07 Ağustos 2013, Çarşamba 01:02:06

THY KAPTAN PİLOTU KOKPİTTE KRİZ GEÇİRDİ

Türk Hava Yolları'nın Ercan-İstanbul seferini yapacak olan uçağın kaptan pilotu yolcuların içinde kriz geçirdi... İşte detaylar...
  • Hastalığın altında yatan başka sebepler olmasın.
  • bu pilotun son durumu ne bilen varmı? ramazanda oruçlu uçmaya devam ediyormu merak işte.
  • Artık eleştirmeyin bilmeden..göket kaptan prof bir kaptandır ve ekibini de yolcuları da herkesten çok düşünür..gökerim iyi oldun mu mühim olan sensin, gerisi tefferruattır!
  • Gökerim gibi çok deneyimli ve akıllı bir pilot iddalı olacak ama UÇUŞ camisanda çok enderdir, çok değerli, çok tecrübeli ve bilgili bir pilotu bu kadar çok saat uçuruyorsa kabahat kesinlike THY 'dedir pilotun ne kabahati olabilir kimsenin boş yere Gökere yüklenmeye hakkı yok, sara hastası da değil ayrıca, oruç yoğun ve uzun çaışma saatleri sonuç çok normal can bu dayanır mı? ...Pilot grip dahi olduğunda uçuş doktoru ilacını al uç diyorsa yapcak birşey yok!!Uzun saatler uçuşlar, dinlenmeden göreve çağrılmalar, en zor bölgelere yönlendirmeler .Sonuçta Göker kaptan da bir insan ve onun da canı var ve uçağında arkasında taşıdığı 200 kişinin sorumluluğunun son derece bilincinde olan bir kaptan pilot , yaptığı mesleğe duyduğu saygısından herkes % 100 emin olsun.THY de değil uçuş camiasında en kıymetli kaptanlardan biri kendisi, umarım Gökerim en kısa zamanda iyi ol ve işine dön inşallah, dualarım seninle..Sağlığına biran önce kavuşup insanları güvenle uçurmanı bekliyoruz..
  • Malesef thy de oruç tutan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmezken böyle bir olayı nasıl oruca bagladınız anlıyamıyorum ben oruç tutan biri olarak etkilenmiyorum ve orucun normal beslenen bir insanı etkilediğini de düşünmüyorum illa sağlığına dikkat etmek isteyen varsa önce diğer beslenme gerekliliklerini yerine getirsin ondan sonra oruca sıra gelir
  • O uçakta bende vardım olan Biten herseye tanık oldum thy kurumunun tamamen sorumsuzlugudur hayatım ve hayatimiz o kadar ucuz olamaz olmamalı pilotun hastaligi tabiki allahtan hiç birşey yokken havada da olabilir di ama goz göre göre hayatımızı nasıl tehlikeye atar mali zarar edermis thy hiç bir şekilde bizi bilgilendirmeyen host, hostesler, , içinde kendi caninizdqn biri olsa bu kadar soğuk kanlı olurmuydunz tedbir bizden taktir allahtan sayın thy bunu atlama
  • Allahim seni koruyacaktir Gokerim .yorgunluktan bunlar sadece .gececek .
  • Yorumların hepsini okudum. Eskiden tüm haber siteleri haberlerin altına yorum isterlerdi. Şimdi çoğu o uygulamayı kaldırdı. Bu seviyesiz yorumları okumaktan üşenmeyen birisi olarak haberleri yorumlara kapatmanın ne kadar gerekli birşey olduğunu şu yorumları okuduktan sonra tekrar anladım. Çoğu memleketin en elit insanları olan şu yorum yapanların seviyesizliği insana pes dedirtiyor. Kendi kafasında bir doğrusu, bir şablonu var, o şablona uygun haber arıyor memleket seçkinleri. Sara nedir, Epilepsi neyin karşılığıdır bilmez doktor kesilir. Kafasında bir yorgunluk sendromu şablonu vardır oraya uydurur. Bir diğeri dinle imanla alakası yoktur, oruç fetvası verir, işi hemen sırası gelmişken oraya bağlar. Bir diğeri olay hakkında net bir bilgi yok iken, kaptanın öncesinde bir sağlık problemi var mı yok mu bilmeden durumdan vazife çıkararak ha gördünüz mü sebebi şuydu deyip milleti enayi yerine sokup ahkam keser. Millet te yiyiyor maalesef. Hepimize afiyet olsun.
  • Goker kaptanım buyuk gecmis olsun en kısa zamanda aramıza tekrar donmenız dılegıyle
  • Sağlık her şeyden önce gelir. Kaptanımıza geçmiş olsun diler sağlığına uçuş güvenliği için daha fazla özen göstermesini öneririm. Uzun ve yoğun uçuşlar insan sağlığını olumsuz etkiliyor ve uçuş güvenliğini tehlikeye atıyor.Her şeyin bir geri ödemesi ödemesi olur ,ama tatlı ama acı acı. Sağlık her şeyden önce gelir .Önce sağlık . Emniyetli uçuşlar için sağlıklı ve düzenli çalışma koşulları diler bir kez daha geçmiş olsun.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Kıbrıs-İstanbul seferini yapacak olan TK967 sefer sayılı uçağın kaptan pilotu Fırat Göker, uçuş öncesi hazırlık yapmak üzere Kıbrıs Ercan Havalimanı'na geldi. Göker , uçağa geçeceği sırada kriz geçirdi.

