13 Eylül 2011, Salı 12:35:07

"DÜNYADA İLK 10'A GİRDİK"

THY Genel Müdürü Temel Kotil, ''Geçen sene yurt dışı yolcu taşımada dünyada ilk 10'a girdik. Bu büyük bir başarıdır'' dedi.
  • Bahsedilen tablo asagidaki olsa gerek. Ancak burada ucus sayilarinin istatistige dogru girildiginden supheliyim. Netekim buna göre thy'nin bir çok sirkete göre daha az adet ucusu var... Airline Rate Events No. Flights Air France 1.19 7 5.90 Million Alitalia 0.77 3 3.90 Million Braathens SAFE 0.74 1 1.35 Million British Airways 0.32 2 6.50 Million British Midland 0.97 1 1.03 Million Iberia 0.89 4 4.50 Million KLM 1.25 3 2.40 Million Lufthansa 0.41 3 7.30 Million Olympic Airways 1.67 3 1.80 Million Swissair 1.25 4 3.20 Million Tap Air Portugal 1.18 1 0.85 Million Turkish Airlines (THY) 7.30 8 1.10 Million
  • THY hakkında olumlu görüş yazan yolcuların çoğu uçaktaki yemekler nedeniyle beğendiklerini söylüyorlar. Çok güvenli, çok dakik, çok iyi pilotları var, kabin ekibi çok profesyonel, çalışanlar çok iyi yabancı dil biliyor, çok ilgililer, vs gibi bayrak taşıyıcısı ve star alliance üyesi tarifeli sefer yapan büyük bir havayolunun yapacağı gibi rötarlar veya kayıp bagajlar vs gibi durumlarda hakkımız alabiliyoruz, karşımızda muhatap bulabiliyoruz, vs vs vs... gibi gerçekten dünyada ilk 10'a yakışacak bir şirketin taşıyacağı özelliklerden bahseden ve bunlara sahip olduğu için THY'yi tercih eden yok. İlk 10'a girdiyseniz, o da THY'nin değil, Do&Co'nun aşçılarının başarısıdır. Mutfak kültürü geniş bir toplum için bu normal ama havacılıkta notun
  • tanık başlıklı yazımı yayınlamadınız hakarette içermiyordu içerseydi yayınlayamayız diye yazardınız yönetim hakkında tehlikeli birşeymi yazdımda yayınlamadınız şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Önemli olan kar etmektir, gerisi boş.
  • Babasi THY yer isletmeden emekli olmus biri olarak. THY personelleriyle bizzat gorusmusluklerimi dile getirmek istiyorum. Personellerin bir çocuğundan duyduğum, ortak dile getiriliş;"IETT çalışanları THY Personellerinin yerini alması ve elleri ceplerinde dolaştıkları." Bu konuyu yalnız THY yıkmak yanlış olur tabiki, ama ülkemiz eğitim ve adalete degil, daha çok yandaşlığa bakıyor.
  • sn kotıl sen ancak SAÇAK ALTINDA SADRAZAM RÜYASI GORURSUN.RUYAYA YAT DA TGS YI GORRR..BELKİ SENI KURTARIR..
  • Cem kozlunun bu şirkeet yaptıklarını belliki bilmiyorsunuz atıp tutmak cok seversiniz zaten THY şuan filosunuda büyüttüyse ucus noktasını artırdıysa bunu cem kozluya bağlıdır türkiyede havacılıgın ne oldugu ortada ben su gunden itibaren pilot olmakdan vazgeciyorum bunun sebepleri gelinen nokta budur
  • yorum yazan buraya bazı arkadaşların algı seviyesi her konuda bu kadar düşük mü gerçekten merak ediyorum.http://www.airdisaster.com/statistics/index.shtml, buraya baktığınızda siz de göreceksiniz.thy 2004 yılı verilerine göre avrupada en sonuncu sırada,afrika ülkerlerinin dahi çoğundan geri durumda.kayıtlı 8 olayı var ve oran 7,30 ile avrupadaki en yüksek oran.lütfen daha dikkatli yorumlar yapalım.
  • Siz dua edin Sn.Başbakana. Yoksa bırakın bu kafayla ilk 10'a girmeyi, ilk 100'e bile giremezsiniz.Sizin Hamdi ile backround'unuz ne ki Temel.
  • sn kotil hangi 10 bu tgs firmasıyla sen ayakta kaç sene daha dayanabileceksin.şirkette olan bitenden haberin yok herhalde tgs firmasına devredilen tüm birimlerde başarısızlık almış başını gidiyor.kafanızı kumum altından çıkartın yazık oluyor thy yolculardan gelen şikayetler arttı yanlış checkin ler hatalı işlemler kaybolan bagajlar geç boşalan uçaklar geç yüklenip rötara giren uçaklar hangi dünya 10 dan bahsediyorsun.gerçekçi olalım kendi kendimizi kandırmayalım biraz şikayetleri okuyunda thy ne durumda oldugunu görün iş işten geçmeden tgs bu şirketi uçuruma doğru götürüyor.bizden söylemesi
TİKA Teknik inceleme ziyareti için Mogadişu'ya gelen Kotil, THY'nin Bingazi seferlerinin ardından kısa süre içinde de Trablus seferlerine başlamayı planladıklarını söyledi.

Kotil, ''Yaşananların ardından Mısır'da sefer artırımına gittik. Tunus, Cezayir'de artışlar yaşandı'' dedi.

Kotil, Mogadişu Havaalanı'ndaki sıkıntıların giderilmesinin ardından THY'nin Somali'ye ilk uçan şirketlerin arasında yer alacağına inandığını da belirtti.

THY'nin sürekli büyüdüğünü anlatan Kotil, rakipleri ile aralarındaki rekabetin devam ettiğini söyledi.

