07 Mart 2024, Perşembe 12:43:26

Lufthansa'da grev kâbusu; 200 bin yolcu etkilenecek

Almanya’da hava ve demiryolu ulaşımında grevler başladı.
  • Hak verilmez alınır hem de böyle. Biz de bolat a ata ata böyle alıcaz.

Almanya’da hava ve demiryolu ulaşımında grevler başladı. Lufthansa yer hizmetleri personelinin bu sabah başlattığı grevler de uçak seferlerinde aksamalara neden oldu. Lufthansa’ya göre grevden yaklaşık 200 bin kişi etkilenecek.

Hafta sonunda Alman havalimanlarında bir kez daha uçuş iptalleri ve gecikmeler yaşanacak. Pazartesi günü Birleşik Hizmet Sektörü Sendikası (ver.di), Lufthansa yer hizmetleri personeline perşembe ve cuma günleri uyarı grevine gitme çağrısı yapmıştı. Bu sabah erken saatlerde başlayan grev toplam 59 saat sürecek. Lufthansa’ya göre grevden 200 bin üzerinde yolcu etkilenecek. Bu da daha önceki iki grev dalgasında olduğu gibi günde yaklaşık 1000 uçuşun iptal edileceği ve belirlenen uçuş sayısının sadece onda birinin gerçekleştirilebileceği anlamına geliyor. Grevler, yarın sabah saat 07.10’da sona erecek. Kargo ve teknik hizmetler gibi diğer alanlar için farklı süreler geçerli olacak. (Hürriyet)

Lufthansa'da grev kâbusu; 200 bin yolcu etkilenecek

Yorumlar

Helal ~ 2 ay önce
Hak verilmez alınır hem de böyle. Biz de bolat a ata ata böyle alıcaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 2 ay önce
Yer personeli, kabin personeli, teknik hep beraber hakkımız olanı alana kadar birlikte direnmeliyiz. Yoksa daha kafamıza çoook vururlar…

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000