11 Nisan 2012, Çarşamba 12:32:38

LUFTHANSA'DAN İSTANBUL'A YENİ OFİS

Lufthansa Technic Türkiye'deki varlığını güçlendiriyor...
Uçak teknik bakım ve onarım hizmetleri alanında dünyanın önde gelen kuruşlarından olan Lufthansa Technik, İstanbul'da yeni bir satış bürosu açarak Türkiye pazarının giderek artan önemine yanıt vermiş olacağını ifade etti.

Türkiye en hızlı gelişen ülkelerin dünya sıralamasında ilk on ülke arasında, Avrupa  genelinde ise ilk sırada yer alıyor. Özellikle hava taşımacılığı giderek önem kazanıyor.

Lufthansa Technik Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Wolfgang Weynell, 15 havayolu şirketinin faaliyet göstermekte olduğu Türkiye pazarının kendilerine sayısız olanaklar sunduğunu belirterek, müşteriler için güvenilir bir ortak olmayı hedeflediklerini ve birçok faktörün yanısıra mekansal yakınlığın da büyük önem taşıdığını ekledi. 

Lufthansa Technik Satış Bürosu Müdürü Fulya Türköz ise yaptığı açıklamada: ''Yeni büromuzla müşterilerimize daha da yakın olmayı ve bize her zaman ulaşabilmelerini hedefliyoruz. Potansiyel müşterilerimizi sunduğumuz avantajlardan haberdar edebilmenin en doğru yolunun yakınlık olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu. 

Lufthansa Technik'e ait dünya genelinde 24 satış bürosuna sahip bulunuyor. İstanbul'da açılan yeni satış bürosunun yanısıra birkaç hafta önce Kanada'nın Montreal kentinde de yeni bir temsilcilik açıldığı belirtildi..
LUFTHANSA'DAN İSTANBUL'A YENİ OFİS

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000