13 Mart 2012, Salı 08:57:09

RYANAIR DEDEAĞAÇ SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Ryainair, Frankfurt - Dedeağaç uçuşlarının belirsiz şekilde iptal edildiğini açıkladı.
  • ryan air bir türlü türk yolcusu ile buluşamadı
  • bu konuya bile thy yi soktunuz ya ne diyeyim bilemedim.
  • Bür işyerinin gideri gelirinden fazlaysa zarar eder.Bu giderler çalışana ödenen maaşlar başta olmak üzere yüzlerce kalemden oluşur.THY için en önemli gider reklam gideridir ki bu size marka değeri kazandırır tanınmanızı ve tercih edilmenizi sağlar.Uzun dönemli bir yatırımdır.THY nin marka değeri kaç kat artmıştır bunu bilmek gerekir ,zarar zarar diye tutturan zarardadır.Dünyanın her yerinde tanınan ve tercih edilen havayolu olmak belli zararları göze almayı gerektirir. %100 garantili kar getiren masrafsız risksiz ve tanıtım gerektirmeyen bir iş icat olduysa bilelim de onu yapalım.
  • ulen sanki her uçağa binip yolcu sayıyorsunuz değilmi ? nerden biliyonuz lem zararına uçuyor nerden biliyonuz uçaklar dolmuyor?
  • kuyruk acin cokmu buyuk soyle yada agla acilirsin...
  • THY degil ki zararina ucsun, Ryan Air bu.
Hava yolu şirketinin söz konusu kararının Batı Trakya’da önümüzdeki yaz döneminde turistik kalkınma ümidi taşıyan turizm acenteleri ve otel işletmecilerini hayal kırıklığına uğrattığı öğrenildi.

Trakya Otel İşletmecileri Birliği Başkanı Kostantinos Hacikostantinu söz konusu seferinin Belediye ve Eyalet Başkanlığı için kesin olduğunu, fakat sponsor bulunamadığına dikkat çekti. Dedeağaç ile Hollanda, Almanya ve Rusya seferlerinin iptal edilmesi sonrasında Dedeağaç - Frankfurt seferinin de iptal edilerek yerel siyasilerin ve kurumların sorumsuzluğunun bir kez daha ispatlanmış olduğu dile getirildi.

Öte yandan 28 Mart tarihinde Franfurt – Dedeağaç seferlerinin başlanılması beklenirken, uçuşların desteklenmesi çağrılarını duymazlıktan gelenlerin seferlerin iptal edilmesinde sorumluluk sahibi oldukları ifade edildi.

Ryainair Frankfurt - Dedeağaç uçuşlarının iptal edildiğini açıklamasıyla Alman tursitlerin Batı Trakya’daki otel rezervasyonlarını iptal etme oranlarının arttığı öğrenildi.

Öte yandan Dedeağaç Belediye Başkanının söz konusu seferlerin tekrar başlaması için havayolu şirketi temsilcileriyle temasa geçtiği belirtildi.
RYANAIR DEDEAĞAÇ SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
ryan air bir türlü türk yolcusu ile buluşamadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu konuya bile thy yi soktunuz ya ne diyeyim bilemedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bür işyerinin gideri gelirinden fazlaysa zarar eder.Bu giderler çalışana ödenen maaşlar başta olmak üzere yüzlerce kalemden oluşur.THY için en önemli gider reklam gideridir ki bu size marka değeri kazandırır tanınmanızı ve tercih edilmenizi sağlar.Uzun dönemli bir yatırımdır.THY nin marka değeri kaç kat artmıştır bunu bilmek gerekir ,zarar zarar diye tutturan zarardadır.Dünyanın her yerinde tanınan ve tercih edilen havayolu olmak belli zararları göze almayı gerektirir. %100 garantili kar getiren masrafsız risksiz ve tanıtım gerektirmeyen bir iş icat olduysa bilelim de onu yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ulen sanki her uçağa binip yolcu sayıyorsunuz değilmi ? nerden biliyonuz lem zararına uçuyor nerden biliyonuz uçaklar dolmuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kuyruk acin cokmu buyuk soyle yada agla acilirsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY degil ki zararina ucsun, Ryan Air bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000