17 Mart 2008, Pazartesi 20:40:41

Havayolunda yemek SKANDALI!

Bir havayolu şirketinde, yolculara tarihi geçmiş ve çöpe atılması gereken yiyeceklerin servis edildiği iddiası büyük yankı uyandırdı...

İngiliz havayolu şirketi EasyJet'te eski bir yiyecek personelinin yolculara tarihi geçmiş, çöpe atılan yiyecekleri servis yaptık iddiası büyük yankı uyandırdı.

Dünyanın en önde low cost şirketlerinden EasyJet, eski bir personelin ortaya attığı iddia ile çalkalanmaya başladı. Neil Harding adındaki çalışan, uçakta herkese yetecek yemek kalmayınca çöpe atılmış tarihi geçmiş yiyecekleri alarak yolculara servis yaptıklarını iddia etti. Harding, İngiliz Daily Mirror gazetesine yaptığı açıklamada, “Servis için uçaktaki herkese yetecek yemek olmadığını farkedince araba parkına gittim ve çöplerin içinden tarihi geçmiş sandviç topladım ve servis yaptık” iddiasında bulundu.

Türkiye'ye de seferleri olan EasyJet hakkındaki bu iddia skandala dönüştü. Çalışanların servis edilen yiyecekler konusunda hiç titiz davranmadığını ileri süren Harding, sunulan sandviçlerin paketlerinden çıktıktan sonra buzdolabına konulmasının saatler aldığını, tarihi geçmiş kola ve diğer içeceklerin de çöpe atıldıktan sonra başkaları tarafından çöpten toplandığını ve servis yapıldığını iddialarına ekledi.

EasyJet için çalışan başka bir görevli de “Sandviçler paketlerinden çıkarılıp ısıtılarak servis yapıyor. Bu durumda yolcular sandviçlerin tarihlerinin geçtiğini farketmiyorlar” iddialarında bulundu.

EasyJet sözcüsü, bugüne kadar hali hazırdaki çalışanlar veya yolculardan bir şikayet gelmediğini güven ve emniyetin şirketin önceliği olduğunu söyledi. İngilterede 250 havayoluna yiyecek sağlayan yiyecek firması yayınlanan haberdeki iddia üzerine acil soruşturma başlattığını açıkladı.

Havayolunda yemek SKANDALI!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000