07 Şubat 2012, Salı 10:23:26

LUFTHANSA'DAN ANKARA ATAĞI...

Lufthansa Alman Havayolları Ankara’dan günde iki kez düzenlediği Münih seferlerine ilave olarak Ankara-Frankfurt seferlerine başlıyor.
  • Ankara dan Avrupa ya direkt THY seferleri bulunmamaktadır.Lufthansa akıllı veya değil ancak Münih den Ankaraya günde 2 sefer yapıyor ama bizim Milli bayrak taşıyıcımız tüm seferlerini İstanbul aktarmalı yaptı.Lütfen önce düzgünce araştıralım Anadolujet in Ankaradan Avrupa seferi varmı diye.O bakımdan ilkdefa THY yi eleştiriyorum ancak Lufthansayı da kutluyorum büyük bir açığı kapatıyor.Takdir etmek lazımmm...
  • Ne premiumu? Sanki Anadolujet FRA uçuyorda insanlar AJET mi LH mi seçsem diye kafayı yiyor. AJET kış tarifesinden Ankara'dan Viyana, Tahran ve Moskova hariç hiç bir yere uçmuyor.
  • LH, Sadece Ankara yolcularina degil, ayni zamanda Izmir yolcularina da iyi hizmet vermektedir. San Francisco'dan Izmir'e kolaylikla LH ile ucmaktayiz. Ankara yolcularina hayirli ucuslar dilerim. THY uyumaya devam etsin , THY, Istanbul'a butun ucaklarini doldursun bakalim nereye kadar dolduracaklar. Bu ulkenin Ankara, Antalya, Izmir ve Sabiha Gokcen gibi buyuk havalimanlari var. Mecburen hizmet neredeyse bizde onu tercih ediyoruz. SFO - MUC - ADB. Tesekkurler LH. Saygilar.
  • ya arkadaslar, siz lufthansayi cok mu akkili saniyorsunuz, lufthansa hafta'da türkiye'ye 77 sever düzenliyormus cokta fifime.. thy almanyada 12 sehire ucuyor ve haftada 170 üzerinde sefer yapiyor elin almani diyorsunuz ankara frankfurt ucuyor, thy daha cok anadolujete agirlik vermek icin o rotayi anadolujet ile ucuyor.. cok bilmislere kapak olsun ya ne bu herzaman MILLI HAVAYOLLUMUZU tartisiyoruz.. biraz mantikli konusun yha
  • nihayet ankara'dan frankfurt'a işin ehli yabancı pilotların uçurduğu uçaklarla gidebileceğiz mutluyuz. imza:ostim esnafı.
  • yabancı hayranlığımı? arkadaşım sende hakıkaten algı kıtlığı var. balık ve santranç falan oyna. insanlar lufthansa kazansın thy batsındemiyor! yol gösteriyor! insanlık yapıyor, kıt! senin başkentinden bayrak taşıyıcı firman kek gibi başkentten uçuş düzenlemiyor ve insanları ahl ye zorluyorsa bundan terslik yok mu koçum? anlıyormusun? burada yazılanları yapsa o korudukların lufthansa zaten o pazara giremez. bu insanlar thy yi senin gibilerden korumaya çalışıyorda anlamıyorsunuz.
  • DÜNYADA SADECE İSTANBUL VE ATATÜRK HAVALANI VAR ZANNEDENLERE KAPAK ...
  • Burada yazan hiçbir arkadaşta yabancı hayranlığı emaresine rastlamadım. Hepsi de LH'ye teşekkür ve THY'ye manalı bir şekilde sitem etmişler. Ama sizde bir yabancı düşmanlığı gördüm ki; yabancı dediğin de bir insandır sonuçta. Ve aslolan insandır... Bence bu konuda biraz daha düşünün. Saygılar...
  • THY sadece premium hizmet isteyen, Anadolujet'i tercih etmeyecek yolcuyu kaybeder. Onlarda gece yarısı uçmayı tercih ederse. THY Almanya'da 12 noktaya çıkıyor Lufthansa Ankaraya ikinci seferi koymuş çok mu? Sanki Elin Alman'ı Katar'lısı gelmiş tüm yolcuyu götürüyor. Yorumlara bakarsanız.
  • akılcı yoneticilerin, eksiklikleri gorup ona uygun bir fırsatı yaratması ve yapılana saygı var. thy de ankaranın turkiyenin başkenti olduğunu hatırlayıp, o şehre saygısını gostermiş olsaydı eğer, tk ya da saygı ve hayranlık duyardık. varsa yoksa akılsızca işlerle uğraşsınlar onlar, lh gelsin yolculara konsun. bu yapılandan thy yoneticisi olarak utanmayan adam varsa da eğer, çıkıp tvlere, gazetelere beyanat verip dilini yormasın...
Lufthansa’nın 26 Mart 2012 tarihinde başlayacak olan  Frankfurt seferleriyle Ankara’dan hergün saat 04.00’da hareket edecek yolcular saat 06.30’da Frankfurt’a  ulaşacaklar. Yolcular diledikleri takdirde buradan  Seattle, San Francisco, Miami, New York, Washington, Chicago, Dallas, Atlanta, Los Angeles gibi Lufthansa’nın sunduğu  önemli kıtalararası noktalarına en uygun bağlantılarla  ulaşabilecekler.  Frankfurt’tan seyahat edecek yolcular ise saat 22.30’da hareket ederek  saat 02.40’ta Ankara’ya varış olanağına sahip olacaklar. Lufthansa Ankara’dan ortalama 2 saat 30 dakika sürecek yeni uçuşlarda  Airbus A321 tipi uçakları kullanacak. 
 
Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende Türkiye pazarının önemini vurgulayarak yeni başlayacak seferlere ilişkin olarak şöyle konuştu: "Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendirecek yeni bir hizmeti açıklamaktan memnuniyet duymaktayım. Kış tarifesi çerçevesinde Frankfurt ve Münih’ teki merkezlerimizden Türkiye’ye haftada 70 uçuş gerçekleştiriyoruz. 26 Mart 2012 tarihinde başlayacak olan Ankara – Frankfurt  seferleriyle Türkiye’den haftada toplam 77 sefer sunmuş olacağız" dedi.
LUFTHANSA'DAN ANKARA ATAĞI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ankara dan Avrupa ya direkt THY seferleri bulunmamaktadır.Lufthansa akıllı veya değil ancak Münih den Ankaraya günde 2 sefer yapıyor ama bizim Milli bayrak taşıyıcımız tüm seferlerini İstanbul aktarmalı yaptı.Lütfen önce düzgünce araştıralım Anadolujet in Ankaradan Avrupa seferi varmı diye.O bakımdan ilkdefa THY yi eleştiriyorum ancak Lufthansayı da kutluyorum büyük bir açığı kapatıyor.Takdir etmek lazımmm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne premiumu? Sanki Anadolujet FRA uçuyorda insanlar AJET mi LH mi seçsem diye kafayı yiyor. AJET kış tarifesinden Ankara'dan Viyana, Tahran ve Moskova hariç hiç bir yere uçmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
LH, Sadece Ankara yolcularina degil, ayni zamanda Izmir yolcularina da iyi hizmet vermektedir. San Francisco'dan Izmir'e kolaylikla LH ile ucmaktayiz. Ankara yolcularina hayirli ucuslar dilerim. THY uyumaya devam etsin , THY, Istanbul'a butun ucaklarini doldursun bakalim nereye kadar dolduracaklar. Bu ulkenin Ankara, Antalya, Izmir ve Sabiha Gokcen gibi buyuk havalimanlari var. Mecburen hizmet neredeyse bizde onu tercih ediyoruz. SFO - MUC - ADB. Tesekkurler LH. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ya arkadaslar, siz lufthansayi cok mu akkili saniyorsunuz, lufthansa hafta'da türkiye'ye 77 sever düzenliyormus cokta fifime.. thy almanyada 12 sehire ucuyor ve haftada 170 üzerinde sefer yapiyor elin almani diyorsunuz ankara frankfurt ucuyor, thy daha cok anadolujete agirlik vermek icin o rotayi anadolujet ile ucuyor.. cok bilmislere kapak olsun ya ne bu herzaman MILLI HAVAYOLLUMUZU tartisiyoruz.. biraz mantikli konusun yha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nihayet ankara'dan frankfurt'a işin ehli yabancı pilotların uçurduğu uçaklarla gidebileceğiz mutluyuz. imza:ostim esnafı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yabancı hayranlığımı? arkadaşım sende hakıkaten algı kıtlığı var. balık ve santranç falan oyna. insanlar lufthansa kazansın thy batsındemiyor! yol gösteriyor! insanlık yapıyor, kıt! senin başkentinden bayrak taşıyıcı firman kek gibi başkentten uçuş düzenlemiyor ve insanları ahl ye zorluyorsa bundan terslik yok mu koçum? anlıyormusun? burada yazılanları yapsa o korudukların lufthansa zaten o pazara giremez. bu insanlar thy yi senin gibilerden korumaya çalışıyorda anlamıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DÜNYADA SADECE İSTANBUL VE ATATÜRK HAVALANI VAR ZANNEDENLERE KAPAK ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Burada yazan hiçbir arkadaşta yabancı hayranlığı emaresine rastlamadım. Hepsi de LH'ye teşekkür ve THY'ye manalı bir şekilde sitem etmişler. Ama sizde bir yabancı düşmanlığı gördüm ki; yabancı dediğin de bir insandır sonuçta. Ve aslolan insandır... Bence bu konuda biraz daha düşünün. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY sadece premium hizmet isteyen, Anadolujet'i tercih etmeyecek yolcuyu kaybeder. Onlarda gece yarısı uçmayı tercih ederse. THY Almanya'da 12 noktaya çıkıyor Lufthansa Ankaraya ikinci seferi koymuş çok mu? Sanki Elin Alman'ı Katar'lısı gelmiş tüm yolcuyu götürüyor. Yorumlara bakarsanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
akılcı yoneticilerin, eksiklikleri gorup ona uygun bir fırsatı yaratması ve yapılana saygı var. thy de ankaranın turkiyenin başkenti olduğunu hatırlayıp, o şehre saygısını gostermiş olsaydı eğer, tk ya da saygı ve hayranlık duyardık. varsa yoksa akılsızca işlerle uğraşsınlar onlar, lh gelsin yolculara konsun. bu yapılandan thy yoneticisi olarak utanmayan adam varsa da eğer, çıkıp tvlere, gazetelere beyanat verip dilini yormasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000