Kotil, ''Geçen sene yurt dışı yolcu taşımada dünyada ilk 10'a girdik. Bu büyük bir başarıdır'' diye konuştu.

Türkiye'nin konum itibarıyla bir köprü görevini gördüğünü anlatan Kotil, İstanbul'da üçüncü havalimanının yapılması ile Türkiye'nin havacılık konusunda yıldız olacağını belirtti.

THY'nin Avrupa'da en iyi havayolu seçildiğini anımsatan Kotil, yeni uçaklarını da filolarına katacaklarını bildirdi.

Türkiye'nin Mogadişu Büyükelçisi Kani Torun da Somali'de ilk olarak büyükelçilik binasını tamamlayarak faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Somali'de yardımların ülkenin her yerine eşit şekilde ulaşması için çalışacaklarını dile getiren Torun, Somali'deki en büyük sorunun iç savaş olduğunu ifade etti.
"DÜNYADA İLK 10'A GİRDİK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bahsedilen tablo asagidaki olsa gerek. Ancak burada ucus sayilarinin istatistige dogru girildiginden supheliyim. Netekim buna göre thy'nin bir çok sirkete göre daha az adet ucusu var... Airline Rate Events No. Flights Air France 1.19 7 5.90 Million Alitalia 0.77 3 3.90 Million Braathens SAFE 0.74 1 1.35 Million British Airways 0.32 2 6.50 Million British Midland 0.97 1 1.03 Million Iberia 0.89 4 4.50 Million KLM 1.25 3 2.40 Million Lufthansa 0.41 3 7.30 Million Olympic Airways 1.67 3 1.80 Million Swissair 1.25 4 3.20 Million Tap Air Portugal 1.18 1 0.85 Million Turkish Airlines (THY) 7.30 8 1.10 Million

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY hakkında olumlu görüş yazan yolcuların çoğu uçaktaki yemekler nedeniyle beğendiklerini söylüyorlar. Çok güvenli, çok dakik, çok iyi pilotları var, kabin ekibi çok profesyonel, çalışanlar çok iyi yabancı dil biliyor, çok ilgililer, vs gibi bayrak taşıyıcısı ve star alliance üyesi tarifeli sefer yapan büyük bir havayolunun yapacağı gibi rötarlar veya kayıp bagajlar vs gibi durumlarda hakkımız alabiliyoruz, karşımızda muhatap bulabiliyoruz, vs vs vs... gibi gerçekten dünyada ilk 10'a yakışacak bir şirketin taşıyacağı özelliklerden bahseden ve bunlara sahip olduğu için THY'yi tercih eden yok. İlk 10'a girdiyseniz, o da THY'nin değil, Do&Co'nun aşçılarının başarısıdır. Mutfak kültürü geniş bir toplum için bu normal ama havacılıkta notun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tanık başlıklı yazımı yayınlamadınız hakarette içermiyordu içerseydi yayınlayamayız diye yazardınız yönetim hakkında tehlikeli birşeymi yazdımda yayınlamadınız şimdiden teşekkür ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önemli olan kar etmektir, gerisi boş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Babasi THY yer isletmeden emekli olmus biri olarak. THY personelleriyle bizzat gorusmusluklerimi dile getirmek istiyorum. Personellerin bir çocuğundan duyduğum, ortak dile getiriliş;"IETT çalışanları THY Personellerinin yerini alması ve elleri ceplerinde dolaştıkları." Bu konuyu yalnız THY yıkmak yanlış olur tabiki, ama ülkemiz eğitim ve adalete degil, daha çok yandaşlığa bakıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sn kotıl sen ancak SAÇAK ALTINDA SADRAZAM RÜYASI GORURSUN.RUYAYA YAT DA TGS YI GORRR..BELKİ SENI KURTARIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cem kozlunun bu şirkeet yaptıklarını belliki bilmiyorsunuz atıp tutmak cok seversiniz zaten THY şuan filosunuda büyüttüyse ucus noktasını artırdıysa bunu cem kozluya bağlıdır türkiyede havacılıgın ne oldugu ortada ben su gunden itibaren pilot olmakdan vazgeciyorum bunun sebepleri gelinen nokta budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yorum yazan buraya bazı arkadaşların algı seviyesi her konuda bu kadar düşük mü gerçekten merak ediyorum.http://www.airdisaster.com/statistics/index.shtml, buraya baktığınızda siz de göreceksiniz.thy 2004 yılı verilerine göre avrupada en sonuncu sırada,afrika ülkerlerinin dahi çoğundan geri durumda.kayıtlı 8 olayı var ve oran 7,30 ile avrupadaki en yüksek oran.lütfen daha dikkatli yorumlar yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz dua edin Sn.Başbakana. Yoksa bırakın bu kafayla ilk 10'a girmeyi, ilk 100'e bile giremezsiniz.Sizin Hamdi ile backround'unuz ne ki Temel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sn kotil hangi 10 bu tgs firmasıyla sen ayakta kaç sene daha dayanabileceksin.şirkette olan bitenden haberin yok herhalde tgs firmasına devredilen tüm birimlerde başarısızlık almış başını gidiyor.kafanızı kumum altından çıkartın yazık oluyor thy yolculardan gelen şikayetler arttı yanlış checkin ler hatalı işlemler kaybolan bagajlar geç boşalan uçaklar geç yüklenip rötara giren uçaklar hangi dünya 10 dan bahsediyorsun.gerçekçi olalım kendi kendimizi kandırmayalım biraz şikayetleri okuyunda thy ne durumda oldugunu görün iş işten geçmeden tgs bu şirketi uçuruma doğru götürüyor.bizden söylemesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000