Kaptan Pilot Fırat Göker, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bir süre sonra hastaneden tekrar uçağa gelen kaptan pilot Göker, herhangi bir probleminin olmadığını beyan ederek uçmak istedi. Ancak bazı yolcular Kaptan Göker'in terminalde bayıldığını gördüğü için uçmak istemedi.

Yolcuların olay çıkarması üzerine uçağa polis çağırıldı. Polisler yolculara 'Uçmak isteyen uçsun, istemeyen uçaktan insin' deyince Göker de kokpitten kabine çıkarak yolcuları ikna etmek için 'Ben iyiyim, sıkıntım yok' şeklinde konuşma yaparken yeniden kriz geçirdi ve uçağın içerisinde bayıldı.

Tekrar ambulansla hastaneye kaldırılan Fırat Göker'in epilepsi (sara) krizine girdiği iddia edilirken, uçağın kalkışı iptal edildi. Yolcular bir sonraki uçakla İstanbul'a gönderilmeye çalışılırken, İstanbul'dan bir başka uçucu ekibin Kıbrıs'a gönderildiği ve Kıbrıs-İstanbul seferini gerçekleştirecek uçağın 01.30'da İstanbul'a hareket edeceği AirprotHaber'e gelen bilgiler arasında. 

  ©AirportHaber ÖZEL  

THY KAPTAN PİLOTU KOKPİTTE KRİZ GEÇİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Güven ~ 10 yıl önce
Hastalığın altında yatan başka sebepler olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sev, ~ 10 yıl önce
bu pilotun son durumu ne bilen varmı? ramazanda oruçlu uçmaya devam ediyormu merak işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göker kaptan ~ 10 yıl önce
Artık eleştirmeyin bilmeden..göket kaptan prof bir kaptandır ve ekibini de yolcuları da herkesten çok düşünür..gökerim iyi oldun mu mühim olan sensin, gerisi tefferruattır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canım kaptanım ~ 10 yıl önce
Gökerim gibi çok deneyimli ve akıllı bir pilot iddalı olacak ama UÇUŞ camisanda çok enderdir, çok değerli, çok tecrübeli ve bilgili bir pilotu bu kadar çok saat uçuruyorsa kabahat kesinlike THY 'dedir pilotun ne kabahati olabilir kimsenin boş yere Gökere yüklenmeye hakkı yok, sara hastası da değil ayrıca, oruç yoğun ve uzun çaışma saatleri sonuç çok normal can bu dayanır mı? ...Pilot grip dahi olduğunda uçuş doktoru ilacını al uç diyorsa yapcak birşey yok!!Uzun saatler uçuşlar, dinlenmeden göreve çağrılmalar, en zor bölgelere yönlendirmeler .Sonuçta Göker kaptan da bir insan ve onun da canı var ve uçağında arkasında taşıdığı 200 kişinin sorumluluğunun son derece bilincinde olan bir kaptan pilot , yaptığı mesleğe duyduğu saygısından herkes % 100 emin olsun.THY de değil uçuş camiasında en kıymetli kaptanlardan biri kendisi, umarım Gökerim en kısa zamanda iyi ol ve işine dön inşallah, dualarım seninle..Sağlığına biran önce kavuşup insanları güvenle uçurmanı bekliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ediyorum ~ 11 yıl önce
