30 Haziran 2009, Salı 17:24:26

IZAIR'IN KOKPİT CAMI ÇATLADI

İzair'e ait Airbus 319 tipi uçağın Atatürk Havalimanı'na iniş sırasında kokpit camı çatladı.
  • 25 dak ground time..Sanırım sen Pegasus'a iş başvurusu yaptın ve alınmadın..Yada eskiden Pegasus'ta çalışıyordun ayrıldın yada kovuldun.. Eğer ikinci söylediğim dahada vahim..Ekmek yediğin mesleğe ihanet ediyorsun...Eğer havacılıkla alakan varsa ekmek yediğin mesleğe yine ihanet ediyorsun..Eğer istersen cesaretin varsa Pegasus Teknik'ten bir talepte bulun..Ben arkadaşlarım nasıl nasıl çalıştıgımızı sana gösterelim..
  • habere bakıyorum: İzair'in camı çatladı... en son yorumlara bakıyorum ifadeler aynen şu: Sen de oğuzcan gibi kimliğini açıklasana vs vs. olay taaa nerelere gitmiş be sevgili vatandaşlarım, yine kendinizi aşmışsınız..
  • Arkadaşlar burası bilgisizce ve bazı önyargıların irdelendiği yer değil akıllıca önerilerin yazıldığı yer olmalı.Oğuz arkadaşımı tebrik ediyorum.Gerçek bir teknisyen ve ekibi ile birlik olan birine benziyor.Allah tüm izmir pegasus ekibinin yolunu açık etsin.Daha güvenle izair uçaklarına bineceğim.Saygılar.
  • SEN BİR PARÇA YÜREKLİYSEN Oğuzcan arkadaş GİBİ AÇIK KİMLİĞİNİ YAZARSIN ANCAK HİÇ TAHMİN ETMİYORUM SENİN GİBİ ZAVALLILAR ANCAK GECELERİ SOKAĞA ÇIKAR
  • gecmis olsun izair e.
  • Sanırım kuyruğunda bir acı var.Yatarak değil,oturarak,düşünerek,planlayarak ve üreterek maaş alıyoruz biz.Sen ve senin gibilerin sandığı gibi bakımcılık amlelelik değildir.Üretici ve otorite prosedürleri var.25 Dk olağan bakım için çok yeterlidir,hatta bazan artıyor bile.Ali Bey bu işi biliyor,adamına da,uçağına da çok iyi bakıyor.Bu karalamalar ile bir yere varılmaz,millet olarak kaybediyoruz.Oğuz Can John GELHASAN,Pegasus İzmir Hat Bakım Sorumlusu,25 Dk'da 25 can yoldaşı ile 25 saat görev başında,önce insan diyerek.
  • Kıskanmayın Ali Sabancı yı ...
  • ARKADAŞLAR ŞU ZAVALLI SÜNGER BOB MUDUR YOKSA OTMUDUR HER NEYİN NESİYSE MUHATAB ALIP CEVAB BİLE VERMEYİN BUNUN GİBİLER KENDİLERİNİ KURUFASULYE GİBİ NİMETTEN SANIYORLAR ZAVALLI İNSANCIKLAR BUNLAR
  • Impaired: in inspection tables, the word impaired refers to visibility. Visibility is impaired when defects have an effect on visibility. If visibility is impaired, you must replace the windshield. (1) Examine the windshield for: (a) Cracks. (Ref. Fig. 601/TASK 56-11-11-991-005) (b) Scratches. (Ref. Fig. 602/TASK 56-11-11-991-006) NOTE : If you see scratches, you must do a check of the depth of uzun lafın kısası bu işin kitabı var the scratches: - with your fingernail or 
  • kaptan ramazan ulucan izair in meşhur kendini çlucanı sevmiyorum...

Pegasus Havayolları’nı bünyesinde bulunduran Esas Holding’in yüzde 80’ine sahip olduğu İZair uçağı Atatürk Havalimanı’na inişte büyük talihsizlik yaşadı. İzmir-İstanbul seferini yapan Airbus 319 tipi uçağın Atatürk Havalimanı’na inişi sırasında kokpit camı çatladı.

