08 Aralık 2013, Pazar 20:40:30

ALİ KEMAL TATLIBAL OMUZLARA ALINDI

Hava-İş Sendikası 27. Olağan Genel Kurulu'ndan zaferle çıkan Güç Birliği oldu. 24 yıldır Hava-İş Genel Başkanlığı yapan Atilay Ayçin yönetimini deviren Güç Birliği tarafından büyük çoşkuyla karşılandı.
  • Hayirli ugurlu olsun,yolun acik olsun baskan.
  • Guzel bir adammis yazdiklarinizdan anlasilan. Vatanina sirketine ihanet edecek biri degilmis.
  • Genel Kurul'a kadar Reform Hareketi'nin genel başkan adayı, Ulaştırma Bakam Binalı Yıldırım'ın akrabası Ömer Önder Haberdar di. Ancak son değişiklikle genel başkan adayı Ali Kemal Tatlıbal oldu. Tatlıbal, işten atılan 305 işçinin aleyhinde, işveren lehine şahitlik yapan kişi. Ali Kemal Tatlıbal'ın, AKP'nin 23. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal'ın oğlu olduğu da belirtildi. Ali Kemal Tatlıbal'ın, Anayasa Referandumu'nda "evet" kampayası yürüterek AKP'ye destek olan Genç Birlik oluşumunun eski genel başkanı olduğu da öğrenildi. Reform Hareketi'nin Genel Kurul öncesi belirlediği ilk aday Ömer Önder Haberdar'ın da şu an Genç Birlik Genel Başkanlığı'nı yürüttüğü ortaya çıktı.
  • GENEL SEKRETER YASİN SEVGİLİ YE BAŞKANLIK DAHA YAKIŞIRDI.
  • Tam anlamadım ben. İşveren destekçisi mi kazandı? Habom'da da işveren destekli sendika devreye sokuldu. Hakkını korumasını bilmeyenin hiç bir şey almaya hakkı yoktur! Siz hala sadaka kültürüne inanmaya devam edin, haklarınızı öbür tarafta alırsınız artık...
  • arkadaş abuk subuk yorumlar yapıp orada bulunmayan insanları yanıltıyorsunuz... ali kemal abinin konuşma yapmamasını bile eleştirerek gökkuşağı hareketini Allaha havale edenler var. arkadaşım oraya seçimi kaybettiğini bildiği için kavga çıkarmaya gelen bir kesim vardı. ali kemal tatlı bal konuşmadı değil, kavga çıkarıp kongreyi iptal ettirmeye çalışan zorbaların ekmeğine yağ sürmemek için divanın insiyatifiyle konuşturulmadı. sendikanın çalışanların hakkını gözetmek yerine siyasi kazanım peşinde koşarak insanları greve sürükleyen insanları bile sadece siyasi at gözlükleri takarak destekliyorsunuz.. atilay ayçin 24 yılda ne kazanım elde etmiştir? ki daha bismillah diyip göreve bile başlamamış bir yönetimi görmeye dahi tahammül edemiyorsunuz..
  • NUSRETIMIN KELINEDE HASTAYIM... YURU BE NUSRET BABAAA :)
  • Çalışan arkadaşlar bundan sonra esnek çalışmaya izin haklarınızın düşürülmesine ikramiyelerinizin azaltılmasına hazırlıklı olun işverenin her dediğini yapan SARI sendika yönetimiz hayırlı olsun . Hemen yanıt vermeyin bekleyin toplu sözleşme imzalansın sonra yanıt verin . 305 arkadaşını satan uçuş işletme delegeleri siz de ortalıkta hiç görünmeyin. SARI SENDİKA = İşverenin her dediğine evet diyen sendikadır bilmeyen çalışanlar için açıklama.
  • Cem abi sen her zaman bizim abimizsin bazılarının işine gelmedi galiba ayçin in gidişi
  • Yeni Tis ten tek beklentim adil zam kaptanlarda alıyor aynı zammı bizde adamın aldığı zam benim maaşım kadar bu ne kardeşim nerde adalet. Sonrada isyanı yine onlar çıkartıyor.

Hava-İş Sendikası 27. Olağan Genel Kurulu'ndan Atilay Ayçin'in 73 oyuna karşılık 133 oy alarak zaferle çıkan Ali Kemal Tatlıbal liderliğindeki Güç Birliği'nin oldu. 

Seçim kurulu tarafından blok sonuçların açıklanmasıyla genel kurul salonunda Güç Birliği temsilcileri büyük bir seviç yaşadı.