Malesef thy de oruç tutan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmezken böyle bir olayı nasıl oruca bagladınız anlıyamıyorum ben oruç tutan biri olarak etkilenmiyorum ve orucun normal beslenen bir insanı etkilediğini de düşünmüyorum illa sağlığına dikkat etmek isteyen varsa önce diğer beslenme gerekliliklerini yerine getirsin ondan sonra oruca sıra gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçakta ki yolcu ~ 11 yıl önce
O uçakta bende vardım olan Biten herseye tanık oldum thy kurumunun tamamen sorumsuzlugudur hayatım ve hayatimiz o kadar ucuz olamaz olmamalı pilotun hastaligi tabiki allahtan hiç birşey yokken havada da olabilir di ama goz göre göre hayatımızı nasıl tehlikeye atar mali zarar edermis thy hiç bir şekilde bizi bilgilendirmeyen host, hostesler, , içinde kendi caninizdqn biri olsa bu kadar soğuk kanlı olurmuydunz tedbir bizden taktir allahtan sayın thy bunu atlama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kardesim ~ 11 yıl önce
Allahim seni koruyacaktir Gokerim .yorgunluktan bunlar sadece .gececek .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hariçten Gazel ~ 11 yıl önce
Yorumların hepsini okudum. Eskiden tüm haber siteleri haberlerin altına yorum isterlerdi. Şimdi çoğu o uygulamayı kaldırdı. Bu seviyesiz yorumları okumaktan üşenmeyen birisi olarak haberleri yorumlara kapatmanın ne kadar gerekli birşey olduğunu şu yorumları okuduktan sonra tekrar anladım. Çoğu memleketin en elit insanları olan şu yorum yapanların seviyesizliği insana pes dedirtiyor. Kendi kafasında bir doğrusu, bir şablonu var, o şablona uygun haber arıyor memleket seçkinleri. Sara nedir, Epilepsi neyin karşılığıdır bilmez doktor kesilir. Kafasında bir yorgunluk sendromu şablonu vardır oraya uydurur. Bir diğeri dinle imanla alakası yoktur, oruç fetvası verir, işi hemen sırası gelmişken oraya bağlar. Bir diğeri olay hakkında net bir bilgi yok iken, kaptanın öncesinde bir sağlık problemi var mı yok mu bilmeden durumdan vazife çıkararak ha gördünüz mü sebebi şuydu deyip milleti enayi yerine sokup ahkam keser. Millet te yiyiyor maalesef. Hepimize afiyet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amir ~ 11 yıl önce
Goker kaptanım buyuk gecmis olsun en kısa zamanda aramıza tekrar donmenız dılegıyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamyoncu. ~ 11 yıl önce
Sağlık her şeyden önce gelir. Kaptanımıza geçmiş olsun diler sağlığına uçuş güvenliği için daha fazla özen göstermesini öneririm. Uzun ve yoğun uçuşlar insan sağlığını olumsuz etkiliyor ve uçuş güvenliğini tehlikeye atıyor.Her şeyin bir geri ödemesi ödemesi olur ,ama tatlı ama acı acı. Sağlık her şeyden önce gelir .Önce sağlık . Emniyetli uçuşlar için sağlıklı ve düzenli çalışma koşulları diler bir kez daha geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000