Bu kararı Yargıtay düzeyinde temyiz edeceğiz. Haklı gerekçelerimizin Yargıtaydaki incelemede görülüp, kararın düzeltilmesi uzun bir süreç de olsa bu hukuksuzluğu kabul etmiyoruz. Çünkü sendikal bürokrasiye karşı mücadelenin kendisi uzun bir süreçtir. Bu mücadele bu davadan da bağımsız olarak sürmektedir.
DEMOKRATİK ŞEFFAF TEMİZ BİR SENDİKA talebi işçilerin en temel hakkıdır. Bu olmadan ne sendikal örgütlülük, ne mücadele yapılabilir. İşçilerin ezici çoğunluğunun güven duymadığı, desteklemediği bir sendika yönetiminin işçilere bir faydası olmadığı her geçen gün daha da açık görülmektedir. İş kolumuzda işçi kıyımı, TİS ihlalleri sürmekte ve işçilerin bir sendikasının var olduğu belli bile değildir.
Sendikacılığı ömür boyu yapılacak bir meslek olarak gören ve işçilerin aidatlarıyla kurdukları iktidarın nimetlerinden yararlanarak, kıl payıyla da olsa koltuklarını korumayı kar sayanlar eninde sonunda işçilerin iradesine boyun eğeceklerdir. Gökkuşağı Hareketi Hava İş üyelerinin delege seçimlerinde kendilerine verdiği görevi yerine getirmeye kararlıdır.
Yaşasın işçilerin birliği ve kardeşliği...
GÖKKUŞAĞI HAREKETİ
Facebook Yorum