Tarihi genel kurulda kesin sonuçların açıklanmasıyla birlikte Hava-İş Genel Başkanlığı'na seçilen Güç Birliği lideri Ali Kemal Tatlıbal omuzlara alındı.

İŞTE O ANLAR

ALİ KEMAL TATLIBAL OMUZLARA ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

htc ~ 10 yıl önce
Hayirli ugurlu olsun,yolun acik olsun baskan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Guzel bir adammis yazdiklarinizdan anlasilan. Vatanina sirketine ihanet edecek biri degilmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatlıbal kimdir?? ~ 10 yıl önce
Genel Kurul'a kadar Reform Hareketi'nin genel başkan adayı, Ulaştırma Bakam Binalı Yıldırım'ın akrabası Ömer Önder Haberdar di. Ancak son değişiklikle genel başkan adayı Ali Kemal Tatlıbal oldu. Tatlıbal, işten atılan 305 işçinin aleyhinde, işveren lehine şahitlik yapan kişi. Ali Kemal Tatlıbal'ın, AKP'nin 23. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal'ın oğlu olduğu da belirtildi. Ali Kemal Tatlıbal'ın, Anayasa Referandumu'nda "evet" kampayası yürüterek AKP'ye destek olan Genç Birlik oluşumunun eski genel başkanı olduğu da öğrenildi. Reform Hareketi'nin Genel Kurul öncesi belirlediği ilk aday Ömer Önder Haberdar'ın da şu an Genç Birlik Genel Başkanlığı'nı yürüttüğü ortaya çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 10 yıl önce
GENEL SEKRETER YASİN SEVGİLİ YE BAŞKANLIK DAHA YAKIŞIRDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim kazandı? ~ 10 yıl önce
Tam anlamadım ben. İşveren destekçisi mi kazandı? Habom'da da işveren destekli sendika devreye sokuldu. Hakkını korumasını bilmeyenin hiç bir şey almaya hakkı yoktur! Siz hala sadaka kültürüne inanmaya devam edin, haklarınızı öbür tarafta alırsınız artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih ~ 10 yıl önce
arkadaş abuk subuk yorumlar yapıp orada bulunmayan insanları yanıltıyorsunuz... ali kemal abinin konuşma yapmamasını bile eleştirerek gökkuşağı hareketini Allaha havale edenler var. arkadaşım oraya seçimi kaybettiğini bildiği için kavga çıkarmaya gelen bir kesim vardı. ali kemal tatlı bal konuşmadı değil, kavga çıkarıp kongreyi iptal ettirmeye çalışan zorbaların ekmeğine yağ sürmemek için divanın insiyatifiyle konuşturulmadı. sendikanın çalışanların hakkını gözetmek yerine siyasi kazanım peşinde koşarak insanları greve sürükleyen insanları bile sadece siyasi at gözlükleri takarak destekliyorsunuz.. atilay ayçin 24 yılda ne kazanım elde etmiştir? ki daha bismillah diyip göreve bile başlamamış bir yönetimi görmeye dahi tahammül edemiyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERKAN ~ 10 yıl önce
Senin uçuş ekibinden bile olduğunu düşünmüyorum,yürütü!Greve götüren sürecin A sını bile bilmediğine eminim..Korkaklığına,At gözlüğününü takmaya,önüne konan torbadan yemeğe ve kırbaç vuruldukça yürümene devam et!
NUSRETIMM ~ 10 yıl önce
NUSRETIMIN KELINEDE HASTAYIM... YURU BE NUSRET BABAAA :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMEKLİ ~ 10 yıl önce
Çalışan arkadaşlar bundan sonra esnek çalışmaya izin haklarınızın düşürülmesine ikramiyelerinizin azaltılmasına hazırlıklı olun işverenin her dediğini yapan SARI sendika yönetimiz hayırlı olsun . Hemen yanıt vermeyin bekleyin toplu sözleşme imzalansın sonra yanıt verin . 305 arkadaşını satan uçuş işletme delegeleri siz de ortalıkta hiç görünmeyin. SARI SENDİKA = İşverenin her dediğine evet diyen sendikadır bilmeyen çalışanlar için açıklama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cem abi sen her zaman bizim abimizsin bazılarının işine gelmedi galiba ayçin in gidişi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yeni Tis ten tek beklentim adil zam kaptanlarda alıyor aynı zammı bizde adamın aldığı zam benim maaşım kadar bu ne kardeşim nerde adalet. Sonrada isyanı yine onlar çıkartıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000