03 Şubat 2015, Salı 08:20:29

RYANAIR'DE UCUZ YAKIT SANCISI!

Ham petrol fiyatlarındaki düşüş dünyanın en ucuz tarifeli havayolu şirketlerinden Ryaniar'i de olumsuz etkiledi.
  • Kar beklentisini yükseltmesi sancı anlamına gelmez ki. Ayrıca maliyet avantajı petrol fiyatı yüksekken de var, düşükken de.
  • low cost candır
  • Genede Rynair cok saglam bir firma , cok basarili bir konsepti var .... Open sky sayesinde avrupanin ve yakinda amerikanin en cok yolcu tasiyan firmasi olucak .... Bence RYNAIR i Antalyaya getirmeli boylelikle Antalyanin Turist potansiyeli artar ....

Ham petrol fiyatlarındaki düşüş dünyanın en ucuz tarifeli havayolu şirketlerinden Ryaniar'i de olumsuz etkiledi. Yapılan açıklamaya göre 2015'teki şirket karının oldukça yavaş bir şekilde artacağı belirtildi.

Bu yavaşlamanın başlıca nedeni olarak akar yakıt fiyatlarının düşmesi ile birlikte diğer havayolu şirketlerinin bilet fiyatlarını indirerek rekabet güçlerini artırmaları gösteriliyor.

Bununla birlikte İrlandalı şirket yıllık kar beklenti tahminini 2014'ün son üç ayında üçüncü kez yükseltti. Kar beklentisini yüzde 30 artıran şirketin bu başarısında uygulamaya konulan yeni müşteri programının önemli rol oynadığı belirtiliyor.

RYANAIR'DE UCUZ YAKIT SANCISI!

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kar beklentisini yükseltmesi sancı anlamına gelmez ki. Ayrıca maliyet avantajı petrol fiyatı yüksekken de var, düşükken de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
low cost candır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AtArLi JoJuK ~ 9 yıl önce
Genede Rynair cok saglam bir firma , cok basarili bir konsepti var .... Open sky sayesinde avrupanin ve yakinda amerikanin en cok yolcu tasiyan firmasi olucak .... Bence RYNAIR i Antalyaya getirmeli boylelikle Antalyanin Turist potansiyeli artar ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mayday ~ 9 yıl önce
Başarılı konseptimi var? Adamlar 2014 yılında yakıt yetersizliğinden beş kere, havada mayday cektiler, EASA coktü tepelerine, o kadar cok uygunsuz işleri var ki şu anda nefes alamıyorlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000