21 Eylül 2009, Pazartesi 15:26:20

Uçakta sigara içilecek

Küresel krize karşı aldığı ilginç önlemler ile dünya gündemini sıklıkla meşgul eden İrlandalı düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair yine ilginç bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor.
  • işin suyu çıktı iyice,yakında her ihtiyac içinde para karşılığı hizmet verirlerse sasırmam. Ne biliyim yalnız kalplere arkadas, alkoliğe alkol,psikopata testere,vs vs.Parassıyla değil mi ver parayı istersen ucağı kacır. İşin ilginç yanı yorum yazanların yarısının aman cin ali duymasın demesi benimde ilk aklıma o geldi gercekten...)
  • Sigara içersin tütün eken ve tütünden sigara yapan kazanır sonra kanser olursun hastane kazanır sonra ölürsün mezar taşı yapan kazanır. sonuç olarak memleket kazanır ve Ryanair kazanır :D için arkadaşlar bu çarkı başka kim döndürecek ? (içmeden önce iyice bir düşünün sağlığınız kadar önemlimi ?)
  • gecenlerde londra-almanya ucusunda ryanair ile uctum ve bu sigaralardan aldim ve ictim her ne kadar gercek sigara gibi olmasa yinede yardimci oluyor
  • cin ali duymasın :))))))))))))))))))
  • cin ali duymasın...
  • para ugruna sadece insanları degil dogayı öldürmeyemi karar verdiniz.biz zaten yavaş yavaş ölüyoruz bu insanlık degil canavarlıktan başka nedir tekelleri kapatın hastaneler okullar açın bu sizce dahamı zor dersiniz
  • insanlıga garezinizmi var. yazıklar olsun bende bir sigara bagımlısıyım

Yolcularına dumansız sigara satacaklarını açıklayan Rynair sözcüsü Stephen McNamara, “sigaralardan duman çıkmayacağı için diğer yolcular rahatsızlık duymayacak ve sigara kullanmayan yolcular, nikotine ihtiyaç duyan huysuz yolcularla uğraşmak zorunda kalmayacak” diye konuştu.

Şirketten yapılan açıklamada, 1990’lı yıllardan beri ticari uçuşlarda sigara içmek yasak olmasına rağmen, yolculara sunulacak yeni sigaraların tadının ve görünüşünün normal sigaralardan farksız olduğu ve tüketiciye küçük bir miktar nikotin sunduğu ifade edildi.

Uçakta, sadece 18 yaşından büyükler için 10’lu paketler halinde satılacak sigaralar için Ryanair, 6 Avro’luk bir ücret belirledi.

Ryanair sözcüsü Stephen McNamara, dumansız sigaraların toksin ve kimyasal madde içermeyeceğini, içen kişiye ve etrafındaki yolculara karşı hiçbir zarar vermeyeceğini söyledi.

Dumansız sigaraların yolculuk sırasında nikotinsiz birkaç saat geçirmeyi zor bulan yolcular için büyük kolaylık olacağını dile getiren McNamara, “Sigaralardan duman çıkmayacağı için diğer yolcular rahatsızlık duymayacak ve sigara kullanmayan yolcular, nikotine ihtiyaç duyan huysuz yolcularla uğraşmak zorunda kalmayacak” diye konuştu.

Uçakta sigara içilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
işin suyu çıktı iyice,yakında her ihtiyac içinde para karşılığı hizmet verirlerse sasırmam. Ne biliyim yalnız kalplere arkadas, alkoliğe alkol,psikopata testere,vs vs.Parassıyla değil mi ver parayı istersen ucağı kacır. İşin ilginç yanı yorum yazanların yarısının aman cin ali duymasın demesi benimde ilk aklıma o geldi gercekten...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sigara içersin tütün eken ve tütünden sigara yapan kazanır sonra kanser olursun hastane kazanır sonra ölürsün mezar taşı yapan kazanır. sonuç olarak memleket kazanır ve Ryanair kazanır :D için arkadaşlar bu çarkı başka kim döndürecek ? (içmeden önce iyice bir düşünün sağlığınız kadar önemlimi ?)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gecenlerde londra-almanya ucusunda ryanair ile uctum ve bu sigaralardan aldim ve ictim her ne kadar gercek sigara gibi olmasa yinede yardimci oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cin ali duymasın :))))))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cin ali duymasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
para ugruna sadece insanları degil dogayı öldürmeyemi karar verdiniz.biz zaten yavaş yavaş ölüyoruz bu insanlık degil canavarlıktan başka nedir tekelleri kapatın hastaneler okullar açın bu sizce dahamı zor dersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
insanlıga garezinizmi var. yazıklar olsun bende bir sigara bagımlısıyım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000