Uçak sorunsuz şekilde havalimanına inişini gerçekleştirdi. Yolcular uçaktan indirilirken uçak bakım için hangara alındı.

İzair’in İzmir’e yapılacak 2815 sefer sayılı uçuşu da uçak bakımda olduğu için yapılamadı. Bu seferin yolcuları Atlasjet, Onur Air ve THY uçaklarına dağıtıldı. Bazı yolcuların ise İZair’in 19.05’teki uçağı ile İzmir’e gideceği öğrenildi.

©AirportHaber.com

IZAIR'IN KOKPİT CAMI ÇATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 15 yıl önce
25 dak ground time..Sanırım sen Pegasus'a iş başvurusu yaptın ve alınmadın..Yada eskiden Pegasus'ta çalışıyordun ayrıldın yada kovuldun.. Eğer ikinci söylediğim dahada vahim..Ekmek yediğin mesleğe ihanet ediyorsun...Eğer havacılıkla alakan varsa ekmek yediğin mesleğe yine ihanet ediyorsun..Eğer istersen cesaretin varsa Pegasus Teknik'ten bir talepte bulun..Ben arkadaşlarım nasıl nasıl çalıştıgımızı sana gösterelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
habere bakıyorum: İzair'in camı çatladı... en son yorumlara bakıyorum ifadeler aynen şu: Sen de oğuzcan gibi kimliğini açıklasana vs vs. olay taaa nerelere gitmiş be sevgili vatandaşlarım, yine kendinizi aşmışsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar burası bilgisizce ve bazı önyargıların irdelendiği yer değil akıllıca önerilerin yazıldığı yer olmalı.Oğuz arkadaşımı tebrik ediyorum.Gerçek bir teknisyen ve ekibi ile birlik olan birine benziyor.Allah tüm izmir pegasus ekibinin yolunu açık etsin.Daha güvenle izair uçaklarına bineceğim.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SEN BİR PARÇA YÜREKLİYSEN Oğuzcan arkadaş GİBİ AÇIK KİMLİĞİNİ YAZARSIN ANCAK HİÇ TAHMİN ETMİYORUM SENİN GİBİ ZAVALLILAR ANCAK GECELERİ SOKAĞA ÇIKAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gecmis olsun izair e.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sanırım kuyruğunda bir acı var.Yatarak değil,oturarak,düşünerek,planlayarak ve üreterek maaş alıyoruz biz.Sen ve senin gibilerin sandığı gibi bakımcılık amlelelik değildir.Üretici ve otorite prosedürleri var.25 Dk olağan bakım için çok yeterlidir,hatta bazan artıyor bile.Ali Bey bu işi biliyor,adamına da,uçağına da çok iyi bakıyor.Bu karalamalar ile bir yere varılmaz,millet olarak kaybediyoruz.Oğuz Can John GELHASAN,Pegasus İzmir Hat Bakım Sorumlusu,25 Dk'da 25 can yoldaşı ile 25 saat görev başında,önce insan diyerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kıskanmayın Ali Sabancı yı ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞLAR ŞU ZAVALLI SÜNGER BOB MUDUR YOKSA OTMUDUR HER NEYİN NESİYSE MUHATAB ALIP CEVAB BİLE VERMEYİN BUNUN GİBİLER KENDİLERİNİ KURUFASULYE GİBİ NİMETTEN SANIYORLAR ZAVALLI İNSANCIKLAR BUNLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Impaired: in inspection tables, the word impaired refers to visibility. Visibility is impaired when defects have an effect on visibility. If visibility is impaired, you must replace the windshield. (1) Examine the windshield for: (a) Cracks. (Ref. Fig. 601/TASK 56-11-11-991-005) (b) Scratches. (Ref. Fig. 602/TASK 56-11-11-991-006) NOTE : If you see scratches, you must do a check of the depth of uzun lafın kısası bu işin kitabı var the scratches: - with your fingernail or 

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kaptan ramazan ulucan izair in meşhur kendini çlucanı sevmiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000