25 Kasım 2011, Cuma 13:10:07

LUFTHANSA'DAN ŞOK KARAR!

Alman Havayolları Lufthansa, ekonomik yavaşlama nedeniyle yatırımlarına ara vereceğini duyurdu. Lufthansa sözcüsü, bu yöndeki önlemlerin altı ay için geçerli olacağını, uçaklar ve operasyonel ürünler için olan yatırımların bu karar kapsamında olmadığını söyledi...
  • Ne yapacakmış Lufthansa, kadrolarını şişirmek yerine kalifiye elemana gerekirse fazla mesai vererek (dünyada zevk için çalışan sayısı pek fazla değildir) hem işini yaptıracak hem de motivasyonu yükseltecek. Bazılarının yaptığı gibi yandaşlarına bal badem kadroları yaratmıyor yani.
  • Takip edin, yoksa yanarsınız !..
Dünyada giderek yayılan ekonomik kriz, Avrupa’da seyahat sektörü üzerindeki etkilerini göstermeye devam ediyor.
 
Avrupa seyahat pazarının devlerinden Thomas Cook grubunun iflasın eşiğine gelmesinin ardından, pazarın en büyük ve en yüksek kâra sahip havayolu şirketler grubu olan Lufthansa da altı ay süresince yatırımlarına ara verme kararı aldığını açıkladı.
 
Lufthansa sözcüsü, bu kararın alınmasına gerekçe olarak ekonomik yavaşlamayı gösterirken, bu yöndeki önlemlerin altı ay için geçerli olacağını, uçaklar ve operasyonel ürünler için olan yatırımların bu karar kapsamında olmadığını dile getirdi.
 
Öte yandan Lufthansa Yönetim Kurulu Başkanı Christoph Franz da çalışanlarına tasarruf önlemleri almaları çağrısında bulundu. Lufthansa’nın önümüzdeki dönemde personel alımı da yapmayacağı ve çalışanlara fazla mesai uygulaması getireceği bildirildi.
LUFTHANSA'DAN ŞOK KARAR!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Ne yapacakmış Lufthansa, kadrolarını şişirmek yerine kalifiye elemana gerekirse fazla mesai vererek (dünyada zevk için çalışan sayısı pek fazla değildir) hem işini yaptıracak hem de motivasyonu yükseltecek. Bazılarının yaptığı gibi yandaşlarına bal badem kadroları yaratmıyor yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Takip edin, yoksa yanarsınız !..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000