12 Mart 2024, Salı 08:59:26

Lufthansa grev nedeniyle bin uçuşu iptal edecek

Almanya'da kabin personelinin iki günlük grevi nedeniyle 1000 uçuşun iptal edilmesi bekleniyor. İptallerin 120 binden fazla yolcuyu etkileyeceği ifade ediliyor.
  • Biraz örnek alın
  • kabin kokpit ayrı sendika olması lazım
  • Helal olsun İşçi hakları İnsan hakları Demokrasi Aramız 200 sene
  • Helal olsun bizi kıskanan,gıpta eden korkan ! ama akapenin bayıla bayıla arabalarına,uçaklarına bindiği, turisti,yatırımcısı,parası gelsin diye takla attığı Almanya'ya. Vatandaşı hakkını arıyor,grev yasağı diye bir rezillik yok,hakkını arayanlara hain,terörist denmiyor, zenginlik ve güçlerinden hiç bir şey kaybetmiyor aksine daha da zenginleşiyorlar bizde de grev yasak,haksızlık,torpil,liyakatsizlik mobbing,biatçılık diz boyu ve gün geçtikçe daha da kötüye gidiyoruz ama hala akıllanmıyoruz...
  • Adamlar haklı beyler

Alman hava yolu şirketi Lufthansa, 12 ve 13 Mart’ta kabin personelinin grevi nedeniyle 1000 planlanan uçuşun iptal edilmesinin beklendiğini bildirdi.

Lufthansa’dan yapılan açıklamada, kabin personelinin 2 günlük grevi nedeniyle 12 Mart'ta Frankfurt havalimanında 600, 13 Mart'ta da Münih havalimanlarında 400 uçuşun iptal edilmesinin beklendiği belirtildi.

Söz konusu iptallerden, Frankfurt'ta 70 bin ve Münih'te 50 bin, yaklaşık 120 bin yolcunun etkileneceği öngörülüyor.

Bağımsız Kabin Personeli Organizasyonu (UFO) sendikası, geçen hafta sonu Lufthansa’nın kabin personelini greve gitmeye çağırmıştı.

UFO, Lufthansa'nın yaklaşık 18 bin kabin çalışanın ücretlerine 18 aylık bir sözleşme süresi için yüzde 15 zam talep ediyor. Sendikanın talepleri arasında enflasyonla mücadele için bir defaya mahsus 3 bin Euro'ya kadar ödeme de yer alıyor.

Lufthansa grev nedeniyle bin uçuşu iptal edecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Kabin ~ 2 ay önce
Biraz örnek alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin kokpit ~ 2 ay önce
kabin kokpit ayrı sendika olması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mıh ~ 2 ay önce
Helal olsun İşçi hakları İnsan hakları Demokrasi Aramız 200 sene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans ~ 2 ay önce
Helal olsun bizi kıskanan,gıpta eden korkan ! ama akapenin bayıla bayıla arabalarına,uçaklarına bindiği, turisti,yatırımcısı,parası gelsin diye takla attığı Almanya'ya. Vatandaşı hakkını arıyor,grev yasağı diye bir rezillik yok,hakkını arayanlara hain,terörist denmiyor, zenginlik ve güçlerinden hiç bir şey kaybetmiyor aksine daha da zenginleşiyorlar bizde de grev yasak,haksızlık,torpil,liyakatsizlik mobbing,biatçılık diz boyu ve gün geçtikçe daha da kötüye gidiyoruz ama hala akıllanmıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ugr ~ 2 ay önce
Adamlar haklı beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000