18 Eylül 2014, Perşembe 12:33:56

ONUR AIR AMSTERDAM İÇİN GÜN SAYIYOR

Onur Air, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan 26 Ekim itibari ile İstanbul'a günlük sefer başlatıyor.
  • Cok yanlış karar bu gidisle batar mı:)))arkadaşım 2 senedir batıramadınız şirketi ya:)bari gel sen geç şirketin başına:)onur air antalyadanda izmirdende amsterdama uçuyor zaten yazın:)kışında istanbuldan uçacak.insanlar yorum yaparken bilgi sahibi olup yapsa keşke;)
  • Cok yanlis bir karar ... Bu gidisle yakinda batar ! Butun firmalar istanbula dolustu ( anadolu , atlas , thy , onur , pgs ,sun .... ) antalya cok bos birakildi .... Corendon yazin 300 euroya belcikaya bilet satiyor ... Onur gidip istanbuldan amsterdam a 59 eur ucuyor :P antalyanin potansiyeli istanbuldan daha buyuk ...
  • onur air zaten charter seferleri yapan bir şirket yani avrupada adını duyurmuş hazır bir yolcu potansiyeli zaten var. burada eksik olan bu işi tarifeli olarak yapmaktı bu da tamam olunca iç pazar desteği geriye kalıyor du bunu da gördüğüm kadarıyla aktarmalarla hallediliyor. iç pazara gelince 1960 lı yıllarda ekonomik büyümede patlama yapan başta almanya olmak üzere diğer avrupa ülkelerininde aralarında bulunduğu bu pazar işçi arayışına girdi ve türkiyeden işçi istedi ; o yıllarda da doğu anadolu daha çok işsizlik vardı ( şimdide olduğu gibi) bu yüzden avrupada yaşayan türklerin büyük kısmı doğu anadoludan gitmiştir. b bölge coğrafyasında tunceli, elazığ , bingöl , muş, siirt, van,diyarbakır gibi illerde 100 aileden 34-40 kişi yurt dışında yada akrabaları orada. burada onur air elazığı bağlantı noktası olarak çok iyi düşünmüş. çünkü zaten bahsi geçen iller elazığ hava limanını kullanıyor . zaten bildiğim kadarıyla corendon hava yollarının elazığdan direk amsterdam uçuşu var.
  • AÇIKLAMALAR COK OLUMLU AMSTERDAM DAN KAYSERİ ELAZIĞ KONYA BAĞLANTISI VERİLİRSE HARİKA OLUR CÜNKÜ BU BÖLGENİN İNSANI AMSTERDAM A COK YOLCULUK YAPAR .ONUR AIR ITEBRİK EDERİM.
  • Eşref Bey in açıklamaları çok olumlu Elazığ dan bağlantılı uçuş verilmesi Amsterdam da ki Elazığlılara çok uygun fiyatlarla uçma imkanı sağlayacaktır. Milletimize ve Onur air ailesine hayırlı olmasını dilerim
  • parisin fatihi onur air fiyatları ile yılarca cezbetti fransadaki gurbetçiyi. amsterdamdan zamanla tercih edilen havayolu olacaktır umarım.
  • saw dan thy günlük seferleri var ayrıca pegasusda günde 2 sefer düzenliyo avusturya havayolları saw tercih etse daha iyi olur ahl den daha çok yolcusu olur saw da...
  • her yerden uc ve topla ve topla goreceyiz
  • SAW'ı base yapacaktın vaktiylen OHY :(
  • Restoran diye yazılır Res-to-ran diye okunur.Türkçe'mize sahip çıkınız ey yazı işlerinden sorumlu kişi!!!

Hollanda'daki acenteleri ve Türk basın mensupları ile Bir-Bey restaurantında bir araya gelen Onur Air İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esat Aksak, 26 Ekim'den itibaren kış tarifesi olarak Türkiye ve Avrupa'ya uçuş sefereleri başlatacaklarını söyledi.

Aksak, "Avrupa'daki 5 meydandan anadoluya uçtuğumuz meydanlara bağlantı vererek, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan güzel bir network kurduk. Konuyla ilgili acenteler ile toplantı yapıyoruz.İlk etapta Amsterdam, Paris, Düsseldorf, Frankfurt ve Viyana. Bu uçuşlarımız her gün olacak. Bu konuda programlarımızı çok sıkı tuttuk. Bağlantıları da çok iyi sağladık. İnsanların yorulmayacağı iyi saatlerde uçuşlarımızı planladık. Bu konuda iddialıyız. İnşallah bu konuda başarılı olacağımızı umuyoruz." dedi.

Bir yönü ile THY'nın uçmuş olduğu noktaların aynısına bu 5 bölgeden günlük olarak uçacaklarını anlatan Aksak, İstanbul'dan sonra, Elazığ, Urfa, Adana Trabzon, Kayseri, Antalya, İzmir ve Bodrum bağlantılı uçuşlarının olacağını kaydetti.

