15 Ekim 2010, Cuma 08:21:19

13 SEFERİ İPTAL

İrlandalı havayolu şirketi Ryanair, Marsilya'daki personelinin çalışma koşullarıyla ilgili aleyhine dava açılmasının ardından bu kentten yaptığı seferleri kaldırdı.
  • Ryanair SAW daki eski Terminali istedi fakat yönetim burayı vermedi.Genelde atıl kullanılmiyan Havalimanlarını tercih eden bir havayolu fakat ben Çorluyu seçseler bile istedikleri düzeyi yakaliyacaklarını ummuyorum.Ayrıca bilet fiyatlarının avrupadaki gibi çok uygun olması lazım, bizim insanımız halen uçaktan ücretsiz ikram beklerken tuvaleti bile paralı olan bir uçagı tercih edermi bilemiyorum...
  • Ryan Air gelsin tuvalete de yazi yazsin kucuk 50 buyuk 100, pegasusun yolcusunu alir
  • yeterki türkiyeye gelsin.
  • o zaman Antalya İzmir Yada Ankarayı düşünebilirler...
  • ryanair sabihagokcene gelmez.. cunku handling çok kotu. 25 dakikada ucagi cevirmeleri mumkun dğeil..ryanair in kloşullari agirdir ceviremezseniz 25 dakikada odersiniz cezayi.ryanair zaten gelmek için girişimlerde bulundu fakat atatyürkü istemiyordu gokcenide reddettiler. corluyu dusunuyorlar su an için..
  • irlandalı Ryanair Yunanistan,Romanya,Kıbrıs Rum Kesimi,Bulgaristan pazarlarına girdi ama bir türlü Türkiye pazarına giremedi..oysa Sabiha Gökçen Havalimanına sefer koysa ve burayıda Base kabul etse çok süper olur...
Ryanair yönetimi, 11 Ocak tarihinden itibaren, Marsilya'dan, başta Paris olmak üzere Avrupa ve Kuzey Afrika'da 13 kente yaptığı seferleri kaldırdığını açıkladı.

Marsilya'da çalıştırdığı aralarında pilot, hostes, yer görevlisi ve teknisyenlerin de bulunduğu 200 personeli, İrlanda çalışma yasalarına göre işe almış gösteren ve bu nedenle hakkında dava açılan İrlandalı şirket, bu kentteki personelini bundan sonra İspanya, İtalya ve Litvanya'da istihdam edeceğini duyurdu.

Ryanair'in Marsilya'daki temsilcisi, ''AB çalışma yasalarına uygun hareket ettiklerini'' savunarak, ''Fransız mahkemesinin aleyhlerinde dava açma kararıyla büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını'' söyledi.

Ryanair'in kararı sonucu, Marsilya havaalanındaki yolcu sayısında şubat ve mart aylarında yaklaşık 50 bin düşüş yaşanacak.

Marsilya havaalanı yönetimi, Ryanair ve Easyjet gibi düşük ücretle seferler düzenleyen havayolları şirketlerinin, yılda 1.7 milyon kişiyi uçurarak, kentin ekonomisine 550 milyon avro tutarında bir katkı yaptıklarını belirterek, karardan duyduklarını üzüntüyü dile getirdi.


13 SEFERİ İPTAL

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ryanair SAW daki eski Terminali istedi fakat yönetim burayı vermedi.Genelde atıl kullanılmiyan Havalimanlarını tercih eden bir havayolu fakat ben Çorluyu seçseler bile istedikleri düzeyi yakaliyacaklarını ummuyorum.Ayrıca bilet fiyatlarının avrupadaki gibi çok uygun olması lazım, bizim insanımız halen uçaktan ücretsiz ikram beklerken tuvaleti bile paralı olan bir uçagı tercih edermi bilemiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ryan Air gelsin tuvalete de yazi yazsin kucuk 50 buyuk 100, pegasusun yolcusunu alir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeterki türkiyeye gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o zaman Antalya İzmir Yada Ankarayı düşünebilirler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ryanair sabihagokcene gelmez.. cunku handling çok kotu. 25 dakikada ucagi cevirmeleri mumkun dğeil..ryanair in kloşullari agirdir ceviremezseniz 25 dakikada odersiniz cezayi.ryanair zaten gelmek için girişimlerde bulundu fakat atatyürkü istemiyordu gokcenide reddettiler. corluyu dusunuyorlar su an için..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
irlandalı Ryanair Yunanistan,Romanya,Kıbrıs Rum Kesimi,Bulgaristan pazarlarına girdi ama bir türlü Türkiye pazarına giremedi..oysa Sabiha Gökçen Havalimanına sefer koysa ve burayıda Base kabul etse çok süper olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000