13 Kasım 2015, Cuma 08:01:08

Lufthansa'da iptaller sürüyor

Alman havayolu şirketi Lufthansa, grev nedeniyle dün planlanan 3 bin uçuştan 933'ünün gerçekleştirilemediği, bundan yaklaşık 107 bin yolcunun etkileneceğini bildirdi.
  • dostlarimiz, biz Almanya gibi gelismis bir ulke degiliz, sendika ile kalkinamayiz, egitim sistemini duzeltip demoktar bir Turkiye gelirse ancak bu istediklerinizi konusabilirz, mevcut siyasi tablo da istekleriniz gercekci degil
  • Sendikalı olun rahatlayın. Özellikle de yer hizmetleri , kabin ekibi ve misafir hizmetleri.
  • Helal olsun Lufthansa emekçilerine.. Helal olsun alınlarından dökülen her bir damla terle kazandıkları her bir kuruş.. Darısı bizim Pegasus, Atlas, Onur, Sun Ex, AnadoluJet, Borajet, THY ve taşeron şirketteki kölelrin başına..
  • Darısı thy, pegasus, vb tüm şirketlerin başına... Hakkınızı talep edin canım biraz böyle olmaz ki...
  • LH ekibinin ekmek paralari ugruna yaptiklari direnislere hayranim..Tk, Tgs Tav teknisyen ucus ekibi yer gorevlisi farketmez, biz ucretlilerin, dolar karsisinda eriyen ucretlerimiz ile durumumuz utanc verici

Alman havayolu şirketi Lufthansa, grev nedeniyle dün planlanan 3 bin uçuştan 933'ünün gerçekleştirilemediği, bundan yaklaşık 107 bin yolcunun etkileneceğini bildirdi.

Lufthansa'dan yapılan açıklamada, Bağımsız Kabin Personeli Organizasyonu (UFO) sendikasına bağlı kabin personelinin grevi nedeniyle dün yapılması planlanan 3 bin uçuştan 933’ünün gerçekleştirilemediği bildirildi.

İptal edilen uçuşlardan yaklaşık 107 bin yolcunun etkileneceği belirtilen açıklamada, Lufthansa grubuna bağlı Germanwings, Eurowings, Lufthansa CityLine, Swiss, Avusturya Havayolları, Air Dolomiti ve Brüksel Havayolları şirketlerinin grevden etkilenmeyeceği kaydedildi.

Lufthansa'da geçen hafta cuma gününden bu yana süren grev nedeniyle binden fazla uçuş iptal edilirken, yüz binlerce yolcu bu grevlerden etkilendi.

UFO tarafından 10 Kasım'da yapılan açıklamada, Lufthansa ile anlaşmaya varılamadığı belirtilerek grevin Frankfurt, Düsseldorf ve Münih havalimanlarında tüm uçuşları kapsayacak şekilde 11 Kasım saat 04.00'ten 13 Kasım gece yarısına kadar devam edeceği bildirilmişti.

Lufthansa'da iptaller sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

gercekci olalim ~ 8 yıl önce
dostlarimiz, biz Almanya gibi gelismis bir ulke degiliz, sendika ile kalkinamayiz, egitim sistemini duzeltip demoktar bir Turkiye gelirse ancak bu istediklerinizi konusabilirz, mevcut siyasi tablo da istekleriniz gercekci degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
direnPegasus ~ 8 yıl önce
Sendikalı olun rahatlayın. Özellikle de yer hizmetleri , kabin ekibi ve misafir hizmetleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 8 yıl önce
Helal olsun Lufthansa emekçilerine.. Helal olsun alınlarından dökülen her bir damla terle kazandıkları her bir kuruş.. Darısı bizim Pegasus, Atlas, Onur, Sun Ex, AnadoluJet, Borajet, THY ve taşeron şirketteki kölelrin başına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Darısı thy, pegasus, vb tüm şirketlerin başına... Hakkınızı talep edin canım biraz böyle olmaz ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayranim ~ 8 yıl önce
LH ekibinin ekmek paralari ugruna yaptiklari direnislere hayranim..Tk, Tgs Tav teknisyen ucus ekibi yer gorevlisi farketmez, biz ucretlilerin, dolar karsisinda eriyen ucretlerimiz ile durumumuz utanc verici

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000