08 Temmuz 2015, Çarşamba 08:15:25

Lufthansa'da grev çanları çalıyor

Kokpit Birliği (VC), Lufthansa Havayolu ile yürütülen ön görüşmelerinin önceki gün başarısız olduğunu açıklayarak, greve gitme sinyalini verdi.
  • Az kaldi Lufthansa Cargo da cikacak en gec ekimde
  • Bravo LH Kokpite
  • welcome to european union who s politician enriching theirselves, multinationals and banks istedikleri gibi grev yapsinlar, insan haklari diye birsey kalmadi. devlet her sektordan para kopartiyor.
  • Bu nasil bir cumle? Zarar verdi ne demek? Adamlar yasal haklarini ariyolar. Bizde olmayan demokrasiyi mi cekemiyorsunuz? Zarar etmek istemeyen sirket o zaman calisanlarini dinleyecekbu ladar basit. Demokratik ulkelerde boyle olur.

Kokpit Birliği (VC), Lufthansa Havayolu ile yürütülen ön görüşmelerinin önceki gün başarısız olduğunu açıklayarak, greve gitme sinyalini verdi. VC, Lufthansa'yı kokpit personelinin temel çıkarlarını göz ardı ederek, iş yeri sorununu gündeme almamakla suçladı. 

Birlik, havayolu şirketinin genel anlaşma teklifinin 'kısa vadeli bir taktik' olduğunu belirterek, Lufthansa'nın hissedarlar ve müşterilerine hayal kırıklığı yaşattığı açıklamasını yaptı. VC sözcüsü Markus Wahl, görüşmelerin başarısızlıkla sonuçlanmasıyla birlikte grevlerin Temmuz ayının sonuna kadar ertelenme durumunun da artık gündemde olmadığını bildirdi. Ancak yapılacak grevlerin tarihinin, VC komitelerinin görüşmesinden sonra belli olacağını haber verdi. Konuyla ilgili Lufthansa herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Bugüne kadar 12 kez iş bırakma eylemini düzenleyen VC, Lufthansa şirketine milyonlarca Euro zarar verdi.

Lufthansa'da grev çanları çalıyor

Yorumlar

LH CREW ~ 9 yıl önce
Az kaldi Lufthansa Cargo da cikacak en gec ekimde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 9 yıl önce
Bravo LH Kokpite

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti eu ~ 9 yıl önce
welcome to european union who s politician enriching theirselves, multinationals and banks istedikleri gibi grev yapsinlar, insan haklari diye birsey kalmadi. devlet her sektordan para kopartiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zarar verdi ~ 9 yıl önce
Bu nasil bir cumle? Zarar verdi ne demek? Adamlar yasal haklarini ariyolar. Bizde olmayan demokrasiyi mi cekemiyorsunuz? Zarar etmek istemeyen sirket o zaman calisanlarini dinleyecekbu ladar basit. Demokratik ulkelerde boyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000