14 Ekim 2011, Cuma 15:01:29

HAVA TAKSİ İÇİN ÇALIŞTAY YAPILACAK

Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde 26-28 Kasım 2011 tarihleri arasında Bursa’da Hava Taksi Çalıştayı düzenlenecek...
  • shgm yönetmeliği düzeltsin gerisi gelir. ufak uçak ile ticari taşımacılık yapmak isteyen sanki büyük havayolu kuracakmış gibi ağır yaptırımlara mağruz kalıyor. shgm şatey samimi ise, tüm yönetmelikleri gözden geçirmeli..
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü çalıştay ile ilgili yaptığı duyuruda:

Sivil havacılıkta sektörel konuların çalıştaylar aracılığı ile ele alınmasına yönelik uygulama kapsamında Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Hava Taksi Çalıştayı’nda;  hava taksi işletmelerinin filolarında yer alan çeşitli tipte hava araçlarının operasyonlarda karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alınacaktır. 
 
Çalıştay; “Sabit Kanat Operasyonlarında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri”, “Döner Kanat Operasyonlarında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri” ve “Bakım Kuruluşlarının karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri” olmak üzere üç ana konu başlığında gerçekleştirilecektir. 
 
Çalıştayın ikinci gününde ise, bu konu başlıkları ile ilgili olarak hazırlanan Çalıştay Sonuç Raporları,  SHGM ve DHMİ yetkilileri ile sektör temsilcileri tarafından değerlendirilecektir.
 
Koçoğlu Havacılık A.Ş., Skyline Ulaşım Ticaret A.Ş. ve AgustaWestland sponsorluğunda 26-27 Kasım tarihlerinde Uludağ Karinna Otel’de gerçekleştirilecek olan çalıştaya, ilgili tüm kurum ve kuruluş temsilcileri davetli olup, çalıştaya katkı sağlanması beklenmektedir. 
 
İlgili tüm kurum ve kuruluşlara saygıyla duyurulur…..
HAVA TAKSİ İÇİN ÇALIŞTAY YAPILACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
shgm yönetmeliği düzeltsin gerisi gelir. ufak uçak ile ticari taşımacılık yapmak isteyen sanki büyük havayolu kuracakmış gibi ağır yaptırımlara mağruz kalıyor. shgm şatey samimi ise, tüm yönetmelikleri gözden geçirmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000