24 Eylül 2011, Cumartesi 07:49:06

EN UCUZ SEFERLER ONDA...

Dünyanın en iyi ucuz uçak seferleri noktası Danimarka Kopenhag havalimanı seçildi
  • BENCE LOW COST HAVACILIK ICIN PARLAK DONEM INSANIMIZIN SANDIGI GIBI KALITESIZ UCUS DEMEK DEGIL BEKLENTILERI ONCEDEN SATIN ALIP KULLANMADIGIN HIZMETIN UCRETINI ODEMEK ZORUNDA KALMAMAK DIYEBILIRIZ RYNAIR ORNEK SON MODEL UCAKLARALA SIFIR KAZA KIRIM ORANI ILE 10 AVROYA 3 SAATLIK UCUS RUYA GIBI YEMEK UCRETLI OLSA NE YAZAR
İndirimli uçuş seferleri yapan acentalar ile seyehat etmek istiyorsanız, Kopenhag (Kastrup) havalimanını seçmek ile ayrıcalık kazanmış olabilirsiniz.

Ucuz uçuş seferleri yapan acentaların Londra´da düzenledikleri ödül töreninde (World Low Cost Airline Congress) Kopenhag havalimanı dünyada yılın en iyi ucuz uçak seferleri yapan hava limanı seçildi.

Yolcular ucuz uçuş yapan acentaları daha çok talep ediyor, Norwegian ve Easyjet Kopenhag havalimanını kullanan en büyük ucuz uçak şirketleri.2011 yılının başında şu ana kadar 2.692.000 yolcu indirimli uçuşlardan yararlanmış.

Gelecek yıllarda artık ucuz uçak şirketleri ile seyehat etmenin iş dünyası için de büyük bir tassaruf yöntemi olduğu vurgulanıyor. CPH Go adı altında başlatılan kampanya başarılı sonuçlar vermeye devam ediyor.

EN UCUZ SEFERLER ONDA...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
BENCE LOW COST HAVACILIK ICIN PARLAK DONEM INSANIMIZIN SANDIGI GIBI KALITESIZ UCUS DEMEK DEGIL BEKLENTILERI ONCEDEN SATIN ALIP KULLANMADIGIN HIZMETIN UCRETINI ODEMEK ZORUNDA KALMAMAK DIYEBILIRIZ RYNAIR ORNEK SON MODEL UCAKLARALA SIFIR KAZA KIRIM ORANI ILE 10 AVROYA 3 SAATLIK UCUS RUYA GIBI YEMEK UCRETLI OLSA NE YAZAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000