"AMSTERDAM'DAN 26 EKİM'DE GÜNLÜK İSTANBUL SEFERLERİ"

Onur Air Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, 26 Ekim'de başlayacakları yeni uçuş noktaları gerek Hollanda, gerekse diğer noktalara uçuşlar ile ekonomiye yeni bir soluk getireklerini belirtti. Sivrikaya, "Biz her gün Amsterdam-İstanbul uçuşları ile tarifeli uçuşlara başlıyoruz. Aslında Onur Havayolları Hollanda'da çok yönlü bir tarihe sahip. Charter seferleri noktasında çok önemli hizmetleri oldu. Yeni tarifemizde İstanbul'dan 11.15'de Amsterdam'a kalkacağız. Amsterdam'dan ise 14.55'te kalkacak. Her gün seferlerimiz gerçekleşecek. Şuanda satış sistemlerine tarifemiz açıldı. Biletleme ve rezervasyon işlemleri yapılmaktadır. Promosyon ücretlerimiz var. 59 Euro'dan başlayan seviyelerde bilet alma imkanları vardır. Şuanda bu konuda yolcularımızdan yoğun ilgi gördük. Talepler beklediğimizin üzerinde gerçekleşiyor. Dolayısıyla biz burada bir boşluğu görerek ihtiyacı karşılamış olduk." ifadelerini kullandı.

"THY, FİYATLARINI AŞAĞI ÇEKER"

Diğer taraftan Hollanda'da bulunan Türk kökenli acenteler Onur Air havayollarının günlük sefer başlatmalarının yüksek bilet fiyatlarının aşağıya çekilmesinde önemli rol oynayacağını, bunun hem kendilerine hem de yolculara olumlu yansıyacağına dikkat çekti. Yadin Reizen Seyahat Acentası sahibi Yadin Karabulut, "Onur hava yolları bu günlük İstanbul'a Atatürk Havalimanına uçuşları ile yüksek uçak bilet fiyatlarını aşağı çekecek. Bu uçuşlar gerçekten son derece iyi oldu. THY'nin günlük uçuş fiyatlarını Onur Air'in devreye girmesi ile aşağı çekmesine vesile olacak." diye konuştu.



ONUR AIR AMSTERDAM İÇİN GÜN SAYIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

doğru karar ~ 10 yıl önce
Cok yanlış karar bu gidisle batar mı:)))arkadaşım 2 senedir batıramadınız şirketi ya:)bari gel sen geç şirketin başına:)onur air antalyadanda izmirdende amsterdama uçuyor zaten yazın:)kışında istanbuldan uçacak.insanlar yorum yaparken bilgi sahibi olup yapsa keşke;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok yanlis bir karar ... Bu gidisle yakinda batar ! Butun firmalar istanbula dolustu ( anadolu , atlas , thy , onur , pgs ,sun .... ) antalya cok bos birakildi .... Corendon yazin 300 euroya belcikaya bilet satiyor ... Onur gidip istanbuldan amsterdam a 59 eur ucuyor :P antalyanin potansiyeli istanbuldan daha buyuk ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru karar ~ 10 yıl önce
onur air zaten charter seferleri yapan bir şirket yani avrupada adını duyurmuş hazır bir yolcu potansiyeli zaten var. burada eksik olan bu işi tarifeli olarak yapmaktı bu da tamam olunca iç pazar desteği geriye kalıyor du bunu da gördüğüm kadarıyla aktarmalarla hallediliyor. iç pazara gelince 1960 lı yıllarda ekonomik büyümede patlama yapan başta almanya olmak üzere diğer avrupa ülkelerininde aralarında bulunduğu bu pazar işçi arayışına girdi ve türkiyeden işçi istedi ; o yıllarda da doğu anadolu daha çok işsizlik vardı ( şimdide olduğu gibi) bu yüzden avrupada yaşayan türklerin büyük kısmı doğu anadoludan gitmiştir. b bölge coğrafyasında tunceli, elazığ , bingöl , muş, siirt, van,diyarbakır gibi illerde 100 aileden 34-40 kişi yurt dışında yada akrabaları orada. burada onur air elazığı bağlantı noktası olarak çok iyi düşünmüş. çünkü zaten bahsi geçen iller elazığ hava limanını kullanıyor . zaten bildiğim kadarıyla corendon hava yollarının elazığdan direk amsterdam uçuşu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAAFİR ~ 10 yıl önce
AÇIKLAMALAR COK OLUMLU AMSTERDAM DAN KAYSERİ ELAZIĞ KONYA BAĞLANTISI VERİLİRSE HARİKA OLUR CÜNKÜ BU BÖLGENİN İNSANI AMSTERDAM A COK YOLCULUK YAPAR .ONUR AIR ITEBRİK EDERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Eşref Bey in açıklamaları çok olumlu Elazığ dan bağlantılı uçuş verilmesi Amsterdam da ki Elazığlılara çok uygun fiyatlarla uçma imkanı sağlayacaktır. Milletimize ve Onur air ailesine hayırlı olmasını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
parisin fatihi onur air fiyatları ile yılarca cezbetti fransadaki gurbetçiyi. amsterdamdan zamanla tercih edilen havayolu olacaktır umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 10 yıl önce
saw dan thy günlük seferleri var ayrıca pegasusda günde 2 sefer düzenliyo avusturya havayolları saw tercih etse daha iyi olur ahl den daha çok yolcusu olur saw da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a320 cpt ~ 10 yıl önce
her yerden uc ve topla ve topla goreceyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem ~ 10 yıl önce
SAW'ı base yapacaktın vaktiylen OHY :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekrem ~ 10 yıl önce
saw base yapıcakmı onur ilerleyen yıllarda beli olmaz atlasjet de saw degerini anlıyo şimdiden 3 uçagını saw base etti ve uçtugu noktalarada uçakları dolduruyo 2015 de 5 uçaga çıkacak onur aırde bence 3 uçak saw base etse iyi olur..
ses123 ~ 10 yıl önce
Restoran diye yazılır Res-to-ran diye okunur.Türkçe'mize sahip çıkınız ey yazı işlerinden sorumlu kişi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000