak için tüzük tadili gerekiyordu ve çok şükür bu genel kurulda üyelerimizin desteğiyle bu yanlışı ortadan kaldırdık. Bu genel kurulda aldığımız en güzel karar buydu. Çünkü milletinin hakkını koruyamayan bir sendika işçilerinin hakkını da koruyamaz, bizim yönetimimizin düsturu "söz konusu vatansa gerisi teferruattır" dedi.




 

Hava İş terör destekçisi ITF'den ayrıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

DOĞRUSU YAPILDI. ~ 6 yıl önce
YAPILMASI GEREKEN BUYDU. TEBRİKLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 6 yıl önce
Hakimleri teröristlerin ayaklarına yollayanlar için de tepki verdin mi sendika ağası ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harika ~ 6 yıl önce
bu küresel güçlerin oyuncağı olmuş kuruluşların işleri o güçlerin dediklerini yeri ve zamanı gelince yapmaktan başka bişey yapmadıkları bir kez daha deşifre olmuş,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 6 yıl önce
Yaban domuzu tutuklandigi gun idam edilmeliydi ardindan yilanlara yem olmaliydi. O.c

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo Sendika Yönetimi ~ 6 yıl önce
Bebek katillerine destek olanın yanında bizi temsil edenlerin olmaması güzel bir karar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 6 yıl önce
Dışarıdakilerden kolay ayrılırsınız da içerdekileri ne yapacaksınız orası meçhul. Kurumlardan bahsetmiyorum birey bazında konuşuyorum. Evinde çocuğuna pkklıların kahraman olduklarını anlatarak yetiştiren milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede. Öcalan'a sayın öcalan deme marifetiyle resmileştirdiğiniz politikalarınızla bu kişileri de ihya ettiniz. Neyse ben susayım Allah soracak nasılsa garibanın çoluğunun çocuğunun canını alıp hayatını zehir edenlerle elele verdiğiniz günleri sizden. Hak elbet tecelli eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 6 yıl önce
Öcalan itini resmileştirdi dediklerin şimdi O şerefsizlerin inine kadar girdi..Şu an tek terörist yok olana kadar mücadele ediliyor.Bu ülke hangi siyasilerin hangi terör örgütleriyle kol kola kucak kucağa olduğunu çok iyi biliyor.Bunları görmezden gelemezsin sanırım.Bir dil sürçmesinden bu kadar nemalanmak ancak sen ve senin gibilerin fayda sağlayabileceği şeydir..Birçok siyasiyi birçok terörist leşinin cenazesinde gördük.Madem bu gibi şeylerden rahatsızsın asıl eleştirmen gereken bunlardır.
B ~ 6 yıl önce
Ben kimseyi eleştirmekten imtina etmiyorum. Dediğin CHP'dir o partiye de hayatımda oy vermedim asla da vermem halleri de ortada. Milli görüşten başka siyasi akıma da sempatim yok. Yıllardır da oy kullanmıyorum. Yalnız şu bir gerçek ki senin sesin çok çıkıyor. Kurumlardan değil kişilerden toplum ahvalinden bahsediyorum demiştim ama olayı siyasileştirdin. Yüksek perdeden konuşarak hem de. Şimon Peres'in de sesi çok çıkıyordu. Reisi cumhur o yüksek sesin analizini iyi yapmıştı bence benzer bir durum var ortada. Bir dakika durup düşünmek lazım. Sen siyasi kaygılarını bırak da ben ilk başta ne demiştim ona bak. Bak şu çocuk videoda ne diyor. https://m.youtube.com/watch?v=Jf_UH-kPvMk

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000